U word automatisch doorgestuurd naar een andere locatie.

Welkom op onze pagina! We begrijpen dat je geïnteresseerd bent in het downloaden van onze app. Onze app is beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store, waardoor je deze eenvoudig kunt downloaden en installeren op je smartphone. https://play.google.com/store/apps/details?id=autov.be&hl=en_US
https://apps.apple.com/be/app/auto-verkopen-autov-be/id6450482250?l=nl

Als je onze pagina bezoekt vanaf een smartphone die wordt ondersteund door de App Store of Google Play, hoef je alleen maar op de juiste knop te klikken om direct naar de app-downloadpagina te gaan. Hier kun je met slechts een paar tikken op het scherm onze app installeren.

Als je echter momenteel een smartphone gebruikt die niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben een webapplicatie ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot de functionaliteiten van onze app.

Wanneer je de pagina bezoekt vanaf een smartphone die niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, word je automatisch doorgestuurd naar onze webapp. De webapp biedt een vergelijkbare gebruikerservaring als onze mobiele app, zodat je nog steeds kunt profiteren van de functies en mogelijkheden die we bieden. https://autov.be/webapp/

Om toegang te krijgen tot onze webapp, hoef je alleen maar op de knop "Webapp gebruiken" te klikken die je op de pagina zult vinden. Hiermee word je direct doorverwezen naar onze webapp, waar je kunt inloggen of registreren om volledige functionaliteit te krijgen.

We hebben ervoor gezorgd dat zowel onze mobiele app als onze webapp een naadloze ervaring bieden, ongeacht het type smartphone dat je gebruikt. Dus zelfs als je smartphone niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, kun je nog steeds genieten van onze app via onze webapplicatie.

Bedankt voor je interesse in onze app en we hopen dat je er veel plezier aan zult beleven, of je nu kiest voor de mobiele app of de webapplicatie!

info@autov.be

Contactinformatie

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hieronder.

Contactgegevens

Telefoon
+32 486 26 52 15
Email
info@auto-verkopen-belgie.com

Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 76 2100 Deurne