WhatsApp

Een nieuwe auto verkopen: Hoe?

Als je een nieuwe auto wilt verkopen, zijn er een aantal stappen die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt:

Bepaal de waarde van je auto. Gebruik websites zoals KBB (Kelley Blue Book) of NADA (National Automobile Dealers Association) om de waarde van je auto te bepalen. Dit zal je helpen om een realistische prijs te bepalen.

Maak het voertuig schoon en zorg ervoor dat het er netjes uitziet. Een goed onderhouden voertuig zal aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers.

Maak een goede beschrijving van het voertuig, inclusief informatie over het model, het bouwjaar, de kilometerstand, de staat van het voertuig, eventuele extra's, etc.

Zet foto's van het voertuig op je advertentie, zodat kopers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Wees flexibel met de prijs. Als je bereid bent om onderhandelingen aan te gaan, zullen kopers meer geneigd zijn om je voertuig te kopen.

Gebruik verschillende kanalen om je voertuig te adverteren, zoals online advertentiewebsites, sociale media, en lokale kranten. Hoe meer mensen het voertuig zien, hoe groter de kans dat je het snel verkoopt.

Overweeg om een professionele autohandelaar in te schakelen om het voertuig voor je te verkopen. Zij hebben vaak een groot netwerk van potentiële kopers en kunnen je helpen om het voertuig snel en tegen een goede prijs te verkopen.

U verkoopt uw ​​auto wanneer deze oud of niet meer nodig is. Maar hoe zit het met het verkopen van een nieuwe auto? Niet alleen de dealer doet dit, maar u kunt uw auto ook “nieuw” verkopen.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Misschien heeft u een auto gewonnen, of is uw nieuw aangeschafte auto door omstandigheden niet meer in gebruik. Als u uw auto op tijd verkoopt, kan deze nog steeds als “nieuwe auto” worden gebruikt.

Voertuigen worden als nieuw of bijna nieuw beschouwd als ze: minder dan 6 maanden zijn geregistreerd of minder dan 6.000 over de toonbank hebben.

Uw auto is nog “nieuw” dus u wilt het best mogelijke bedrag krijgen en uw auto zo min mogelijk kwijtraken. Dit wordt een zware klus. Een auto die al in gebruik is, zelfs “nieuw”, verliest meteen veel waarde.
Vind dus de juiste plaats om uw auto te verkopen. De dealer is misschien geïnteresseerd in uw auto, maar geeft nog steeds niet de hoofdprijs. Hij wil tenslotte nog steeds geld verdienen.
Met wat meer tijd en moeite is online verkopen ook een optie. Door een sterke advertentie te maken en een scherpe prijs te vragen, zullen veel geïnteresseerden uw auto registreren.
Een nieuwe auto verkopen begint bij het bepalen van een goede prijs. Dit is vooral moeilijk voor “nieuwe auto’s”. Als je wat vergelijkingswerk online doet, zul je zien dat er niet veel auto’s worden aangeboden die nog “nieuw” zijn. Het heeft geen zin om uw auto te verkopen als deze nog nieuw is.
De eenvoudigste manier om een ​​goede verkoopprijs te bepalen is door middel van een taxatie. Bij auto-verkopen-belgie.com geven we je een gratis schatting. Binnen een half uur inspecteren wij uw auto grondig en vertellen wij u de waarde.
Deze waarde vertelt u voor hoeveel uw auto zal worden verkocht. Als u een taxatie doet bij een van onze vestigingen, vertellen wij u direct wat de verkoopmogelijkheden van ‘nieuwe auto’ zijn.
2. Nieuwe auto’s exporteren

Natuurlijk zoekt u de beste manier om uw nieuwe auto te verkopen. U kunt ervoor kiezen om te exporteren, omdat dit in sommige gevallen meer voordelen oplevert.
Houd er rekening mee dat als u aan mensen in andere Europese landen verkoopt, u ​​een factuur moet maken.
U kunt een deel van de door u betaalde btw recupereren door facturering en het verzamelen van bewijs van transit van de auto. U kunt een bewijs overleggen als u in het bezit bent van een van de volgende documenten:
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu

Ontvangstbewijs van de koper
Documenten ter staving van de overeenkomst (factuur/order, etc.)
betalingsbewijs
Btw-aangifte waaruit de levering binnen de gemeenschap blijkt.
verzendcertificaat:

Bewaar al uw documenten, want hoe meer u kunt laten zien, hoe sneller en gemakkelijker u de btw terugkrijgt.
Vindt u het exporteren van een nieuwe auto te veel werk, of wilt u geen prijsonderhandelingen en potentiële kopers aan de deur, maar wilt u op het moment dat u uw nieuwe auto gaat verkopen wel de best mogelijke prijs? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om auto-verkopen-belgie.com te bezoeken.
Onze waarderingen zijn niet alleen gebaseerd op nationale rentetarieven, maar ook op internationale rentetarieven. Dankzij ons uitgebreide Europese dealernetwerk weten we niet alleen hoeveel uw wagen in België geproduceerd wordt, maar ook in een ander land. Hierdoor kunnen wij u betere prijzen aanbieden.
De service die wij bieden is gratis en vrijblijvend, maar ervaart u alleen als u er zelf bij bent geweest!
Dus als je een nieuwe auto wilt verkopen, kom je eerst naar auto-verkopen-belgie.com.

  • 4x4 verkopen: Zo doe je het het best!

  • Jouw eigen auto verhuren: Waarom?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Een nieuwe auto verkopen: Hoe?