WhatsApp

Particuliere autoveiling

Er zijn een aantal websites die autoveilingen aanbieden voor particulieren, zoals:

  • BVA Auctions: BVA Auctions is een van de grootste online veilinghuizen in Europa en biedt regelmatig autoveilingen aan voor particulieren.
  • AutoVeiling.nl: AutoVeiling.nl is een Nederlands platform waar particulieren hun auto kunnen verkopen via een online veiling.
  • Copart: Copart is een grote internationale veilingmaatschappij waar particulieren hun auto kunnen verkopen via een online veiling.
  • AutoTrader Veiling: AutoTrader Veiling is een online veiling platform waar particulieren hun auto's kunnen verkopen, de auto's staan hier vaak een paar dagen te koop en de hoogste bieder wint.

Houd er rekening mee dat er vaak een vergoeding in rekening wordt gebracht voor de deelname aan een autoveiling en dat de verkoopprijs van een auto via een veiling vaak lager zal zijn dan wanneer u de auto rechtstreeks verkoopt.

Onze gratis privé autoveiling geeft u toegang tot een netwerk van honderden autodealers. Dit betrouwbare dealernetwerk hebben we in de loop der jaren opgebouwd en voegen ze nog steeds toe. Alle dealers die wij benaderen worden regelmatig gecontroleerd en bezocht door onze medewerkers. Evalueer de samenwerking met handelaren na inspectie opnieuw om ons netwerk betrouwbaar te houden. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Al onze aangesloten dealers kunnen meedingen naar uw wagen zolang u uw wagen registreert op auto-verkopen-belgie.com. Bieden op uw auto gaat soepel en efficiënt, zodat u snel uw eerste offerte voor uw auto kunt krijgen. Als u een aanbieding ontvangt, bent u niet verplicht deze te accepteren. Bovendien heeft u de volledige vrijheid om op een ander bod te wachten of zelfs uw auto in te trekken. Elk jaar gebruiken duizenden particulieren onze website om hun auto’s te verkopen of de waarde ervan te schatten. In de loop der jaren hebben we op deze manier meer dan 450.000 personenauto’s aan dealers verkocht. Lees hieronder de verhalen van onze klanten. Alle stappen die je zet bij auto-verkopen-belgie.com, van registratie tot verkoop, zijn voor jou 100% gratis. Wij nemen alle administratie voor onze rekening en regelen de ophaling van de auto. Ook nemen wij alle tussenliggende stappen zoals offertes en onderhandelingen voor onze rekening. De offerte die u ontvangt is tevens het bedrag dat aan u wordt uitbetaald. Zo kom je achteraf nooit voor een verrassing te staan. Een auto verkopen via een autoveiling als particulier? Ontdek de vele voordelen van het online verkopen van uw auto op auto-verkopen-belgie.com.

Meld u aan in slechts drie eenvoudige stappen

Eerst registreert u het merk, model, bouwjaar en brandstoftype van de auto. Vervolgens geeft u een gedetailleerde beschrijving van de staat van de auto. Voeg ten slotte enkele recente foto’s van uw auto toe om het bestand te vervolledigen. Onze service neemt het dan over en onze medewerkers introduceren uw auto bij ons netwerk van aangesloten autodealers. Dan gaan ze bieden zodat wij u een bod kunnen doen. Dit aanbod is geheel vrijblijvend voor u. Dit wilt zeggen dat het bod dat u ontvangt ook daadwerkelijk het bedrag is dat u ontvangt. U bent uiteraard niet verplicht om in te gaan op dit aanbod. Bovendien bent u zelfs vrij om uw auto uit onze veiling te halen. Vlot en Veilig Gaat u toch akkoord met het bod, dan kunt u binnen 1 dag uw auto te koop aanbieden. De dealer met het hoogste bod haalt de auto persoonlijk op zodat u geen onnodige tijd verliest. De betreffende dealer zal contact met u opnemen om een ​​ophaallocatie en -tijdstip af te spreken. Doordat al onze dealers door ons worden gescreend, heeft u nooit meer te maken met nare types. Alles verloopt soepel en 100% veilig. Mocht je toch een klacht hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Heeft u een stacaravan of caravan te koop? Dat kan ook op auto-verkopen-belgie.com.

  • Verkoop van een voertuig dat niet meer gebruikt wordt

  • Verkoop je auto als particulier | auto-verkopen-belgie

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Particuliere autoveiling