WhatsApp

Auto onderdelen verkopen: Dit zijn de redenen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen auto onderdelen verkopen:

Ze zijn een autodealer en verkopen auto onderdelen als onderdeel van hun business.

Ze zijn een reparateur en verkopen onderdelen aan klanten die hun eigen auto willen repareren.

Ze hebben een oude auto die ze willen verkopen voor onderdelen.

Ze hebben een overschot aan onderdelen en willen deze verkopen om wat extra geld te verdienen.

Ze zijn een hobbyist en verkopen onderdelen aan andere hobbyisten.

Als je auto onderdelen wilt verkopen, is het belangrijk om te weten wat vraag naar welke onderdelen er is en hoe je deze het beste kunt aanbieden aan potentiële kopers.

U heeft uw auto weer helemaal in de lucht. Hierdoor is de restwaarde van uw auto laag en krijgt u bij verkoop van de auto niet het gewenste bedrag terug.
Het is ook mogelijk dat uw auto na een ongeval volledig vernield wordt verklaard. De restwaarde van een compleet verloren voertuig is zeer laag.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Een auto die totaal of anderszins beschadigd is, wordt voor bijna niets verkocht. Je kunt het naar de sloop brengen en de schrootprijs krijgen.
Is dat geen zonde? Wist je dat je nog zoveel goede onderdelen aan je auto hebt? Stuk voor stuk vaak zeer waardevolle onderdelen.
Een manier om geld te verdienen aan auto’s is om de auto niet als schroot af te geven bij de sloop, maar om de auto-onderdelen te verkopen.
Zo kan het binnendringen van motorwater in een kleine Fiat al snel total loss worden verklaard en wordt waterschade in veel gevallen niet vergoed. Je motor is kapot, maar de rest van de auto is nog perfect. Maar als u uw auto in partijen zou willen verkopen, hoe zou u dat dan aanpakken?

De waarde van onze waarderingstool is slechts een indicatie. Op deze locatie kunnen wij de auto beoordelen aan de hand van de juiste onderdelen.

2. Het is winstgevender om beschikbare auto-onderdelen te verkopen
Je kunt een kapotte auto naar de sloop brengen. U kunt ook proberen het particulier of aan een dealer te verkopen. U kunt zelfs proberen onderdelen voor uw auto te verkopen. Wat levert het meeste op en wat is het minst geschikt voor jou?
Er zijn veel meer onderdelen voor een auto dan je in eerste instantie zou denken. Je moet zelf aardig wat van de auto weten om te weten welke onderdelen nog te koop zijn en welke niet meer werken.
Om daar achter te komen, kunt u de hulp inroepen van een deskundige. Dit soort hulp en het demonteren van het voertuig kost geld. Zoek uit of het de moeite waard is om uw auto gedeeltelijk te verkopen.
Naast het verkopen van auto-vervangingsonderdelen, kunt u ook auto-vervangingsonderdelen verkopen. Er zijn verschillende sloop- en sloopbedrijven die uw auto willen kopen en zelf willen demonteren, met de nog bruikbare onderdelen die ze op verkoopsites voor auto-onderdelen plaatsen.
Helaas krijg je niet echt de waarde van de onderdelen van deze bedrijven. Offertes zijn gebaseerd op wat direct zichtbaar is en niet op taxatie.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
3. Verkoop auto-onderdelen op auto-sell-belgie.com
U vindt elke wagen op auto-verkopen-belgie.com. Een goed rijdende auto is een compleet verlies of schade. Als u een afspraak met ons maakt voor een taxatie, inspecteren wij de auto binnen een half uur.
Heeft uw auto pech gehad? Dan kijken we altijd naar het normaal werkende deel van de auto. Wij bieden passende offertes op basis van de werkende delen van de auto.
Verkoop op afspraak

Vul de waarderingstool in om de huidige waarde aan te geven en boek nu een afspraak
Check in voor een half uur
Na evaluatie doen we een vrijblijvende offerte en u beslist of u deze accepteert of niet
Auto vervangende onderdelen verkopen? optimaal! Wij zorgen voor de rest!

Wilt u uw wagen verkopen in ruil voor onderdelen, dan bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk en snel een redelijke prijs krijgen voor een goed werkend onderdeel.
Doordat we met een groot netwerk van Europese dealers werken, zijn we in staat om onderdelen over de grens geproduceerd te zien en dus betere prijzen te bieden.

Als u uw voertuig wilt verkopen in ruil voor onderdelen, dan bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het juiste adres. Haal zoveel als mogelijk uit uw tweedehands autoverkoop en maak direct een afspraak! Sinds het allereerste contact is auto-verkopen-belgie.com uw partner voor de verkoop van gebruikte wagens.

  • Peugeot: Een oud merk

  • 4x4 verkopen: Zo doe je het het best!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Auto onderdelen verkopen: Dit zijn de redenen