WhatsApp

Verkoop jouw mobilhome

Er zijn verschillende manieren om uw mobilhome te verkopen. Hier zijn enkele opties:

  • Online marktplaatsen: Plaats een gratis advertentie op een online marktplaats zoals Marktplaats of Facebook Marketplace, met foto's en een beschrijving van uw mobilhome.
  • Speciale verkoopsites: Gebruik een verkoopsite speciaal voor mobilhomes zoals Mobilhome.nl of Mobilhomes.nl. Hier kunt u vaak tegen een kleine vergoeding een advertentie plaatsen en profiteert u van hun grotere bezoekersaantallen.
  • Verkoop via een makelaar: Er zijn makelaars die zich specifiek richten op de verkoop van mobilhomes. Zij kunnen u helpen bij het vaststellen van de juiste prijs, het aanmaken van een advertentie en het regelen van bezichtigingen.
  • Verkoop op een camping: Als uw mobilhome op een camping staat, kunt u deze ook verkopen aan de camping zelf of aan andere kampeerders op de camping.

Houd er rekening mee dat bij verkoop via een makelaar of een camping vaak een commissie in rekening wordt gebracht.

Wilt u uw stacaravan verkopen?

U kunt dit probleem op verschillende manieren oplossen. Geïnteresseerde kopers voor uw camper kunt u natuurlijk vinden in uw Moments. Maar wat doe je als je later gebreken ontdekt? U kunt ook online advertenties maken om uw stacaravan via internet aan geïnteresseerde personen te verkopen. Maar het kan ook een lastige zijn. U moet potentiële kopers thuis ontvangen en zelf onderhandelen. Ook hebben stacaravans minder belanghebbenden dan reguliere personenauto’s. Door een lagere vraag kan het langer duren om een ​​geschikte koper te vinden. Een betere optie voor het verkopen van een stacaravan is om u te registreren op auto-verkopen-belgie.com. Wat uw reden ook is om uw stacaravan te verkopen, auto-verkopen-belgie.com kan u helpen bij de verkoop.

Dealers en handelaren hebben ook een speciale interesse in het kopen van stacaravans, campers en caravans. Of het nu Adria, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Iveco of andere merken zijn. Onze medewerkers helpen u bij het vinden van een koper voor uw stacaravan. Onze professionals kunnen u helpen bij het verkopen van uw stacaravan aan een erkende dealer. Van inschrijving op onze website tot en met overdracht. Bovendien is onze service volledig gratis en vrijblijvend. Verkoop uw stacaravan veilig en gratis. Een van de beste opties voor het verkopen van een stacaravan is auto-verkopen-belgie.com. We bieden niet alleen persoonlijke service en begeleiding. Het is ook gemakkelijk. De kenmerken van de camper vult u in bij uw aanmelding. Dit omvat het model, merk, bouwjaar en de huidige staat van het voertuig. Vervolgens voeg je wat details en eventuele accessoires toe.

Heeft uw stacaravan bijvoorbeeld een centrale keuken, voorstoelen, tv-antenne of een eigen watertank? Voeg tot slot nog wat mooie foto’s toe en je inschrijving is rond. In 5 minuten kunt u uw voertuig voor verkoop registreren. Het beste van alles is dat het helemaal gratis is zonder verplichtingen. Ook rekenen wij u niets voor de verkoop. Na controle van uw inschrijving komt uw stacaravan op onze gesloten veiling en gaan wij ook actief op zoek naar geïnteresseerde kopers uit ons netwerk. Als we de juiste koper voor uw voertuig vinden, koppelen we deze aan uw bod. Gaat u akkoord met dit voorstel? Dan is uw stacaravan verkocht! Wij zullen ervoor zorgen dat de koper contact met u opneemt om de verkoop en levering af te ronden. Heb je besloten dit aanbod niet te accepteren? Dat is ook goed. U kunt een offerte zien als een taxatie van uw stacaravan.

  • Verkoop jouw caravan online

  • Verkoop van een voertuig dat niet meer gebruikt wordt

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoop jouw mobilhome