WhatsApp

Tweedehands Porsche: een eerlijke prijs bepalen doe je zo

Als je een tweedehands Porsche wilt verkopen voor een eerlijke prijs, zijn er een aantal dingen die je kunt doen:

Bepaal de waarde van je Porsche. Gebruik websites zoals KBB (Kelley Blue Book) of NADA (National Automobile Dealers Association) om de waarde van je Porsche te bepalen. Dit zal je helpen om een realistische prijs te bepalen.

Maak het voertuig schoon en zorg ervoor dat het er netjes uitziet. Een goed onderhouden Porsche zal aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers.

Maak een goede beschrijving van de Porsche, inclusief informatie over het model, het bouwjaar, de kilometerstand, de staat van het voertuig, eventuele extra's, etc.

Zet foto's van de Porsche op je advertentie, zodat kopers een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Wees flexibel met de prijs. Als je bereid bent om onderhandelingen aan te gaan, zullen kopers meer geneigd zijn om je Porsche te kopen.

Gebruik verschillende kanalen om je Porsche te adverteren, zoals online advertentiewebsites, sociale media, en lokale kranten. Hoe meer mensen de Porsche zien, hoe groter de kans dat je het snel verkoopt.

Overweeg om een professionele autohandelaar in te schakelen om de Porsche voor je te verkopen. Zij hebben vaak een groot netwerk van potentiële kopers en kunnen je helpen om de Porsche snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Heeft u een Porsche te koop maar weet u niet waar? Dan ben je bij auto-verkopen-belgie.com terecht gekomen. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van Porsches, zodat wij u kunnen helpen bij uw Porsche verkoop.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Waar begint de verkoop van Porsche? Door het beperkte aantal geïnteresseerden kan het lang duren voordat u de juiste koper vindt. In het slechtste geval moet u uw Porsche verkopen voor minder dan de marktwaarde.
Er wordt veel tijd besteed aan particuliere Porsche-verkopen. Uw gebruikte Porsche kan wekenlang verkocht worden en u bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van veilige proefritten en onderhandelingen.
Ga voor een snellere verkoop van gebruikte Porsches langs bij een dealer. Deze heeft gewoon hetzelfde probleem als jij: het kiezen van het aantal verbonden partijen. Hij berekent op basis van de prijs die hij u biedt. Uw Porsche verkopen aan een dealer kan snel gaan, maar u offert wel de prijs op.
Verkoop gebruikte Porsches op auto-sales-belgie.com
Bij auto-verkopen-belgie.com lossen we beide problemen op. Onze diensten helpen u verkopen te realiseren. Porsche verkopen beginnen met een taxatie. Een premium auto als een Porsche zou zeker gebaat zijn bij een juiste taxatie. Vraag niet te veel, vraag te weinig en verlies geen geld.
Beste prijs op een gebruikte Porsche? Het kan als volgt worden geregeld:

Kom binnen 24 uur naar ons kantoor om een ​​gratis schatting te maken.
Een half uur na de schatting wordt een vrijblijvende offerte ontvangen.
mee eens zijn? Het geld wordt rechtstreeks naar uw bankrekening overgemaakt
SUCCESVOLLE VERKOOP ZONDER STRESS: Wij regelen het papierwerk gratis voor u!

Als je denkt “Ik wil mijn Porsche op een veilige en snelle manier verkopen”, ga dan naar auto-verkopen-belgie.com.
Niet te lang wachten op Porsche-verkoop, geen onderhandeling en geen tijd te verliezen, want het werkt gewoon niet als een toeschouwer niet komt opdagen en niet belt.
Bij auto-verkopen-belgie.com kunt u uw gebruikte Porsche eerlijk en veilig verkopen.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Een diepe duik in de geschiedenis van Porsche
Het sportmerk Porsche werd in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. Toen Ferdinand op het punt stond een auto te kopen, keek hij rond en kon hij niet vinden wat hij echt wilde. Dus besloot de jongeman om zijn eigen auto te bouwen.
Hij probeerde zijn droom te verwezenlijken, een perfecte sportwagen. Nu moeten we toegeven dat Porsche nog steeds probeert om ons de perfecte sportwagen te geven.
In 1938 verscheen de Porsche 64; de eerste Porsche. Porsche heeft zich gevestigd als een premium merk door design en succes in de racewereld.

