WhatsApp

Wil je jouw bedrijfswagen wegdoen?

Als u van plan bent om van uw bedrijfswagen af te komen, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat de waarde van de auto is, zodat u een realistische verkoopprijs kunt bepalen. Dit kunt u doen door informatie te zoeken op internet of door contact op te nemen met een expert op het gebied van bedrijfswagens.

Daarnaast is het belangrijk om de auto in goede staat te houden voordat u deze verkoopt. Zorg ervoor dat de auto regelmatig wordt onderhouden en reparaties worden uitgevoerd als dat nodig is. Als de auto tijdens de verkoop in goede staat is, zal dit de waarde van de auto verhogen en zal het makkelijker zijn om deze te verkopen.

Vergeet ook niet om goede foto's te maken van de auto en relevante informatie te verstrekken aan eventuele kopers. Dit kan helpen om de auto sneller te verkopen en om een beter bod te krijgen. Als u de waarde van de auto kent, deze in goede staat houdt en goede foto's en informatie verstrekt, zult u waarschijnlijk succesvol zijn in het verkopen van uw bedrijfswagen.

Heeft u een gebruikte bestelwagen te koop? Dan bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het goede adres. Hoe gaat u uw bestelwagen verkopen? Verkoopt u hem zelf via een zoekertjessite of (retourneer) u hem aan een bedrijfswagendealer?

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Of u nu uw bedrijfswagen wilt verkopen, auto-verkopen-belgie.com is altijd beschikbaar voor gratis taxaties bij filialen, bedrijfswagen verkoopadvies of actuele marktwaardeberekeningen.

Hoeveel is mijn busje waard? Of u uw bestelwagen nu wel of niet verkoopt, de huidige waarde is een belangrijke maatstaf om op te letten. Vul daarom uw autogegevens in en wij zijn niet verplicht u de waarde van de auto van de zaak mee te delen. Gebruik het bijvoorbeeld voor de verzekering bij een ongeval, of wijs de autodealer van de zaak dat hij de inruilwaarde van de auto van de zaak te laag inschat.

Als u een bestelwagen te koop heeft, wat zijn dan uw opties?

Een bedrijfswagen verkopen via een online advertentiesite Een bedrijfswagen verkopen op een privéadvertentiesite? Dat klinkt in eerste instantie onlogisch. Toch zijn er nog steeds veel particulieren die op zoek zijn naar een bedrijfswagen of bestelwagen.

Soms is het omdat ze hun eigen bedrijf willen bouwen, en soms is het omdat ze er gewoon een nodig hebben. Maar vooral omdat ze het goedkoop willen kopen. Door de felle concurrentie voor gebruikte bedrijfswagens op deze autoverkoopsites, concurreren veel bedrijfswagens met elkaar op prijs.
Met meer dan 6000 nieuwe advertenties per dag is de concurrentie behoorlijk hevig. Er is ook geen garantie dat de auto wordt verkocht voor de prijs die u in gedachten heeft.

Vans ruilen Vans ruilen is gemakkelijk, maar niet goedkoop.
Ze leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de verkoopprijs. Onderhandelingsmarges zijn ook inbegrepen in de inruilwaarde.
Dealers zouden de ondernemer een plezier doen door de auto’s van het bedrijf te kopen. Hij moet dan betalen om de auto op te knappen en te onderhouden en te inspecteren, aangezien geen enkele dealer gebruikte bedrijfswagens zonder garantie aanbiedt.

Kopers van bedrijfswagens In heel België vind je een brede waaier aan kopers van bedrijfswagens. De waarde van uw bestelwagen is voor iedere koper totaal anders!
Kopers verkopen deze bedrijfswagens vervolgens door aan het buitenland voor export, waar ze ze nog jaren in Afrika kunnen blijven gebruiken.
Op deze manier maken zakelijke autokopers aanzienlijke winsten door bestelwagens in bulk te verkopen.
De verschillende prijzen laten veel ondernemers onduidelijk over de waarde van hun bestelwagen of bedrijfswagen.

