WhatsApp

Verkoop je auto als particulier | auto-verkopen-belgie

Er zijn verschillende manieren om als particulier uw auto te verkopen in België. Hier zijn enkele opties:

  • Online marktplaatsen: Plaats een gratis advertentie op een online marktplaats zoals 2dehands.be of Autovlan.be, met foto's en een beschrijving van uw auto.
  • Speciale verkoopsites: Gebruik een verkoopsite speciaal voor auto's zoals Carnext.be of Carizy.be. Hier kunt u vaak tegen een kleine vergoeding een advertentie plaatsen en profiteert u van hun grotere bezoekersaantallen.
  • Verkoop via een makelaar: Er zijn makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van auto's. Zij kunnen u helpen bij het vaststellen van de juiste prijs, het aanmaken van een advertentie en het regelen van bezichtigingen.
  • Verkoop op een auto beurs: Er zijn periodieke autobeurzen georganiseerd in België waar u uw auto kunt verkopen, zoals de Brussels Motor Show of de Auto Salon in Luik.

Houd er rekening mee dat bij verkoop via een makelaar of een autobeurs vaak een commissie in rekening wordt gebracht.

Stel dat u een auto heeft en deze wilt verkopen. Dan zijn er volop mogelijkheden om ze te verkopen. U kunt een bordje op uw auto plaatsen, adverteren op een gebruikte website of een dealer bezoeken. Het nadeel van deze opties is dat ze u geen tijd besparen en u ook niet ten goede komen. Het kan even duren voordat kopers verschijnen. Ook heeft u weinig controle over wie naar uw advertentie komt. Het kan een oprechte klant zijn, iemand die u in uw dagelijks leven niet wilt aanraken, of u kunt ervoor kiezen om met een dealer te praten. Dit is inderdaad een makkelijkere route, maar zeker niet de goedkoopste. U weet niet altijd hoeveel uw auto waard is. Niet alleen de waarde van uw auto verandert op basis van leeftijd, maar ook fabricage, gebruik en onderhoud spelen een belangrijke rol. Autodealers onderhandelen vaak met particulieren over de aankoopprijs van hun auto en kennen elke kneep van het vak. In het slechtste geval is het je eerste keer en zit je in een kwetsbare positie. Zou het niet eenvoudiger zijn als het proces sneller en goedkoper kon? Wij van auto-verkopen-belgie.com helpen u uw auto als particulier te verkopen.

U kunt uw auto gratis en geheel vrijblijvend registreren via ons online platform. We gaan dan op zoek naar autodealers bij jou in de buurt die jouw auto willen kopen. Het registreren van uw auto is geheel gratis en kan in drie eenvoudige stappen. Zo voorkom je onnodig tijdverlies en ontvang je binnen 1 dag vrijblijvend je eerste offerte voor je auto. Auto verkopen als particulier? Het kan bij auto-verkopen-belgie.com. auto-verkopen-belgie.com heeft jarenlange ervaring met de verkoop van personenwagens aan autodealers. Met onze ervaring hebben we een enorm auto-inkoopnetwerk opgebouwd. Deze dealers worden meerdere keren per jaar bezocht en gecontroleerd door onze medewerkers. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de dealers waarmee we samenwerken 100% betrouwbaar zijn. Het zal u alleen maar ten goede komen. Zo weet je zeker dat wanneer de dealer de auto komt ophalen, je niet te maken krijgt met gegevens waar je niet mee te maken wilt hebben. Als het probleem zich opnieuw voordoet bij een bepaalde dealer of als u niet tevreden bent over zijn service, zullen we deze samenwerking opnieuw bekijken. Op deze manier garanderen wij u een uitstekende service van inschrijving tot auto-ophaling.

Probleemloos

Uw auto verkopen met auto-verkopen-belgie.com is gemakkelijk, snel en probleemloos. Uw registratie is helemaal gratis en duurt slechts drie eenvoudige stappen. Eerst voert u het merk, het model, het bouwjaar en het brandstoftype in. Daarna geeft u een gedetailleerde beschrijving van de auto en voegt u tot slot een paar foto’s van de auto toe. Wanneer u zich aanmeldt, zit uw grootste taak erop en nemen onze medewerkers het over. Wij zullen contact met u opnemen om u een offerte voor uw auto van een van onze dealers te bezorgen. Zelfs met dit aanbod bent u niet verplicht om uw auto te verkopen. Het bod op uw auto is niet bindend en kan worden afgewezen. U kunt zelfs de verkoop stopzetten en uw auto gratis uit ons systeem laten verwijderen. Alle stappen via auto-sales-belgie.com zijn 100% gratis en betrouwbaar. Als u uw fiets wilt verkopen, kunnen wij u ook helpen.

  • Particuliere autoveiling

  • Inruilwaarde auto: Zo maak je daar gebruik van

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoop je auto als particulier | auto-verkopen-belgie