Wist je dat: het contactslot van Porsche altijd aan de linkerkant van het stuur zit. Waarom? Dit is een overgebleven functie die is ontworpen voor de Le Mans-race (concurrenten haasten zich naar hun auto’s voor de start van de race). Bij links schieten kan de rechterhand vrij bewegen.

Porsche en nu
Vandaag de dag blijft Porsche een succesvol merk. Niet alleen op het circuit, maar ook op verkoopcijfers. In 2018 steeg de wereldwijde omzet met 4% ten opzichte van 2017. Er werden maar liefst 256.255 auto’s verkocht.
De wereld is vol lof over Porsche, maar in Europa zijn de verkoopcijfers niet zo best: de verkoop daalde met 4%. Ook in het land van de auto daalde de verkoop, evenals in Duitsland, het land van herkomst van de Porsche. De omzet daalde in 2018 met maar liefst 3%.
Deze tegenslagen in Europa zijn te wijten aan de snelheid waarmee Europese overheden aandringen op CO2-reductie via WLTP- en roetfilterverplichtingen.
Toch mogen de verkopen van Porsche in 2018 niets te klagen hebben. Als premium merk doet Porsche het nog steeds goed, zoals je kunt zien aan de verkoopcijfers:
Porsche verkoop en marktaandeel in België

2018

Marktaandeel: 0,6%
Verkoopcijfers: 3.222

2017

Marktaandeel: 0,65%
Verkoopcijfers: 3.450

2016

Marktaandeel: 0,56%
Verkoopcijfers: 3.075

2015

Marktaandeel: 0,59%
Verkoopcijfers: 2.951

2014

Marktaandeel: 0,45%
Verkoopcijfers: 2.126

jaar
marktaandeel
Porsche verkoopcijfers

2018
0,6%
3.222

2017
0,65%
3.450

2016
0,56%
3.075

2015
0,59%
2,951

2014
0,45%
2.126

Porsche hoeft zich ook geen zorgen te maken over de verkoop, vanwege wereldwijde verkooprecords. Het best verkochte model wereldwijd was de Macan met 86.031 verkopen, een duidelijke indicatie van de huidige SUV-trend. SUV’s zijn hot.
De Macan wordt gevolgd door de Porsche Cayenne. Van de auto zijn wereldwijd 71.458 exemplaren verkocht.
Hieronder zie je welke Porsche-modellen de race hebben gewonnen qua Europese populariteit:
Porsche-verkoopcijfers – best verkochte auto’s in Europa (2018)

Porsche Macan

86.031 artikelen

Porsche Cayenne

71.458 artikelen

Porsche Panamera

38.443 artikelen

Porsche 911

35.573 artikelen

Porsche 718

24.750 stuks

model
Omzet

Porsche Macan
86.031

Porsche Cayenne
71.458

Porsche Panamera
38.443

Porsche 911
35.573

Porsche 718
24.750

3. Je oude Porsche is snel uitverkocht

Wilt u een gebruikte Porsche 911 verkopen? Of heeft u een beschadigde gebruikte Porsche waar u liever vanaf komt.​​​
Het bepalen van een eerlijke verkoopprijs voor uw Porsche evenement doet u door middel van een taxatie.
Nog geen afspraak gemaakt in het filiaal auto-verkopen-belgie.com? Wacht niet langer, kom en geniet van een probleemloze Porsche-verkoop.
Door onze jarenlange ervaring en passie zijn wij volledig uitgerust om uw gebruikte Porsche te beoordelen en een koper in ons netwerk te vinden. U verkoopt uw ​​Porsche bij auto-sell-belgium.

  • Een taxi verkopen: wanneer?

  • Richtprijs auto: Zo bepaal je het!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Tweedehands Porsche: een eerlijke prijs bepalen doe je zo