WhatsApp

Gratis auto verkopen via auto-verkopen-belgie

Auto-verkopen-belgie is een website waar gebruikers hun auto gratis kunnen verkopen. Deze website biedt verkopers de mogelijkheid om een gratis advertentie te plaatsen voor hun voertuig, inclusief foto's en informatie over de staat van het voertuig. Potentiële kopers kunnen de advertenties bekijken en contact opnemen met de verkoper om meer informatie te verkrijgen of om een proefrit te maken. De website biedt een platform voor verkopers om hun voertuigen te verkopen zonder dat ze hiervoor hoeven te betalen. Het is wel belangrijk om te weten dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het verkopen van een auto, zoals kosten voor de verkoopovereenkomst en de afmelding van de auto bij de RDW.

Verkoop je auto gratis met auto-verkopen-belgie.com

Wilt u uw auto gratis verkopen? Via auto-verkopen-belgie.com.nl regelt u eenvoudig online. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele verplichtingen. Niets is echter dan dit. U kunt uw auto helemaal gratis verkopen op auto-verkopen-belgie.com. Benieuwd naar de werkwijze? Als je je auto onder de aandacht wilt brengen van potentiële kopers en niet via auto-verkopen-belgie.com, heb je je dan ooit afgevraagd waarom je zoveel geld verliest op andere sites? Het is gemakkelijk uit te leggen. Bij auto-verkopen-belgie.com worden de kosten gedekt door professionele kopers in ons uitgebreide netwerk. Elke wagen ingeschreven op auto-verkopen-belgie.com gaat naar een beschermde veiling. Alleen geautoriseerde autokopers, autodealers en garages kunnen daar bieden op voertuigen. Ze betalen een vergoeding per transactie, of een maandelijkse vergoeding om deel te nemen aan een veiling. Zo is de werking van auto-verkopen-belgie.com gegarandeerd en gratis voor de particulier die zijn wagen wil verkopen. Geïnteresseerde autodealers kunnen steeds contact opnemen met auto-verkopen-belgie.com om deel te nemen aan de online veiling.

Wanneer u uw auto verkoopt aan een van de professionele autodealers in ons netwerk, zijn er nooit onverwachte overheadkosten. Uw auto verkopen bij auto-verkopen-belgie.com is eenvoudig en zeer veilig tegen prijzen die direct bij autoverkoop worden aangeboden. U kunt zelfs auto’s verkopen die niet meer rijdbaar zijn. Als verkoper hoef je niet eens te betalen als de koper de auto ophaalt. De koper kan hiervoor geen aanspraak maken op schadevergoeding van de verkoper. Registratie op auto-verkopen-belgie.com is altijd gratis, volledig vrijblijvend en je moet op de hoogte blijven van het nieuws. auto-verkopen-belgie.com.nl biedt alleen compensatie als u als verkoper afziet van het bevestigen van de verkoop. Bevestiging van de verkoop is geregeld als u het bod van de garagehouder via auto-verkopen-belgie.com.nl accepteert. Dit kan telefonisch, per e-mail of via onze website. Na bevestiging wil de garagehouder ook de zojuist gekochte auto afleveren.

Om te voorkomen dat de auto ondanks een verkoopovereenkomst wordt afgeleverd, heeft auto-verkopen-belgie.com.nl een annuleringsbeleid ingevoerd. Een autoverkoopsite wil bijvoorbeeld dat leveringsafspraken met garagehouders worden nagekomen. Vindt u het tussen overeenkomst en levering ineens moeilijk om afscheid te nemen van uw auto? U betaalt dan een opzegvergoeding om de koopovereenkomst te ontbinden. Het compensatiebedrag bedraagt ​​15% van de overeengekomen prijs, met een minimum van 300 EUR. auto-verkopen-belgie.com vindt de tevredenheid van de consument belangrijk. Daarom krijgt u als verkoper altijd direct een bod wanneer u uw voertuig aan de autodealer met het hoogste bod geeft. Ontdek zelf hoeveel meer u uit uw auto kunt halen door de autogegevens aan de rechterkant in te vullen. Voor overige vragen is het team van auto-verkopen-belgie.com elke dag telefonisch bereikbaar om 8u en 22u.


  • Benzineprijzen stijgen tweemaal in twee weken tijd

  • Nederlanders importeren gebruikte auto's uit België

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Gratis auto verkopen via auto-verkopen-belgie