De pagina van AutoV.be stuurt je door naar een andere locatie.

Welkom op onze site! Fijn dat je interesse hebt in het downloaden van onze applicatie. Je vindt onze app zowel in de App Store als in de Google Play Store, waardoor het heel eenvoudig is om deze te downloaden en te installeren op je mobiele telefoon.
https://play.google.com/store/apps/details?id=autov.be&hl=en_US
https://apps.apple.com/be/app/auto-verkopen-autov-be/id6450482250?l=nl

Wanneer je onze website bezoekt vanaf een smartphone die compatibel is met de App Store of Google Play, kun je eenvoudig op de desbetreffende knop drukken om direct naar de downloadpagina van de app te gaan. Daar kun je onze app snel en gemakkelijk installeren met slechts een paar aanrakingen op je scherm.

Maar geen zorgen als je een smartphone gebruikt die niet compatibel is met de App Store of Google Play. We hebben een oplossing: een webapplicatie die dezelfde functionaliteiten biedt als onze app. Zo kun je toch genieten van onze diensten, ongeacht het type smartphone dat je hebt.

Bezoek je onze pagina met een smartphone die niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, dan word je automatisch doorgestuurd naar onze webapp. Deze webapplicatie biedt een gebruikservaring die vergelijkbaar is met die van onze mobiele app. Zo kun je nog steeds volop gebruikmaken van alle functies en mogelijkheden die we aanbieden. https://autov.be/stock/

Om toegang te krijgen tot onze webapp, hoef je alleen maar te klikken op de knop "Webapp gebruiken" die je op de pagina zult vinden. Dit zal je direct doorverwijzen naar onze webapp, waar je kunt inloggen of registreren om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit.

We hebben zorgvuldig gewerkt aan zowel onze mobiele app als onze webapp om te zorgen voor een vloeiende gebruikerservaring, onafhankelijk van het type smartphone dat je hebt. Dus zelfs als je smartphone niet compatibel is met de App Store of Google Play, kun je via onze webapplicatie nog steeds volop genieten van alle mogelijkheden die onze app biedt.

Hartelijk dank voor je interesse in onze app! We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het gebruik ervan, of je nu de voorkeur geeft aan de mobiele app of aan onze webapplicatie. Geniet van alle mogelijkheden die we te bieden hebben!

info@autov.be

Contactinformatie

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hieronder.

Contactgegevens

Telefoon
+32 486 26 52 15
Email
info@auto-verkopen-belgie.com

Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 76 2100 Deurne