WhatsApp

Verkoop van een voertuig dat niet meer gebruikt wordt

Er zijn enkele opties voor het verkopen van een afgedankt voertuig:

  • Verkoop aan een sloperij: U kunt uw afgedankte voertuig verkopen aan een sloperij die de auto zal demonteren en de onderdelen zal verkopen of recycleren.
  • Verkoop aan een exporteur: U kunt uw afgedankte voertuig verkopen aan een exporteur die het voertuig naar het buitenland zal exporteren.
  • Verkoop via een online veiling: Er zijn websites die speciaal gericht zijn op de verkoop van afgedankte voertuigen via een online veiling. Hier kunt u uw voertuig aanbieden aan potentiële kopers uit heel Europa.

Houd er rekening mee dat de verkoopprijs van een afgedankt voertuig vaak lager zal zijn dan die van een voertuig in goede staat. En dat er vaak geen garantie gegeven wordt bij een afgedankt voertuig.

Op auto-verkopen-belgie.com is er veel vraag naar de aankoop van gebruikte auto’s. Alle merken van A tot Z zijn welkom ongeacht de staat van het voertuig. Heeft u bijvoorbeeld een sloopauto in huis die u wilt verkopen? Ook dan kunt u erkende kopers zover krijgen om uw auto te kopen. Kopers van afgedankte voertuigen op auto-sales-belgie.com zijn het exclusieve centrum van autoriteit. Verkoop van sloopauto’s Registreer sloopauto’s online door voertuiggegevens en kilometerstand in te voeren. Het registreren, taxeren en eventueel verkopen van uw voertuig bij ons is altijd gratis. Na het voltooien van de registratie wordt uw voertuig in een beschermde veiling geplaatst. U ontvangt het hoogste bod per e-mail. Met één druk op de knop verkoopt u uw eindproduct. Het bod is nog steeds niet verplicht en je hebt geen enkele verplichting!

Ophaalservice

U kunt eigenlijk elk voertuig voor verkoop aanmelden. Ook kunnen wij kopers van autowrakken en autowrakken vinden. Het is niet eens een probleem als uw auto niet meer rijdbaar is. Wij werken met kopers die autowrakken bij u thuis ophalen. U ontvangt ter plaatse contant geld voor het bedrag. Uw sloopauto of autowrak online verkopen was nog nooit zo eenvoudig! Wat is een sloopauto? Elk voertuig dat u vrijwillig of uit noodzaak wilt of moet opgeven, is een sloopvoertuig. Voertuigen die u wilt demonteren om bepaalde onderdelen opnieuw te gebruiken, worden ook beschouwd als afgedankte voertuigen. Daarnaast schrijft de wet voor dat de volgende voertuigen worden gesloopt en dus moeten worden ingeleverd: De verplichte voertuigdocumentatie (Certificaat van overeenstemming, kenteken en keuring) van elk voertuig ontbreekt, tenzij de eigenaar deze binnen een maand kan overleggen; een jaar heeft gepasseerd; na een jaar

Voertuigen die voor het eerst gekeurd moeten worden; voertuigen waarvan het chassisnummer is geblokkeerd in het motorrijtuigenregister vanwege een gemeld totaal verlies, moet u het afgedankte voertuig inleveren, binnen welke termijn moet het zijn voltooid en welke voertuigen onder deze regelgeving vallen vind je hier. Wij helpen u deze auto te verkopen en zoveel mogelijk werk gedaan te krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig onder de aandacht wordt gebracht van onze aangesloten autokopers en begeleiden u bij het verkoopproces.

  • Verkoop jouw mobilhome

  • Particuliere autoveiling

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoop van een voertuig dat niet meer gebruikt wordt