WhatsApp

Fiat verkopen? Wat is zijn reputatie op de markt?

Ik kan u helpen om meer te weten te komen over de huidige marktwaarde van een Fiat-voertuig en hoe u het kunt verkopen. Aangezien ik geen toegang heb tot internet, kan ik u helaas geen actuele informatie geven over de specifieke marktomstandigheden. Ik kan u wel enkele algemene tips geven om u te helpen uw Fiat te verkopen.

Zorg ervoor dat u de waarde van uw Fiat kent voordat u het te koop aanbiedt. Er zijn verschillende manieren om de waarde van een voertuig te bepalen, zoals door middel van online waardebepalingssites of door de hulp in te schakelen van een professioneel taxateur. Dit kan u helpen om een realistische verkoopprijs te bepalen.

Maak een goede advertentie. Zorg ervoor dat u de belangrijkste kenmerken van uw Fiat opneemt in de advertentie, zoals het bouwjaar, de kilometerstand, de brandstofsoort en eventuele extra's die het voertuig heeft. Voeg ook enkele goede foto's toe aan de advertentie, zodat geïnteresseerde kopers een goed beeld krijgen van het voertuig.

Overweeg om uw Fiat te verkopen via een autoverkoopwebsite of via een advertentie in de krant. Dit kan u helpen om een groter publiek te bereiken en uw kans op het vinden van een koper te vergroten.

Wees bereid om onderhandelingen te voeren over de verkoopprijs. Het is normaal dat kopers proberen om de prijs te onderhandelen, dus zorg ervoor dat u flexibel bent en overweeg om iets in te leveren op de vraagprijs als dit betekent dat u uw Fiat sneller kunt verkopen.

Ik hoop dat deze tips u kunnen helpen bij het verkopen van uw Fiat. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om me die te stellen.

Fiat is een Italiaans automerk opgericht in Turijn in 1899. Fiat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Een jaar na de introductie rolde de eerste auto van de lopende band.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Als we aan Fiat denken, denken we vaak aan de kleine Fiat 500. De Fiat 500 debuteerde in 1957 en was een van de kleinste auto’s die ooit in productie werd genomen. Later in 2007 ging de nieuwe Fiat 500 in productie. Datzelfde jaar werd de nieuwe Fiat 500 uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2008.
Momenteel is Fiat sinds 2014 gefuseerd met Chrysler en gaat het verder als Fiat Chrysler Automobiles.
Het marktaandeel en de verkoopcijfers van Fiat in België nemen in de loop der jaren geleidelijk toe. Dit betekent dat het merk goed gepositioneerd is in de markt. Een merk dat goed verkoopt, is een merk dat verkoopt als een gebruikte auto. Dit is een voordeel voor u als u uw Fiat wilt verkopen.

2018

Verkoopcijfers België: 16.426
Marktaandeel België: 3%
Europese verkoopcijfers: 525.146

2017

Verkoopcijfers België: 16.563
Marktaandeel België: 3,05%
Europese verkoopcijfers: 769.670

2016

Verkoopcijfers België: 14.848
Marktaandeel België: 2,74%
Europese verkoopcijfers: 740.622

2015

Verkoopcijfers België: 13.902
Marktaandeel België: 2,8%
Europese verkoopcijfers: 653.212

