Schrootwaarde auto

Het verkopen van een sloop- of schadeauto voor de schrootwaarde betekent dat u de auto verkoopt voor de waarde van het metaal en andere materialen die in de auto zitten. De schrootwaarde van een auto is doorgaans lager dan de waarde van een auto die nog bruikbaar is.


Als u de auto wilt verkopen voor de echte waarde, betekent dit dat u de auto verkoopt voor de waarde die de auto zou hebben als deze nog in goede staat was. Dit kan moeilijker zijn, omdat er minder mensen geïnteresseerd zullen zijn in een sloop- of schadeauto. U zult de auto dus waarschijnlijk voor een lagere prijs moeten verkopen dan wat u ervoor betaald heeft.


Het is aan u om te beslissen of u de auto wilt verkopen voor de schrootwaarde of voor de echte waarde. Houd er rekening mee dat het verkopen van een sloop- of schadeauto voor de echte waarde doorgaans meer tijd en moeite vergt dan het verkopen voor de schrootwaarde. Als u de auto snel wilt verkopen, kan het verkopen voor de schrootwaarde een goede optie zijn.

Een vervallen of helemaal versleten oude auto. Als je zo’n auto probeert te verkopen, is er meestal niemand geïnteresseerd. In dit geval heeft u meestal nog één ding te doen: uw auto naar een sloop brengen. De autosloper bepaalt de sloopwaarde aan de hand van de hoeveelheid ijzer.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

De sloopwaarde van uw auto wordt ook bepaald door de autosloper op basis van het gewicht van uw auto. De schrootwaarde wordt berekend in combinatie met de prijs van gebruikt ijzer. U begrijpt dat het verkopen van uw auto op basis van schrootwaarde niet veel is.
Als je de auto eerst hebt beoordeeld, kijken we naar de onderdelen van de auto die nog werken. Dit kan al snel een hogere opbrengst opleveren dan alleen de prijs van ijzer.
2. Taxatie is beter dan het bepalen van de schrootwaarde van een auto
auto-verkopen-belgie.com is een alternatief voor het naar de sloop brengen van je auto. We beoordelen uw auto en kijken naar werkende onderdelen.

Op basis van deze onderdelen maken wij een offerte voor uw auto. U kunt ervoor kiezen om uw sloopauto voor een betere prijs te houden dan de sloopauto.
Hoe boek ik een evaluatie?
Met Taxatietool boekt u eenvoudig binnen 24 uur een gratis taxatie. U kunt nu een afspraak maken of eerst de actuele waarde opvragen. Merk op dat de huidige waarde gebaseerd is op een auto in perfecte staat. Daarom bepalen wij op deze locatie de waarde van uw sloopauto.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
Het is altijd de moeite waard om uw sloopauto door ons te laten beoordelen, omdat we kijken wat er nog mogelijk is met uw auto. Met een beschadigde auto is het natuurlijk zonde om hem naar de sloop te brengen.
Uw beschadigde auto kan nog een paar jaar meegaan in plaats van gesloopt te worden. Onze taxateurs inspecteren uw auto volledig, maken een proefrit en adviseren u over de exacte prijs van een sloopauto.
Verkoop uw sloopauto tegen taxatiewaarde
De exacte prijs van uw auto wordt omgezet in een vrijblijvende maar gegarandeerde offerte voor uw auto. Ga dus eerst naar auto-verkopen-belgie.com voordat u de schrootwaarde van uw auto op het autokerkhof afspreekt.
Verkoop uw auto aan ons tegen taxatiewaarde en wij nemen het gehele administratieve traject uit handen! Ervaar het zelf en boek vandaag nog een schatting.

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Schrootwaarde auto