WhatsApp

Autowaarde berekenen: online en gratis

Er zijn verschillende online tools beschikbaar die u gratis kunt gebruiken om de waarde van een auto te berekenen. Deze tools gebruiken vaak informatie zoals het merk, model, bouwjaar, aantal kilometers en staat van de auto om een schatting te maken van de waarde van de auto.

Hier zijn een paar stappen om de waarde van een auto online gratis te berekenen:

Zoek een online calculator of tool. Er zijn verschillende online calculators en tools beschikbaar die u kosteloos kunt gebruiken om de waarde van een auto te berekenen. Sommige populaire opties zijn:

Autoweek.nl

Nationaleautopas.nl

Autotrack.nl

Voer de vereiste informatie in. De meeste online calculators vragen om informatie zoals het merk, model, bouwjaar, aantal kilometers en staat van de auto om de waarde te berekenen. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk van deze informatie heeft voordat u begint met het berekenen van de waarde.

Volg de stappen op de website of app. Elke online calculator werkt op een andere manier, dus volg de stappen op de website of app om de waarde van de auto te berekenen.

Bekijk het resultaat. Nadat u de vereiste informatie heeft ingevoerd en de stappen op de website of app heeft gevolgd, zou u een schatting van de waarde van de auto moeten krijgen. Houd in gedachten dat dit alleen een schatting is en dat de werkelijke waarde op een bepaald moment kan afwijken van de schatting.

Houd er ook rekening mee dat online calculators vaak alleen een globale schatting geven van de waarde van een auto. Als u een nauwkeurigere berekening wilt, kunt u overwegen om een taxateur in te huren of contact op te nemen met een dealer of garage om de waarde van de auto te laten bepalen.

U kunt uw voertuiggegevens onthouden, u kunt de kilometerstand van uw auto aflezen en het bouwjaar vindt u in het onderhoudsboekje. Voer deze drie criteria in onze online taxatietool in en wij geven u een eerste autowaarde.

auto-verkopen-belgie.com legt de nadruk op schattingen, aangezien de bedragen enkel gebaseerd zijn op deze drie criteria. Daarom zijn eventuele extra opties op uw voertuig niet inbegrepen.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Maakt u na een online taxatie een vrijblijvende afspraak met een van onze garagespecialisten, dan worden deze mogelijkheden meegenomen in de exacte prijsopgave.
Nu u gratis de waarde van uw auto heeft berekend, kunt u zelf beslissen of u overgaat tot een nauwkeurige taxatie. Denkt u dat het voldoende is om gewoon te weten wat u van uw auto kunt verwachten? geen probleem!
Het invullen van uw gegevens op auto-verkopen-belgie.com houdt voor u geen enkele verplichting in. Wij vinden het gewoon belangrijk dat u weet op hoeveel u kunt rekenen, of u nu bij ons werkt of naar een andere garage verhuist. Wij kunnen in ieder geval gratis de waarde van uw auto berekenen. Wilt u toch de exacte waarde weten, neem dan gerust contact op met onze experts.
U hoeft zich overigens geen zorgen te maken over de staat van de auto. auto-verkopen-belgie.com Shop alle auto’s, ongeacht staat, model of leeftijd. Wij zijn van mening dat elk voertuig waarde heeft, en wanneer uw voertuig klaar is voor de sloop, kan het nog waardevolle onderdelen bevatten.
Zelfs als je denkt dat het niet meer waard is, evalueer het gewoon en wie weet, kan de gratis berekende autowaarde je verrassen.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Bereken gratis de waarde van uw auto bij de garage
U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij onze garage. U kiest de datum en tijd die het beste bij uw gratis autowaardeberekening passen en ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van onze garage. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto schoon te maken en persoonlijke spullen te verwijderen.
Zo kunnen onze experts snel aan de slag en maakt uw auto een betere indruk voor gratis autowaardeberekeningen. De inspectie duurt ongeveer een half uur en u zit bij ons op kantoor voor een kopje koffie of thee. Onze experts werken volgens een uitgebreide checklist en controleren de volgende onderdelen: motorwerking, staat van de banden, lak, remmen, eventuele schade, roest en onderhoud.
Aan het einde van de inspectie maakt onze expert een proefrit om er zeker van te zijn dat hij niets heeft gemist. Als je teruggaat naar de garage, zal hij je een niet-onderhandelbaar maar niet-onderhandelbaar bod doen.
Omdat onze service gratis is, legt dit bedrag u geen verplichtingen op. U bent vrij om naar een andere garage te gaan, maar als u de waarde van uw auto gratis berekent, krijgt u geen garantie op een betere offerte.
Het voordeel van auto-verkopen-belgie.com is dat u na ondertekening van de koopovereenkomst de auto in onze garage kunt achterlaten en wij het beheer voor u regelen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw voertuig wordt verwijderd en uw voertuig wordt afgeschreven van de verzekering.
Het enige waar u op hoeft te letten is de overboeking van de verkoopprijs, deze hebben wij op de dag van verkoop al verwerkt. Afhankelijk van uw bank staat er op korte termijn een behoorlijk bedrag op uw rekening. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en heeft u nergens meer omkijken naar.

  • Restwaarde auto berekenen: Zo doe je dat!

  • De reden om geen catalogusprijs van uw auto op te vragen

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Autowaarde berekenen: online en gratis