Verkoopwaarde auto: Zelf waarde auto berekenen?

De verkoopwaarde van een auto is de prijs die je kunt vragen voor je auto als je deze wilt verkopen. Er zijn verschillende manieren om de verkoopwaarde van een auto te bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van online waardetools of een taxatierapport opvragen. Daarnaast kun je ook de verkoopprijzen van soortgelijke auto's op de markt vergelijken om een goed beeld te krijgen van wat je kunt vragen voor je auto.


Houd er rekening mee dat de verkoopwaarde van een auto ook afhankelijk is van andere factoren, zoals de staat van het voertuig, de kilometerstand en eventuele extra's die zijn meegeleverd. Als je auto bijvoorbeeld in goede staat is en weinig kilometers heeft gereden, kan dit de verkoopwaarde positief beïnvloeden. Aan de andere kant kan de verkoopwaarde ook lager uitvallen als je auto bijvoorbeeld veel kilometers heeft gereden of als de staat van het voertuig slecht is.


Het is belangrijk om realistisch te zijn over de verkoopwaarde van je auto. Als je een te hoge prijs vraagt, kan het moeilijk zijn om je auto te verkopen. Aan de andere kant, als je een te lage prijs vraagt, loop je het risico om te veel geld te laten liggen. Het is daarom aan te raden om de tijd te nemen om de verkoopwaarde van je auto goed te bepalen.

auto-verkopen-belgie.com stelt een uniek concept voor dat op een zo efficiënt mogelijke manier een evenwicht vindt tussen de tijd die nodig is om een ​​auto te verkopen en het geld dat de verkoop oplevert. Wij streven ernaar om elke auto, ongeacht merk, leeftijd of staat, zo snel mogelijk te maken tegen een goede prijs voor de huidige eigenaar.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Dit doen we door zo duidelijk mogelijk te maken waar het bij autoverkopen om draait: de waarde van de auto. Wat is de inruilwaarde van een auto? Dit is een veelgestelde vraag van autobezitters.
Deze vraag willen wij zo duidelijk mogelijk beantwoorden met een professionele taxatie van de restwaarde van uw auto.
Op basis van onze bevindingen doen wij u vervolgens een offerte. Accepteert u dit aanbod? Verkoop uw auto dan direct aan ons. Voordat we verder ingaan op het verkoopproces, lichten we de details van ons taxatieproces nader toe.
2. Bereken de inruilwaarde met behulp van onze taxatie
auto-verkopen-belgie.com probeert op een zo professioneel mogelijke manier licht te werpen op de staat van de wagen en zijn inruilwaarde. Daartoe hebben we de twee meest voorkomende taxatiemogelijkheden gecombineerd tot een helder taxatieproces.
Wij combineren het gemak van een online taxatie met de kennis, ervaring en expertise van een professionele taxateur. Allereerst bieden wij u onze online taxatietool aan en ontvangt u binnen enkele minuten een indicatie van de actuele waarde van uw auto in uw mailbox.
In drie eenvoudige stappen geeft de Taxatietool een ruwe schatting van de huidige waarde van uw auto op basis van merk, bouwjaar en kilometerstand.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
Het geschatte bedrag is gebaseerd op de catalogusprijs van de auto, minus een schatting van de huidige waardevermindering van uw auto. Al die bedragen zijn bij benadering, dus het is verstandig om zo snel als mogelijk een afspraak te maken bij jou in de buurt voor een professionele taxatie.
Laat onze professionele taxateurs uw auto grondig inspecteren en ontdek de exacte verkoopwaarde van de auto. In tegenstelling tot onze waarderingstools kijken onze experts naar het totaalbeeld. Ze controleren niet alleen de staat van de auto onder de motorkap, maar inspecteren ook grondig het interieur en exterieur van het voertuig.
Op basis van al hun bevindingen zullen zij u een definitieve prijsopgave geven, die volgens hen redelijk is voor de huidige staat van uw auto. Het is dan geheel aan jou om met dit voorstel in te stemmen. Dan is uw auto succesvol verkocht.
Als full-service bedrijf nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de sloop van uw auto. Dit betekent dat in ons geval het accepteren van een bod uw laatste stap in het verkoopproces is. Daarnaast maken we het bedrag dezelfde dag nog naar je over zodat het twee werkdagen later op je rekening staat. Uiteraard bieden wij al onze klanten graag diensten aan.

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

3. Bereken eerst de verkoopwaarde en verkoop dan
Is de cataloguswaarde nog helder in uw hoofd, vraagt ​​u zich af hoeveel uw auto momenteel waard is? Voer eenvoudig uw gegevens in onze taxatietool in en meld u vandaag nog aan voor een gratis en volledige taxatie op auto-verkopen-belgie.com.
Ontdek hoeveel uw auto op dit moment ongeveer waard is, maak vandaag nog een afspraak voor een eindtaxatie en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.
Misschien is de auto waar je vandaag een prijskaartje aan vraagt ​​morgen verkocht. Wij streven ernaar om elke auto van de huidige eigenaar zo snel en gemakkelijk mogelijk binnen 24 uur over te nemen.
Ook maken wij het geld dezelfde dag naar u over, zodat het binnen enkele dagen op uw rekening kan worden bijgeschreven. Wacht dus niet te lang en vraag vandaag nog een indicatie van de inruilwaarde van uw auto aan op onze website.
Nu de inruilwaarde van een auto berekenen? Kom dan naar onze locatie om een ​​afspraak te maken!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoopwaarde auto: Zelf waarde auto berekenen?