Bedrijfswagens verkopen aan auto-verkopen-belgie.com gaat anders. In tegenstelling tot alle kopers geeft auto-sales-belgie.com op elke locatie dezelfde prijs. Het is niet alleen eerlijker, onze prijzen zijn ook gedeeltelijk gebaseerd op 1.000.000 andere auto’s die in Europa worden verkocht. Personenauto’s, bedrijfswagens en bestelwagens. Elke auto onder de 3,5 ton wordt door ons gekocht! Voor de juiste marktwaarde de bestelwagen verkoopprijs. Bij auto-verkopen-belgie.com weten we alles over het kopen van een bedrijfswagen. Met onze jarenlange ervaring kennen wij het jaarlijkse afschrijvingspercentage van deze auto’s en kunnen deze zeer nauwkeurig inschatten. Ondernemers die een bedrijfswagen verkopen via auto-verkopen-belgie.com beginnen met het invullen van onze online waarderingstool. Op die manier krijgen ze de waarde van de auto van de zaak en besluiten ze een taxatie te boeken. Ook voor drukbezette ondernemers zijn wij op zaterdag geopend en kunt u binnen 24 uur een bedrijfswagen taxeren. Tijdens het taxatieproces ter plaatse is de auto van onder tot boven grondig geïnspecteerd. De taxateur doet vervolgens een bod op de auto van de zaak, die direct verkocht kan worden. Geld wordt direct op de rekening gestort. 2. Uw bestelwagen gratis verkopen? Snel en gratis uw bestelwagen verkopen? Ga geen tijd, geld en productiviteit verspillen. Maak een afspraak voor een gratis taxatie van uw bedrijfswagen. Een gezond bedrijf heeft een gezond wagenpark. En van tijd tot tijd moet de vloot worden ververst. Dat is al duur genoeg. In tegenstelling tot advertentiesites waar u uw bestelwagen kunt verkopen, brengen wij geen commissie of vergoeding in rekening om uw bestelwagen te adverteren. U heeft ook niets te verliezen want wij kopen uw bestelwagen direct in tegen een redelijke prijs. auto-verkopen-belgie.com is uw partner met snelle en gegarandeerde verkoop 100% gratis. Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu 3. Bedrijfswagen verkopen? Hoe zit het met btw? Bij aanschaf van een bedrijfswagen kan tot 50% btw worden afgetrokken. Wat betekent het als u een bedrijfswagen verkoopt? Verkoopt u bedrijfswagens aan professionals? Dan moet u 50% van de verkoopprijs btw in rekening brengen. Voorbeeld Bij de aankoop van een bestelwagen heeft u 50% btw afgetrokken. Een paar jaar later verkoop je hem voor 12.000 euro. Dit betekent dat u 21% btw moet berekenen over EUR 6.000 (EUR 6.000 × 21% = EUR 1.260).

De prijs inclusief btw bedraagt ​​13.260 euro.
De btw die je bovenop de verkoopprijs ontvangt, moet je afdragen aan de belastingdienst. koper? Deze persoon kan btw terugvragen.
4. Een vlotte verkoop: het voordeel van auto-sell-belgie.com

Voor veel ondernemers is de bedrijfswagen het hart van het bedrijf. Zonder bedrijfswagen is er geen weg. Niet in staat om klanten te bezoeken of werkzaamheden uit te voeren. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bestelwagens voor grote en kleine bedrijven.
Een bedrijfswagen die niet meer werkt of niet meer betrouwbaar is, betekent maar één ding: de bedrijfswagen verkopen.
Voordelen van het verkopen van een bedrijfswagen op een auto

  • Auto zonder keuring verkopen: Dit is belangrijk!

  • Tweedehands elektrische auto verkopen: Waar kun je dit het beste doen?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Wil je jouw bedrijfswagen wegdoen?