jaar
Verkoopcijfers België
Belgisch marktaandeel
Europese verkoopcijfers

2018
16.426
3%
525.146

2017
16.563
3,05%
769.670

2016
14.848
2,74%
740.622

2015
13.902
2,8%
653.212

Is het automerk Fiat betrouwbaar?
Helaas doen Italiaanse merken het niet zo goed als het gaat om betrouwbare automerken. Onderzoek van J.D. Het Amerikaanse vermogen toont zelfs aan dat de score van Fiat laag is. In het onderzoek werd gekeken hoeveel problemen gebruikers van een bepaald merk in de eerste 90 dagen ondervonden.
Fiat-gebruikers hebben maar liefst 163 problemen per 100 voertuigen. Dat is een groot verschil met Kia’s 72 problemen per 100 voertuigen.
2. Hoe kunt u uw Fiat verkopen?
Het verkopen van een Fiat kan moeilijk en tijdrovend zijn voor personen die de huidige automarkt niet begrijpen. Wanneer u particulier verkoopt via een online marktplaats, kunt u overwegen een advertentie te maken, een proefrit te regelen met een potentiële koper en te onderhandelen over een prijs.
Maar er zijn ook nadelen aan het inruilen van uw gebruikte auto bij een Fiat-dealer in België. Bij een inruil wordt u meestal geassocieerd met het kopen van een nieuwe auto. De Fiat-prijs die u krijgt als u inruilt, is niet de beste deal.
Het kan ook bijzonder moeilijk zijn als u een vintage Fiat of een andere zeer gebruikte auto verkoopt. Het bepalen van de juiste inruilwaarde van een auto is erg belangrijk en het kan moeilijk zijn om iemand te vinden die bereid is de werkelijke waarde van de auto te betalen.
Of u nu in het bezit bent van een Fiat 500, Fiat Panda, Fiat Punto of Fiat Multipla, u dient altijd vooraf de actuele prijs van het voertuig vast te stellen. Gebruik als eerste stap de online taxatietool op onze website.
De resulterende waarde houdt geen rekening met individuele omstandigheden. Beschadigingen, gebruikssporen en extra accessoires zijn niet inbegrepen.
Daarom raden wij u aan om uw Fiat mee te nemen om een ​​afspraak met ons te maken op onze locatie. Onze experts controleren uw auto op belangrijke criteria: Wat is de huidige staat van de auto? Welke optionele accessoires een auto heeft en welke andere accessoires van invloed kunnen zijn op de waarde van de auto. Is het voertuig beschadigd of goed onderhouden?
Komt u voor een gratis waardebepaling? Zorg er dan voor dat uw voertuig van buiten en van binnen grondig wordt gereinigd om het maximale uit uw auto te halen. Haal alle persoonlijke spullen weg en voer kleine reparaties uit. Kleine krasjes zijn meestal te verwijderen met een krasverwijderaar. Vergeet niet alle documenten mee te nemen zoals keuringsbewijzen, bonnetjes en facturen.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
3. Verkoop uw Fiat veilig via auto-sales-belgie.com
auto-verkopen-belgie.com Koop alle gebruikte auto’s ongeacht merk, model of kilometerstand. Bij ons kunt u niet alleen uw Fiat verkopen maar ook elk type auto.
Wij kopen elk model. Uw Fiat Barchetta, Tipo, 500 of 600 verkopen is geen probleem, maar een Opel Astra, Mini of Skoda Fabia ook. Elk voertuig krijgt een gratis en vrijblijvende schatting en gegarandeerde offerte.
Wilt u uw Fiat verkopen bij pech? Dat is ook goed. Het maakt ons niet uit of uw Fiat 500 een schadeauto is of dat uw Fiat 500 als een trein rijdt. Het maakt niet uit of de Fiat die u verkoopt de APK heeft doorstaan. Auto’s met WOK-meldingen, beschadigde motoren of zelfs 20 jaar oude auto’s met een hoog benzineverbruik, krijgen op deze locatie onze offerte.
Profiteer van auto-verkopen-belgie.com: bij ons kunt u gebruikte auto’s van alle merken en modellen verkopen. Of het nu gaat om een ​​kleine auto of bestelwagen, cabrio of coupé, sportwagen of caravan, hybride of benzineauto: wij bepalen gratis de restwaarde van uw auto.
Klinkt de offerte die u voor uw auto krijgt interessant? Dan kun je hem direct verkopen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken bij de verkoop van uw Fiat, aangezien we al het papierwerk van u overnemen op het moment van verkoop en het geld onmiddellijk overmaken om na 2 werkdagen op uw rekening te staan.
Boek eenvoudig een afspraak in een vestiging bij u in de buurt met de online taxatietool en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om uw Fiat te verkopen.

  • Schrappingsattest: Wat is dat?

  • Auto verkopen aan buitenlander: Waar te beginnen?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Fiat verkopen? Wat is zijn reputatie op de markt?