Sloopauto verkopen

Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om uw sloopauto te verkopen:


Zoek een sloperij of autodemontagebedrijf: er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het opkopen en demonteren van sloopauto's. Zoek online naar sloperijen in uw omgeving en neem contact op met een aantal van deze bedrijven om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in uw sloopauto.


Maak foto's van de auto: neem foto's van uw sloopauto van alle kanten, zodat het bedrijf dat geïnteresseerd is in de auto een goed beeld heeft van de staat waarin de auto verkeert.


Maak een lijst van alle onderdelen die nog bruikbaar zijn: maak een lijst van alle onderdelen die nog bruikbaar zijn en geef dit door aan het bedrijf dat geïnteresseerd is in de auto. Dit kan de waarde van de auto verhogen.


Maak afspraken met het bedrijf: als het bedrijf geïnteresseerd is in uw sloopauto, zullen ze waarschijnlijk afspraken willen maken over de verkoop van de auto. Maak duidelijke afspraken over de prijs, de manier van betaling en het transport van de auto.


Lever de auto af: als alle afspraken zijn gemaakt, kunt u de sloopauto afleveren bij het bedrijf. Vergeet niet om het kentekenbewijs en eventuele andere relevante documenten mee te nemen.


Houd er rekening mee dat de waarde van een sloopauto doorgaans lager is dan de waarde van een auto die nog bruikbaar is. Houd daar rekening mee als u de auto wilt verkopen.


Uw auto is zwaar beschadigd en heeft reparaties nodig om hem weer goed te laten rijden. Maar hoe weet u zeker dat uw auto een wrak is?

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Verkoop het snel en gemakkelijk voor de beste prijs!

Als uw auto total loss wordt verklaard, wordt hij gesloopt. Het totale verlies kan worden onderverdeeld in twee verschillende categorieën:

Totaal economisch verlies: Reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van de auto.
Totaal technisch verlies: de auto is onherstelbaar beschadigd.

U kunt eenvoudig berekenen of uw auto een sloopauto is. Op onze website kunt u eenvoudig de actuele waarde van uw auto berekenen. Voer uw gegevens in en onze taxatietool berekent de huidige waarde op basis van het merk, het model en de kilometerstand. Trek de reparatiekosten af van de huidige marktwaarde en u ziet meteen of u een sloopauto heeft.
Wanneer verkoopt u uw auto?
Als uw auto zo zwaar beschadigd is dat hij niet meer gerepareerd kan worden, is er geen andere optie dan uw wrak te verkopen. Autodealers zullen geen genoegen nemen met een auto die volledig verloren is, en particulieren zullen niet wachten op een auto die niet meer werkt.
De oplossing om geld te vragen voor uw sloopauto is uw wrak te verkopen aan een opkoper van sloopauto’s, of met andere woorden, aan een sloperij.
Ze wachten graag op uw sloopauto. Omdat er nog veel goede onderdelen in gebruikte auto’s zitten, is het leuk voor ze. Je krijgt hier echter niet de waarde van deze artefacten. Op de sloop kun je alleen het gewicht van de auto meenemen in de schrootprijs.
Verkoop van autowrakken
Schrootprijzen fluctueren, dus u kunt vandaag en volgende week andere prijzen krijgen. Momenteel schommelt de prijs rond EUR 0,24.
Uw gebruikte auto is klaar om gedemonteerd te worden. De auto wordt gedemonteerd en u krijgt de waarde van de werkende onderdelen. Er zijn veel voorwaarden; u kunt bijvoorbeeld altijd het chassis slopen, maar alleen als de rest volledig gedemonteerd is.
Gratis online taxatie Gratis online taxatie Merk Kies Merk Model Kies Model Bouwjaar Gratis offerte
Sloopauto’s verkopen voor onderdelen
Uw gebruikte auto verkopen als reserveonderdeel kan een geweldige oplossing zijn. Er zijn nu veel sites die onderdelen voor uw auto aanbieden. Alleen dan bent u zelf verantwoordelijk voor de demontage van uw tweedehands auto. Als je uitbesteedt, geef je geld uit en produceer je niet veel auto-onderdelen. Er zijn misschien online hobbyisten of schroot experts die geïnteresseerd zijn in bepaalde onderdelen, maar die zullen niet veel geld verdienen.
Exporteren van autowrakken
Een auto die hier buiten gebruik is gesteld, kan in een ander land nog steeds geldig zijn. Reparatiekosten zijn soms lager in andere landen, dus uw gesloopte auto verkopen voor de export is een optie.
Vergeet niet dat er veel werk aan de winkel is. Als u nieuw bent in het exporteren van auto’s, kan dit een moeilijke taak zijn. Vind de juiste koper! Ook is het exporteren van auto’s duur. Na veel hard werken kun je er nooit zeker van zijn dat je uiteindelijk meer geld hebt.
2. Alternatieven voor het slopen van auto’s
Wat is de beste manier? Lange tijd was er geen andere manier dan je auto te verkopen voor schroot.
Er zijn nu veel websites die auto’s verkopen, u kunt uw eigen auto verkopen, maar de vraag zal niet erg groot zijn. Alleen autoliefhebbers op zoek naar reserveonderdelen zouden geïnteresseerd zijn in een of meer ervan, maar niet voor veel geld.
Een andere optie om uw auto aan een sloperij te verkopen is uw sloopauto in het buitenland te verkopen. Het is vaak mogelijk om een auto in het buitenland te laten onderhouden voor minder geld, en dat wordt ineens leuk.
Kopers van tweedehands auto’s – auto-sales-belgium.com
Als full service bedrijf bieden wij de snelste en meest gewilde alternatieven voor sloperijen of andere kopers van gebruikte auto’s. Wij kopen elke auto: u kunt ons zelfs een volledig gebruikte, niet-exporteerbare tweedehands auto verkopen. Zelfs als uw auto in slechte staat is en slechts een wrak is, kunt u ons nog steeds uw auto verkopen. Het moet gewoon kunnen scrollen.

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan een miljoen klanten vertrouwen erop. Auto’s taxeren en verkopen: zo eenvoudig is het!

Auto’s classificeren met autoverkoop-belgië.com

Serveer
lossen
autoverkoop-belgië.com

Gratis online taxatie

Gratis evaluatie

Gratis verwijdering

Ophaaldienst

lossen

Geen gratis online offertes
Afwijzing van aansprakelijkheid
geen gratis annulering
Ophaaldienst

autoverkoop-belgië.com

Gratis online taxatie
Gratis evaluatie
Gratis verwijdering
Geen ophaaldienst

Dus als u uw schadeauto wilt verkopen, ga dan naar auto-sell-belgium.com. Je kunt ons snel elke auto verkopen. Behalve voor beschadigde auto’s die niet meer werken. Wij bieden u de juiste prijs.
Doe vandaag nog onze online taxatie om de actuele waarde te bepalen en te berekenen of uw auto echt een vuilniswagen is. Geef aanvullende informatie over de staat van de auto, inclusief foto’s. Wij bepalen dan de werkelijke waarde van uw auto en geven u de uiteindelijke verkoopprijs.
Boek dan een tegenbezoek aan ons bureau. Daar worden uw gegevens gecontroleerd en als alles in orde is, ontvangt u onmiddellijk uw betaling. Zo makkelijk is het!
Uw tweedehands auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

3. Veelgestelde vragen

V: Wat is de waarde van een gesloopte auto?
A: U kunt de huidige waarde van uw auto berekenen met onze taxatie. Het is moeilijk om de waarde van een auto online te bepalen.

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Sloopauto verkopen