WhatsApp

5 auto verkoop tips

Maak de auto schoon en zorg dat hij er goed uitziet: was het voertuig grondig en zorg dat alle vloeistoffen op niveau zijn. Maak het interieur zo netjes mogelijk en verwijder eventuele rommel.

Bepaal een realistische verkoopprijs: kijk naar vergelijkbare auto's op websites zoals Autotrack of Marktplaats om een idee te krijgen van de marktprijs. Bedenk dat je de prijs iets lager kunt maken als je de auto particulier verkoopt, omdat je geen advertentiekosten of andere verkoopkosten hebt.

Maak een goede advertentie: maak duidelijk wat voor soort auto het is, hoe oud het is, hoeveel kilometer het heeft gereden, wat de belangrijkste kenmerken zijn, etc. Gebruik foto's om de auto goed te laten zien.

Zorg dat je de juiste documenten bij de hand hebt: je zult waarschijnlijk de volgende documenten nodig hebben: het kentekenbewijs, het vrijwaringsbewijs (indien van toepassing) en het onderhoudsboekje. Als je de auto financieel hebt geleasd, heb je ook het leasecontract nodig.

Wees bereid om te onderhandelen: verwacht niet dat je altijd de vraagprijs krijgt. Wees bereid om te onderhandelen over de prijs met de koper.

Auto verkopen, wat moet ik doen? Een goede voorbereiding is essentieel. Veel autodealers hebben geen ervaring met het omgaan met gebruikte auto’s. Daardoor raken ze het voertuig niet kwijt, of is de prijs te laag.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Deze vijf handige tips helpen je te begrijpen waar je absoluut op moet letten in het verkoopproces.

Goede eerste indruk! Een schone en goed onderhouden auto trekt kopers aan. De meeste particuliere kopers weten heel weinig over de technologie achter de schermen. Daarom richten ze zich vooral op het uiterlijk van de auto. Een relatief eenvoudige manier om uw gebruikte auto aantrekkelijker te maken, is door snel naar de wasstraat te gaan.
Stel een realistische prijs vast! Noem het het Goudlokje-principe: een auto moet voor de juiste prijs worden verkocht, niet te duur en niet te goedkoop. Krijgen uw advertenties veel reacties? Dit kan betekenen dat uw prijs aan de lage kant is, mogelijk iets hoger.
Maak je geen zorgen! Verkopers onder tijdsdruk nemen slechte beslissingen en haasten zich zelden als het gaat om de verkoop van uw auto. Veel particuliere kopers zullen proberen de druk om een ​​betere prijs te krijgen kunstmatig op te voeren.
vertrouwen vestigen! Wees eerlijk met alle claims tegen de koper en zorg voor een passende taxatie. Een onafhankelijke beoordeling van de staat van de auto kan kopers het vertrouwen geven dat ze nodig hebben.
Informatieplicht! Na de verkoop bent u verplicht zich te melden bij de DIV en uw verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat u niet langer eigenaar bent van het voertuig.

Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Selecteer merk Model Selecteer model Bouwjaar Selecteer bouwjaar Gratis schatting nu
2. Hoe verkoop ik mijn auto binnen 24 uur?
U denkt: “Hoe kan ik mijn auto snel en veilig verkopen aan een redelijke prijs?” Daarvoor bent u bij auto-verkopen-belgie.com aan het juiste adres!
Bespaar uzelf de moeite en verkoop uw gebruikte auto rechtstreeks via auto-verkopen-belgie.com. Zo hoef je niet te worstelen met allerlei ingewikkelde processen.
Wij bieden snelle en gemakkelijke autoverkoop zonder kleine lettertjes. Uw voertuig verkopen via auto-sales-belgie.com is een fluitje van een cent.
Auto verkopen – waar moet je op letten?
Vergeet de taxatie van de autoverkoop niet.
Met online taxaties en taxaties van taxateurs zorgen wij ervoor dat uw auto voor de juiste prijs wordt verkocht. Krijg een eerste schatting van de waarde met behulp van onze eenvoudige online calculator.
U kunt dan een afspraak maken in ons Belgisch filiaal. Onze deskundige monteurs bepalen vervolgens de waarde van uw auto. Wij bezorgen u dan direct de verkoopprijs en nemen de auto direct van u over. Deze prijs is 5 dagen geldig. Zo kunt u overwegen of u akkoord gaat met ons aanbod.
Uw auto is verkocht, wat moet ik doen?
Als u een gebruikte auto verkoopt via auto-verkopen-belgie.com, hoeft u zich niet af te vragen of uw auto in de juiste staat verkeert. Wij kopen elke auto. Maar praktisch iedereen, ongeacht leeftijd en conditie.
Dit betekent dat u een redelijke prijs kunt krijgen zonder een grote opknapbeurt van uw voertuig.
Bovendien is onze service volledig gratis. Wij brengen geen kosten in rekening als u uw auto bij ons brengt, ook niet als u ons aanbod vervolgens afwijst.
Nadat u een koopcontract met ons heeft getekend, laat u de rest aan ons over. Wij annuleren uw auto eerst bij DIV en betalen deze.
Wij storten het aankoopbedrag direct op uw rekening. Profiteer vandaag nog van onze gratis taxatieservice en verkoop uw auto zorgeloos!

  • Tips om je auto te verkopen

  • Auto verkopen via autoveiling: Waarom is dit een goed besluit?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
5 auto verkoop tips