WhatsApp

Iedereen is welkom om hun gebruikte auto te verkopen!

Het is inderdaad zo dat iedereen een gebruikte auto kan verkopen, ongeacht hun leeftijd of achtergrond. Als je de eigenaar bent van de auto en de auto op jouw naam staat, kun je deze verkopen aan wie je maar wilt.

Er zijn echter een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een gebruikte auto wilt verkopen:

  • Zet de auto op kenteken: Als de auto nog op naam staat van de vorige eigenaar, zul je deze eerst op jouw naam moeten zetten voordat je hem kunt verkopen. Dit doe je door naar het RDW te gaan en daar het formulier "Verkoop voertuig" in te vullen.
  • Maak de auto showroomklaar: Zorg ervoor dat de auto er netjes uitziet voordat je hem gaat verkopen. Was de auto en zorg ervoor dat hij van binnen en buiten proper is. Als de auto beschadigd is, probeer deze dan te repareren voordat je hem verkoopt.
  • Zoek uit wat de auto waard is: Er zijn verschillende manieren om te achterhalen wat een auto waard is. Zoek bijvoorbeeld op internet naar vergelijkbare modellen die te koop worden aangeboden en kijk wat zij vragen. Je kunt ook een waardebepaling laten doen door een garage of een deskundige.
  • Maak goede verkoopfoto's: Maak foto's van alle kanten van de auto, zowel van binnen als van buiten. Zorg ervoor dat de foto's scherp en helder zijn en dat de auto goed in beeld is.
  • Plaats een advertentie: Er zijn verschillende manieren om een advertentie te plaatsen voor je tweedehands auto. Je kunt bijvoorbeeld een advertentie plaatsen op een website voor tweedehands auto's, zoals Marktplaats, Autotrack of Autoscout24. Je kunt ook een advertentie plaatsen in een krant of tijdschrift.

Als je deze stappen volgt, kun je succesvol een gebruikte auto verkopen. Succes!

auto-verkopen-belgie.com richt zich op het snel en betrouwbaar kopen van alle auto’s. Of het nu gaat om een ​​nieuwe auto of een veelgebruikte auto, iedereen die een auto wil verkopen is welkom!
Daarnaast bieden we goede prijzen op basis van een tweeledig taxatieproces. Op deze manier kunnen wij nauwkeurig de dagwaarde van uw auto bepalen.

Hoe werkt dit? Een voorbeeld: U wilt uw gebruikte auto efficiënt verkopen tegen een goede prijs. Allereerst bieden wij u onze online taxatietool aan en ontvangt u binnen enkele minuten een indicatie in uw mailbox van de geschatte waarde van uw auto. We berekenen deze prijs op basis van het merk, bouwjaar en kilometerstand van de auto, houd er rekening mee dat dit bedrag slechts een schatting is. Voor de uiteindelijke taxatie vertrouwen wij volledig op de expertise van onze eigen taxateurs. Maak eenvoudig een afspraak op een locatie bij u in de buurt en laat een van onze professionals de waarde van uw gebruikte auto beoordelen.

In vergelijking met een taxatietool kijkt de taxateur naar het totaalbeeld. Bij elk voertuig wordt de staat van de motor, exterieur en interieur gecontroleerd. Gebruik je je auto veel maar zorg je er ook goed voor? De taxateur neemt dit dan mee in zijn definitieve beoordeling. Bij waardering gaat het om de algemene indruk. Op basis hiervan zullen onze experts u een offerte bezorgen waarvan zij denken dat deze redelijk is voor uw auto en de staat ervan.

Accepteer je hun aanbod? Dan zit je klus wat ons betreft erop. Als alles-in-één bedrijf nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het annulerings- en vrijwaringsbewijs van uw auto. Diensten die we graag en natuurlijk willen leveren. Het enige wat u hoeft te doen is veilig thuiskomen. auto-verkopen-belgie.com doet de rest! Is uw gebruikte auto een sloopauto? Geen probleem! We verwelkomen alle auto’s, ook die klaar zijn om gesloopt te worden. De ervaring leert dat deze gebruikte auto’s soms in een betere staat verkeren dan ze op het eerste gezicht lijken. Met kleine reparaties kunnen ze meestal een tijdje mee.

Als internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland is auto-verkopen-belgie.com continu op de hoogte van vraag en aanbod in heel Europa. Dit betekent dat we voor auto’s die naar de sloop in Vlaanderen gaan, mogelijk nieuwe eigenaren in het buitenland kunnen vinden.
Verkoop bijvoorbeeld uw sloopauto bij ons en verdien toch meer dan de sloopprijs. Ook is het veel beter om de milieu-impact van het demonteren van een auto zo lang mogelijk uit te stellen.
Immers, hoe langer een auto wordt gebruikt, hoe minder schadelijk we uiteindelijk uitstoten om een ​​nieuwe auto te maken.

Of het nu een auto is van een paar jaar geleden of een die regelmatig wordt gebruikt, we willen elke gebruikte auto bekijken op auto-verkopen-belgie.com. Met een in de automotive wereld uniek concept stellen wij u in staat uw oude auto snel en betrouwbaar te verkopen. Bespaar uw tijd bij het zoeken naar de beste prijs en vraag vandaag nog een prijsindicatie aan met onze waarderingstool. Zijn prijzen interessant voor u? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze dichtstbijzijnde vestigingen en wie weet is uw gebruikte auto ook binnen een dag aan ons verkocht. Een gebruikte auto verkopen? Eerst naar auto-sales-belgie.com!

  • Wanneer moet je een cabrio verkopen?

  • Auto verkopen: dealer of garage?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Iedereen is welkom om hun gebruikte auto te verkopen!