WhatsApp

Verkoop van auto voor exportdoeleinden

Auto's kunnen worden verkocht voor export naar andere landen. Dit kan worden gedaan door particulieren of bedrijven die zich richten op de export van voertuigen. Er zijn verschillende manieren om een auto te verkopen voor export, zoals:

  • Verkoop via exporteurs: Er zijn bedrijven die zich specifiek richten op de export van voertuigen. Zij kopen voertuigen op van particulieren of dealers en verkopen ze vervolgens aan kopers in andere landen.
  • Verkoop via online marktplaatsen: Er zijn online marktplaatsen waar particulieren en bedrijven voertuigen kunnen aanbieden voor export. Kopers uit andere landen kunnen de voertuigen hierop zien en contact opnemen met de verkoper.
  • Verkoop via eigen exportkanalen: Bedrijven die al een bestaande exportpraktijk hebben, kunnen hun eigen voertuigen verkopen aan klanten in het buitenland.

Er zijn verschillende aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van auto's voor export zoals invoerrechten, verzendkosten, en exportdocumenten.

Export auto verkopen

Heeft u een gebruikte auto voor de deur staan ​​en wilt u deze direct afvoeren? Daarna kunt u de auto verkopen voor export. Wist u dat exportbedrijven niet alleen gebruikte auto’s kopen die afgeschreven zijn vanwege schade of slechte staat, er zijn altijd kopers voor uw auto op basis van merk, type, bouwjaar en kilometerstand. De verstreken tijd kan variëren. Heb je in een opwelling een knalgroene auto gekocht en was je niet tevreden, of mist de auto voor je stuurbekrachtiging en andere luxe? . Richt u niet alleen op individuele kopers. U kunt uw auto ook verkopen voor export. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het verkopen van uw voertuig voor export. Snel advies inwinnen van een expert is duur, maar starten zonder kennis is riskant. Verkoop uw auto aan een exportbedrijf. Auto-exporteurs hebben interese in alle soorten auto’s. Veel mensen denken dat auto-exporteurs alleen geïnteresseerd zijn in gebruikte auto’s die door kapotte of beschadigde onderdelen niet meer de weg op kunnen. Dat was lang geleden.

Welke auto is geschikt voor export?

In feite kunt u uw auto op zijn minst verkopen voor export. Of je nu een jonge auto hebt of een auto met 15 jaar levenservaring. Ook als je auto-ongelukken wilt uitbannen, kunnen exportbedrijven deze naar ontwikkelingslanden verschepen. Deze auto’s worden nog steeds geëxporteerd, maar het aantal autowrakken daalt. De vraag naar kleine stadsauto’s neemt toe en particulieren geven steeds meer de voorkeur aan kleine stadsauto’s. Dit is een nadeel als u particulier een grote gezinsauto wilt verkopen. Dan is verkoop van de auto voor export een goede optie. Gebruikte auto’s uit België staan ​​aan de grens bekend als goed onderhouden auto’s. Vraagt ​​u zich af of uw auto grenswaarde heeft en verkoopt u uw auto aan een auto-exporteur.

Maar waar vind je geïnteresseerde auto-exporteurs

Meer dan 5.000 potentiële kopers auto-verkopen-belgie.com werkt samen met 5.000 gecertificeerde autobedrijven. Naast algemene garages en merkdealers werken wij ook samen met schade- en demontagespecialisten en auto-exporteurs. Door uw voertuig te registreren op auto-verkopen-belgie.com, kunnen automakelaars snel achterhalen of uw voertuig meer inkomsten kan genereren over de grenzen heen.Verkrijg voertuiggegevens online Voer gewoon in om uw auto te registreren. Zodra uw auto is geregistreerd, staan ​​5.000 deelnemende autodealers open om te bieden. Binnen 24 uur ontvang je het maximale bedrag in je mailbox. Als het aanbod je aanspreekt, accepteer het dan. Als je het gevoel hebt dat het te laag is, kun je het op zijn kant leggen. Als u het voertuig niet zelf kunt inleveren, kan de koper het op het afgesproken tijdstip bij u ophalen. Op auto-verkopen-belgie.com kan je vooraf een automakelaar raadplegen. Ongeacht of het exportvoertuig wordt opgehaald, u ontvangt het afgesproken bedrag direct tijdens het overdrachtsproces. Onze partnerdealers zijn vooraf geselecteerd, zodat u met een gerust hart uw auto kunt verkopen.


  • Individuele kentekenplaten leveren geld op voor de overheid

  • Autoverkopen in Europa stijgen voor het zesde opeenvolgende halfjaar

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoop van auto voor exportdoeleinden