WhatsApp

Auto verkopen: dealer of garage?

Er zijn verschillende manieren om een auto te verkopen, zoals aan een particulier, aan een dealer of aan een garage. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen wat het beste is voor jou en je auto.

Als je de auto wilt verkopen aan een particulier, kan dit soms meer opbrengen dan verkopen aan een dealer of garage, omdat particulieren vaak bereid zijn meer te betalen voor een auto die aan hun specifieke wensen voldoet. Aan de andere kant kan het verkopen aan een particulier ook meer tijd en moeite kosten, omdat je zelf een advertentie moet plaatsen, bezichtigingen moet inplannen en eventueel onderhandelingen moet voeren.

Als je de auto wilt verkopen aan een dealer of garage, kan dit een snellere en gemakkelijkere manier zijn om van de auto af te komen. Dealers en garages zijn vaak geïnteresseerd in het kopen van tweedehands auto's en kunnen je direct een bod doen. Houd er echter wel rekening mee dat ze vaak niet zoveel zullen bieden als een particulier, omdat ze ook nog wat moeten verdienen aan de verkoop van de auto.

Er is geen "juiste" manier om een auto te verkopen, dus het is belangrijk om te overwegen wat het beste is voor jou en je specifieke situatie. Weeg de voor- en nadelen van elke optie af en maak een weloverwogen beslissing.

Auto’s verkopen aan garages of autodealers behoort tot het verleden. Inruilen bij de dealer kan vertrouwd en gemakkelijk zijn, maar helaas verlies je de inruilwaarde van de auto omdat de dealer moet betalen om hem weer aan kopers te laten zien.
Voertuigonderhoud en geschiktheid voor nieuwe kopers en nieuwe keuringen kunnen erg duur zijn. Ook mogen auto’s niet buiten de markt worden geprijsd, dus het is gemakkelijker voor dealers om concessies te doen aan de inruilwaarde.
Dealers kunnen hier geen risico nemen, aangezien gebruikte auto’s relatief weinig marge hebben.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Omdat je een nieuwe auto bij een dealer koopt, lijkt een nieuwe auto goedkoper omdat een deel daarvan door de oude auto wordt betaald. Het kan moeilijk zijn om de waarde van uw auto te bepalen zonder een professionele taxatie.
Je kunt een goede inschatting maken door verschillende advertenties te vergelijken, maar veel mensen onderschatten de meerwaarde van locatiebeoordelingen. Daarom lijkt kiezen voor inruil goedkoper.
Daarom kunt u op auto-verkopen-belgie.com gemakkelijk gratis en vrijblijvend uw wagen taxeren en verkopen. We maken het geld onmiddellijk over, zodat het binnen enkele werkdagen op uw rekening kan worden bijgeschreven.
Volg een stappenplan om de volgende stap te zetten en maak gebruik van onze expertise:

Vul een online taxatietool in om gratis de autowaarde te tonen
Boek eindwaarde en vrijblijvende offertes bij een vestiging bij jou in de buurt
Accepteer het aanbod dat u krijgt en profiteer van een veilige verkoop. Na twee werkdagen staat het geld op je rekening.

2. auto-verkopen-belgie.com: een alternatief voor dealers
Inmiddels heb je waarschijnlijk door dat als je gewoon van je auto af wilt, je je auto alleen aan een dealer kunt verkopen. U hoeft zich tenslotte geen zorgen te maken over het schrijven van advertenties, wachten op de reactie van een kandidaat en onderhandelen met potentiële kopers. U maakt zich wel zorgen als u particulier verkoopt via een autoverkoopsite.
Het is heel gemakkelijk om uw auto aan een garage te verkopen, maar onderschat niet het aanbod dat u krijgt van een dealer die uw auto aan een dealer verkoopt. Uw auto wordt vaak voor een te lage prijs verkocht, vooral als u hem gewoon verkoopt en niet ruilt.
Veel garages wachten niet op auto’s van verschillende merken. Als je komt afbetalen, word je al snel misleid om je auto te verkopen aan een dealer die in veel gevallen geen korting geeft op een nieuwe auto.
Wilt u autodealers een kans geven? Zorg er dan voor dat u vooraf de waarde van uw auto kent. Het is moeilijk om dit in je eentje te doen. U kunt bijvoorbeeld een schatting maken door te kijken naar de vraagprijzen van vergelijkbare auto’s. Het is bijna onmogelijk.
U kunt misschien auto’s van hetzelfde jaar, model en merk vinden, maar uw autobadge zal altijd anders zijn. Om te bepalen hoe deze sporen de waarde van uw auto beïnvloeden, moet u de waardering begrijpen.
Voor niet-ingewijden is het het beste om eerst de waarde van de auto te bepalen. Zo weet u zeker dat u niet akkoord gaat met een te laag bod voor uw auto!
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Selecteer merk Model Selecteer model Bouwjaar Selecteer bouwjaar Gratis schatting nu
pre-sale schatting
Bij auto-verkopen-belgie.com kunt u gemakkelijk uw auto verkopen aan een betaalbare prijs. Dit doe je eerst door onze online taxatietool in te vullen. Vul uw gegevens in en maak een afspraak in ons filiaal. Onze taxateurs keuren gratis het gehele voertuig van binnen en van buiten. Vervolgens maken ze een proefrit om de grip en prestaties van uw auto te testen.
Na een taxatie van dertig minuten kan een taxateur u de exacte waarde van de auto geven. Is dit bedrag aantrekkelijk voor u? Wij kopen uw auto dan in tegen de door de taxateur vastgestelde waarde.
Uw auto verkopen aan een dealer behoort nu tot het verleden. Op auto-verkopen-belgie.com kunt u gemakkelijk uw auto verkopen en een eerlijke prijsopgave krijgen op basis van het merk, het model, het bouwjaar en de staat van uw auto.
Doordat wij auto’s inkopen op basis van professionele taxaties, weet u zeker dat uw gebruikte auto voor een goede prijs wordt verkocht. We zullen op de dag van de taxatie al het geld naar u overmaken om een ​​paar dagen later op uw bankrekening te verschijnen. Dat is waar auto-sales-belgie.com om draait.

  • Iedereen is welkom om hun gebruikte auto te verkopen!

  • Wil je jouw oldtimer verkopen?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Auto verkopen: dealer of garage?