WhatsApp

Schadeauto verkopen: Dit is de juiste manier

Er zijn verschillende manieren om een schadeauto te verkopen, afhankelijk van de omstandigheden en de staat van de auto. Hier zijn een paar opties:

  • Verkoop de auto aan een sloperij of exporteur. Dit is waarschijnlijk de snelste manier om van een schadeauto af te komen, maar je zult waarschijnlijk minder geld krijgen dan wanneer je de auto verkoopt aan een particuliere koper.
  • Verkoop de auto aan een particuliere koper. Dit kan meer geld opleveren dan verkoop aan een sloperij, maar het kan moeilijker zijn om een koper te vinden en het verkoopproces kan langer duren.
  • Verkoop de auto via een veiling. Dit kan een snelle manier zijn om van een schadeauto af te komen, maar je zult waarschijnlijk minder geld krijgen dan wanneer je de auto verkoopt aan een particuliere koper.
  • Verkoop de auto via een online veilingssite zoals Copart, IAAI of Manheim. Dit is een snelle en efficiënte manier om een voertuig te verkopen, maar het kan een lager bod opleveren dan een particuliere verkoop.

Houd er rekening mee dat je, voordat je een auto verkoopt, verplicht bent om eventuele gebreken aan de koper te melden.

Wilt u van uw schadeauto af? Registreer je wagen snel en gratis op auto-verkopen-belgie.com. Elk merk van elk type kan worden geregistreerd, ongeacht de staat van de auto. Auto’s met technische mankementen door schade kunnen ook verkocht worden via auto-verkopen-belgie.com. Na de veiling krijgt u het hoogste bod. Een van de grootste voordelen van auto-verkopen-belgie.com is dat er geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van de site. U kunt de site op elk moment gratis uitproberen. Schadewagen te koop Elke dag van het jaar kunt u uw schadewagen online inschrijven op auto-verkopen-belgie.com. Uw schadeauto is misschien niet meer waardevol voor u, maar professionele autokopers zien dat anders. Daarom zal ons professionele team uw voertuig verkopen aan duizenden aangesloten autodealers. Autokopers bieden tegen elkaar zodat u een hoge prijs kunt krijgen voor een gebruikte of kapotte auto. U (de verkoper) kunt elke dag telefonisch contact opnemen met het team, ook in het weekend.

Verbaasd over de hoge kosten die u voor uw voertuig betaalt. Welke auto is beschadigd? Of je nu schade hebt aan je auto bij een ongeval of een elektriciteitspaal hebt geraakt, je kan altijd contact opnemen met auto-verkopen-belgie.com. Geen auto is te beschadigd om te verkopen. Voor de volgende claims kunnen wij gemakkelijk kopers vinden: Lakschade Schade door vandalisme De auto heeft een technisch mankement zoals een beschadigde distributieriem of versnellingsbakstoring Schade door (eenzijdig) ongeval Waterschade Brandschade Beschadigde ruiten Beschadigd door storm Schade schade Schade door proberen te breken – traditionele autodemontagebedrijven willen vaak dat u het autowrak zelf brengt naar het bedrijf, ook als de auto niet meer rijdbaar is. Bij auto-verkopen-belgie.com heb je daar geen omkijken meer naar. De meeste aangesloten autobedrijven hebben de mogelijkheid om de auto bij u thuis op te halen. Ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde autobedrijven wordt jaarlijks vooraf gescreend en beoordeeld. U kunt dus altijd uitkijken naar geweldige aanbiedingen en deals voor uw auto. Zodra uw auto is geregistreerd, wordt uw auto op een beschermde autoveiling geplaatst. Offertes zijn alleen verkrijgbaar bij aangesloten autobedrijven. Omdat kopers tegen elkaar opbieden, kan uw auto een betere prijs krijgen. auto-verkopen-belgie.com staat voor een gegarandeerde snelle, veilige en correcte occasionverkoop. Verkoop nu uw schadeauto aan de beste prijs

Bent u benieuwd hoeveel uw schadeauto waard is? Registreer uw wagen op auto-verkopen-belgie.com en vul de gegevens in. De auto wordt getoond op de beschermde automarkt. U hoeft dus niet lang te wachten om erachter te komen wat uw auto waard is in zijn huidige staat. Op deze manier kunt u ook sneller biedingen ontvangen, die meestal veel hoger zijn. Maximaal bod gegarandeerd en wordt naar u gemaild. Dan weet u hoeveel uw auto waard is. U kunt uw schadeauto direct gratis verkopen aan de beste prijs. Verkopen via auto-verkopen-belgie.com is gratis en veilig. Uw contactgegevens worden niet vooraf aan derden doorgegeven. Kopers ontvangen uw gegevens pas als u het bod accepteert. Dankzij auto-verkopen-belgie.com voorkom je dat er vreemde nummers op je voordeur verschijnen. U weet niet alleen zeker dat de schadeauto verkocht kan worden, maar u weet ook dat de verkoop veilig en correct wordt afgehandeld en dat u het afgesproken bedrag direct ontvangt. Bovendien ben je niet de enige. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het verkopen van uw schadeauto of om uw vragen te beantwoorden.

  • Auto waarde: zo bepaal je dat!

  • Verkoop bedrijfswagen: Btw komt bij kijken

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Schadeauto verkopen: Dit is de juiste manier