WhatsApp

Wil je jouw oldtimer verkopen?

Als u van plan bent om uw oldtimer te verkopen, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zoek eerst uit wat de waarde van uw oldtimer is, zodat u een realistische verkoopprijs kunt bepalen. Dit kunt u doen door informatie te zoeken op internet of door contact op te nemen met een expert op het gebied van oldtimers.

Vergeet ook niet om goede foto's te maken van uw oldtimer om deze te kunnen laten zien aan eventuele kopers. Zoek vervolgens een geschikte manier om uw oldtimer te verkopen, zoals via een advertentie op een website of in een tijdschrift, of door deze te laten zien tijdens een beurs of tentoonstelling voor oldtimers. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie over uw oldtimer verstrekt, zoals het bouwjaar, de staat van onderhoud en eventuele bijzonderheden. Als u een realistische verkoopprijs bepaalt en goede foto's en informatie verstrekt, zult u waarschijnlijk succesvol zijn in het verkopen van uw oldtimer.

Bent u op zoek naar het juiste adres om uw klassieke auto te verkopen? Het verkopen van een klassieke auto kan een hele klus zijn. Vind mensen die geïnteresseerd zijn in jouw unieke auto!

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Wanneer werden auto’s veteranen?
Voorheen waren auto’s die 25 jaar waren geregistreerd klassieke auto’s. Deze leeftijd loopt geleidelijk op tot 30 jaar. Hiervoor zijn overgangsregelingen ontwikkeld.
Oudere senioren worden belast tegen een vast tarief, dat relevant is voor deze leeftijd. Bekijk het overgangsschema om te zien of je een oldtimer hebt:

Belastingjaar 2017 – geregistreerd voor meer dan 25 jaar
Beoordelingsjaar 2018 – Geregistreerd vanaf 26 jaar
Beoordelingsjaar 2019 – Geregistreerd vanaf 27 jaar
Belastingjaar 2020 – geregistreerd voor meer dan 28 jaar
Beoordelingsjaar 2021 – Geregistreerd vanaf 29 jaar
Belastingjaar 2022 – meer dan 30 jaar geregistreerd

Denk eraan dat u het kenteken van de oldtimer gebruikt om de leeftijd te berekenen en niet het bouwjaar.

2. Hoe klassieke auto’s verkopen?
Bij de verkoop van een oldtimer hebben we het over de verkoop van een voertuig met O-platen (beperkt gebruik), een uniek voertuig dat doorgaans meer onderhoud vraagt. Dit kan de verkoop bemoeilijken.
Het is moeilijk om online een koper te vinden en een eerlijke prijs te bepalen. Stel je voor wat er gebeurt met die “unieke” oude man van je!
Als u uw senior wilt verkopen, wordt het bepalen van een goede verkoopprijs gedaan door middel van een professionele senior taxatie.
Over het algemeen kosten deze beoordelingen geld. Bij auto-verkopen-belgie.com doen we het anders:

Gratis online taxatietool waarmee u in een paar eenvoudige stappen direct de waarde van uw klassieke auto weet.
Gratis schatting ter plaatse. Na het invullen van de taxatietool of direct kunt u op deze locatie een vrijblijvende taxatie boeken. De waarde die onze experts u hier bieden, is ook de offerte die we uw auto aanbieden. Zo kunt u uw klassieke auto binnen 24 uur verkopen.

Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
3. Waar kan ik een klassieke auto verkopen?
Het verkopen van een oldtimer is vaak anders dan het verkopen van een andere gebruikte auto. Klassieke auto’s zijn niet alleen gebruikte auto’s. Dit is een klassieke auto die populair is bij bepaalde groepen mensen.
Oudere klassieke auto’s zijn meestal ook auto’s met prijskaartjes. Het is dus niet altijd makkelijk om een ​​klassieke auto te verkopen. U moet uw auto verkopen op een specifieke locatie waarvan u weet dat deze geïnteresseerd is in uw auto.
Wat dacht u van een oldtimer van de hand doen zonder keuring? Dat is riskant voor de koper en beperkt u over het algemeen.
Een autoverkoopwebsite lijkt misschien een handige optie, maar heeft ook nadelen: een relatief eenvoudige registratie betekent vaak het begin van een langdurig verkoopproces, zonder garantie op een bevredigend eindresultaat.
Verkoop oldtimers op auto-sales-belgie.com
auto-verkopen-belgie.com is gespecialiseerd in de aankoop van alle auto’s, een breed geheel, waarvan de oldtimeraankoop een klein maar belangrijk onderdeel is.
Door onze enorme kennis en expertise, gebaseerd op jarenlange ervaring in de binnen- en buitenlandse automobielindustrie, zijn wij goed op de hoogte van alle trends die momenteel de automobielmarkt bepalen.
Welke auto wordt vaak gevraagd om te verkopen? Welke auto’s zijn populair in Europa? Al deze kennis stelt ons in staat om in het buitenland nieuwe eigenaren te vinden, bijvoorbeeld auto’s die uiteindelijk worden gedemonteerd.
Kunt u uw oldtimer niet verkopen alleen omdat hij niet aan de huidige normen voldoet? Maak je geen zorgen. We bevinden ons in een unieke positie om uw oldtimers te exporteren, dus we kunnen u nog steeds een behoorlijk bedrag betalen voor een auto die zou zijn verwijderd tegen bodemprijzen. We hebben geen probleem om elke klassieke auto te kopen:
Professionele Veteraan Inkoop:

Oldtimers verkopen zonder keuring
Kapotte oldtimers te koop
Klassieke oldtimers verkopen
jonge mensen verkopen

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

4. Uitgebreide taxatie, verkoop dan uw klassieke auto

Heb je ervoor gekozen om een ​​gratis schatting te doen op auto-verkopen-belgie.com in het kantoor? Dan kunt u doorgaans binnen 24 uur arriveren.
Onze monteurs begrijpen dat het verkopen van een gebruikte auto niet hetzelfde is als het verkopen van een gewone gebruikte auto: de waarde van een gebruikte auto komt vooral voort uit zijn exclusiviteit en historische kenmerken. Dit zijn doorgaans auto’s die al lang niet meer in productie zijn en daarmee uniek op de weg zijn.
De taxateur houdt bij de afweging met al deze aspecten rekening. Ze kijken niet alleen naar de staat van de motor, maar beoordelen ook de mate van slijtage aan de auto, eventuele roest en de staat van het interieur van de auto.
Om het plaatje compleet te maken hebben ze daarna ook nog een proefrit gemaakt. Alleen dan zullen ze een bod doen dat ze eerlijk vinden voor de auto en de staat waarin deze zich bevindt.
Verkoop uw oldtimer – veilig en eerlijk
Een transparante en objectieve manier om ons te onderscheiden van andere autobedrijven waar u uw klassieke auto kunt verkopen.
Daarnaast nemen wij als full-service bedrijf de volledige verantwoordelijkheid voor de administratieve afhandeling van uw voertuig, dus het accepteren van een offerte is de laatste stap in uw verkoopproces.
Het enige dat u hoeft te doen, is 2 dagen wachten voordat het geld op uw rekening staat. Een uniek concept dat een balans vindt tussen snelheid, betrouwbaarheid en een goede prijs.
Wacht dus niet tot morgen, vraag nu een prijsindicatie aan en maak vandaag nog een afspraak! auto-verkopen-belgie.com: Verkoop uw oldtimer gemakkelijk en veilig.

  • Auto verkopen: dealer of garage?

  • Benzineauto verkopen: voor de beste prijs

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Wil je jouw oldtimer verkopen?