Auto sloop - Wat krijg ik voor mijn auto bij de sloop?

Er zijn verschillende factoren die kunnen bepalen of je auto rijp is voor de sloop. Zo kan de leeftijd van je auto een rol spelen, evenals de staat van het voertuig en de kilometerstand. Als je auto bijvoorbeeld oud is en in slechte staat verkeert, kan het zijn dat het niet meer rendabel is om reparaties uit te laten voeren en dat de auto rijp is voor de sloop.


Daarnaast kan het ook zo zijn dat je auto rijp is voor de sloop als de kosten voor reparaties hoger zijn dan de verkoopwaarde van het voertuig. In dat geval kan het beter zijn om de auto te laten slopen en een nieuwe auto aan te schaffen.


Het is aan te raden om professioneel advies te vragen als je twijfelt of je auto rijp is voor de sloop. Zo kun je bijvoorbeeld een taxatierapport opvragen of de staat van het voertuig laten beoordelen door een garagebedrijf. Zo kun je een goed beslissing maken over wat het beste is voor jou en je auto.

Om te controleren of uw schadeauto echt een sloopauto is, moet u weten wat de huidige waarde is. Met behulp van de waarderingstool op deze website weet u in slechts twee klikken wat de waarde is.
U vult uw voertuiggegevens in en klikt op ‘Waardeer nu’. Dan geeft u de kilometerstand van uw auto en een geldig e-mailadres op. Klik op “Bekijk schatting” en binnen enkele seconden verschijnt de dagwaarde op uw scherm.
U kunt ook rechtstreeks een afspraak inplannen via de taxatietool in een van de vestigingen van auto-verkopen-belgie.com voor een gratis taxatie van uw sloopauto.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

verkopen of naar de sloop brengen
Als uw auto total loss is verklaard, is uw auto nu een sloopauto. Vervelend, want niemand zit te wachten op een auto die amper produceert. Er moet een nieuwe auto worden gekocht, anders kan het geld voor andere doeleinden worden gebruikt.
Bij totaalverlies worden economisch totaalverlies en technisch totaalverlies onderscheiden.

Financieel totaal verlies: Deze vorm van totaal verlies komt het meest voor. Schade repareren is hier financieel niet handig. De schade is dan hoger dan de dagwaarde van uw auto.
Total Technical Loss: Total Technical Loss is een voertuig dat niet meer gerepareerd kan worden. In dit geval is er onherstelbare schade ontstaan, zoals een vervormd chassis of carrosserie.

Een auto verkopen die daadwerkelijk schrootklaar is? Dit wordt een behoorlijk zware klus. Normaal gesproken staat een gezonde auto ongeveer 6 weken op een advertentiesite. Het particulier verkopen van uw sloopauto kost u dus meer energie en tijd.
Dan heb je altijd sloopwerven. Uw auto verkoopt snel. Maar houd er rekening mee dat het enige dat u voor uw auto bij de sloop krijgt, de restwaarde van het oude ijzer op uw auto is.
Zonde, want je sloopauto heeft nog onderdelen die hergebruikt kunnen worden. auto-verkopen-belgie.com kan ook uw sloopauto voor u taxeren. Onze experts kijken naar alle functies die nog beschikbaar zijn in uw auto en maken op basis daarvan een offerte voor uw auto.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Taxatie van onze locatie
auto-verkopen-belgie.com heeft vestigingen in het hele land. Zo vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt.
Tijdens een taxatie stelt een taxateur de waarde van uw sloopauto vast. Natuurlijk is uw auto niet meer in de best denkbare staat. De taxateur zal zich echter vooral richten op de positieve aspecten van uw auto. De beoordeling duurt ongeveer een half uur.
Zo kijkt hij of de motor nog goed loopt en of de schade aan het chassis gerepareerd kan worden. Indien mogelijk maken onze taxateurs ook een proefrit om een ​​volledig beeld te krijgen van de kwaliteit van de auto. Hierna kan een taxateur de balans opmaken en de waarde van uw auto bepalen. Op basis van het deskundig oordeel van onze taxateurs maken wij een offerte voor uw auto.

Hoeveel is een sloopauto waard? Binnen een half uur ontvang je de waarde van de gesloopte auto in het filiaal van auto-verkopen-belgie.com. Maak vandaag nog een gratis afspraak voor een evaluatie.

Verkoop uw auto aan auto-sales-belgie.com
Als u ervoor kiest om op het bod in te gaan, wordt uw auto direct verkocht. U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. We zorgen ervoor dat verwijderingen en uitloggen in orde zijn.
Ook over de financiële afwikkeling van de verkoop hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij maken het aankoopbedrag direct over zodat het geld na twee werkdagen op uw rekening staat. Het slopen van uw auto is niet langer uw enige optie. Maak een afspraak in een van onze vestigingen en laat hem de waarde van uw sloopauto berekenen!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Auto sloop - Wat krijg ik voor mijn auto bij de sloop?