WhatsApp

Peugeot: Een oud merk

Peugeot is inderdaad een van de oudste merken van personenauto's ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1810 in Frankrijk en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van personenauto's en vrachtwagens in Europa. Peugeot is ook actief in andere sectoren, zoals fietsen, scooters en professioneel keukengerei.

Peugeot staat bekend om zijn innovatie en heeft verschillende belangrijke mijlpalen bereikt in de geschiedenis van de automobielindustrie. Zo was Peugeot de eerste producent die een auto met een benzinemotor op de markt bracht en was het ook de eerste producent die een auto met een dieselmotor op de markt bracht. Peugeot heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van elektrische auto's en heeft verschillende hybride modellen op de markt gebracht.

Peugeot biedt een uitgebreid assortiment aan auto's, van kleine stadsauto's tot grote SUV's en zakenwagens. Het merk staat bekend om zijn comfortabele en stijlvolle auto's en heeft een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, is Peugeot wellicht een goede optie om in overweging te nemen.

Het Franse automerk Peugeot is opgericht in 1810 en is een van de oudste automerken ter wereld. Het programma startte in de fabriek van Jean-Pierre en Jean-Frédéric Peugeot, een staalverwerkings- en productiefabriek.
In 1889 werd de eerste stoomauto van Peugeot tentoongesteld op de Wereldtentoonstelling in Parijs. De stoomwagen bood plaats aan twee personen, maar ging niet in productie. De eerste echte Peugeot-auto werd gelanceerd in 1890.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

1890 Peugeot S.A. opgericht. De holding omvat onder meer Peugeot, Citroën, DS Motors, Opel en Vauxhall.
Peugeot te koop op Belgische bodem
Het merk Peugeot presteerde geweldig op Belgische bodem. Het automerk is op de derde plaats van de best verkochte modellen. In 2018 realiseerde het merk een nieuwe verkoop van 42.623 voertuigen, met een marktaandeel van 7,85%. In vergelijking met 2017 steeg de omzet met 1,81%.
Helaas staat Peugeot niet in de top vijf van best verkochte modellen.
Best verkochte Peugeot-modellen in België (2018)

Peugeot 2008

Peugeot-verkoop: 7.731

Peugeot 208

Peugeot-verkoop: 7.520

Peugeot 308

Peugeot-verkoop: 7.312

Peugeot 3008

Peugeot-verkoop: 7.299

Peugeot 5008

Peugeot-verkoop: 5.793

model
Peugeot-verkoop

Peugeot 2008
7.731

Peugeot 208
7.520

Peugeot 308
7.312

Peugeot 3008
7,299

Peugeot 5008
5.793

2. Verkoop gebruikte Peugeots
Uw Peugeot is aan het einde van zijn levensduur of u bent het zat. U overweegt uw Peugeot te verkopen. Maar hoe en waar? Staat er iemand op je auto te wachten? Hoeveel tijd heb je nodig om te verkopen?
Peugeot staat in de top vijf van de populairste automerken van België, maar hoe doet Peugeot het op de occasionmarkt? De top 5 van verkochte gebruikte auto’s waren de Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-serie, Audi A4 en Volkswagen Polo. Peugeot heeft de lijst niet gehaald. Dat betekent niet dat u uw Peugeot 107 niet kunt verkopen.
prive verkoop
Met wat meer tijd en geduld kunt u uw Peugeot verkopen via de online marktplaats. Maak geweldige, duidelijke foto’s, schrijf boeiende advertenties en zorg voor concurrerende prijzen.
alles online? Dan moet je wachten op antwoorden, telefoontjes en e-mails. Ook moet u het niet vervelend vinden om een ​​proefrit te boeken en een prijs af te spreken.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
verkopen aan dealer
Heeft u minder tijd en houdt u niet van het eindeloze gekibbel van geïnteresseerden of kopers die niet komen opdagen? Dan zijn er andere manieren om uw Peugeot te verkopen.
Bezoek uw lokale dealer en verkoop het hier. Er zijn hier alleen maar nadelen. Zo kunt u niet garanderen dat de dealer interesse heeft in uw auto. Resellers moeten kunnen profiteren van hun beperkte netwerk. Dealers zullen vaak geen moeilijk te verkopen auto’s van u kopen, of veel lager bieden dan hun werkelijke waarde.
Gratis schattingen en vrijblijvende offertes? auto-sell-belgie.com!
Dit kan variëren. Snel verkopen tegen een redelijke prijs? Dat kan op auto-verkopen-belgie.com. Voordat u uw keuze maakt over een Peugeot verkoop, boekt u eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave met kentekencheck.
Waarom? Want een succesvolle Peugeot verkoop begint bij het vaststellen van een goede verkoopprijs. U krijgt een goede verkoopprijs met een professionele taxatie. Met waarden van Peugeot weet u wat u moet vragen.
Na een taxatie maken wij een vrijblijvende offerte voor uw auto. Je kunt hem gewoon achterlaten. U kunt deze aanbieding ook 5 dagen overwegen. Eerst vergelijken, dan verkopen. Heeft u besloten uw Peugeot te verkopen op auto-sales-belgie.com? Wij zorgen dan voor een administratieve opzegging.
Wat je met een Peugeot-verkoop doet, is helemaal aan jou, maar eerst ga je naar auto-verkopen-belgie.com voor een gratis schatting en een eerlijke prijsopgave.

  • Afschrijving auto: Zo bereken je het!

  • Auto onderdelen verkopen: Dit zijn de redenen

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Peugeot: Een oud merk