WhatsApp

Beste gezinsauto

Bij het kiezen van de beste gezinsauto zijn er een aantal belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden:

Ruimte: U wilt dat de auto voldoende ruimte heeft voor uw gezin en al uw spullen. Kijk naar de lengte van de achterbank en het koffervolume.

Veiligheid: Kijk naar de veiligheidsbeoordelingen van verschillende auto's en kies een auto met een hoge veiligheidsbeoordeling.

Betrouwbaarheid: Kijk naar de betrouwbaarheidsbeoordelingen van verschillende auto's en kies een auto met een goede reputatie voor betrouwbaarheid.

Kosten: Bedenk wat u bereid bent te betalen voor een auto en zoek naar auto's die binnen uw budget vallen. Let ook op de kosten voor onderhoud en brandstof.

Comfort: Kies een auto die comfortabel is om in te rijden, vooral als u van plan bent om lange afstanden te rijden.

Extra's: Zoek naar extra's die uw gezin nodig heeft, zoals zitplaatsen voor kinderzitjes, een achteruitrijcamera of een infotainmentsysteem.

Ik hoop dat deze tips u helpen bij het kiezen van de beste gezinsauto!

U wilt de beste gezinsauto
Beste gezinsauto volgens auto-sales-belgie.com

Je hebt een kind, of je tweede. Bij het uitbreiden van je woning ontkom je er meestal niet aan: een ruimere auto. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar ook aspecten als ruimte, rijgemak en zuinigheid spelen een belangrijke rol. Op auto-verkopen-belgie.com krijg je een diepgaand inzicht in de beste gezinswagens, zowel nieuw als gebruikt. Dus verkoop nu uw oude auto en koop de beste auto voor het hele gezin.
1. U wilt de beste gezinsauto
Een auto met meer ruimte en meer deuren, want het is veel werk om de voorstoelen altijd naar voren te klappen om de kinderzitjes aan de achterbank te bevestigen. Met een tweede kinderzitje vind je het niet meer leuk. Dat moet anders en kan anders. auto-verkopen-belgie.com somt op welke auto’s opvallen tussen gezinsauto’s.
Bij het kopen van een gezinsvriendelijke auto zijn er nog andere ongebruikelijke factoren waarmee u rekening moet houden. Net als ruimte wil je je gezin natuurlijk zo veilig mogelijk vervoeren en zoveel mogelijk spullen bij je hebben. Denk aan de kinderwagen die achterin moet passen, de boodschappentas die ook nog moet passen en alle extra’s die je mee wilt nemen voor je kind. Misschien heeft zelfs een hond een veilige plek in de auto nodig.
Niet alleen ruimte is belangrijk, maar ook veiligheid en natuurlijk rijcomfort. Omdat kinderen het moeilijk kunnen hebben op de achterbank, wil je het beste rijcomfort op de voorbank.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een gezinsauto:

Kamer
Veiligheid
besparing
rijcomfort
slimme gadget of entertainment

Tijd om je sportwagen in te ruilen en iets veiligs voor kinderen te zoeken. Ruimte is enorm belangrijk voor comfort en voldoende bagage. Ook is het belangrijk dat de auto een Isofix of iSize aansluitpunt heeft. Met deze bevestigingspunten monteer je het kinderzitje stevig en veilig in het voertuig. Ook is het mogelijk om het kinderzitje te bevestigen met de veiligheidsgordel, het is makkelijker en veiliger te bevestigen met de Isofix. Zoek een kinderzitje van goede kwaliteit dat past bij Isofix.

Tegenwoordig zijn alle nieuwe auto’s uitgerust met Isofix. Bij oudere auto’s, meestal van voor 2006, zijn ze niet altijd aanwezig of duidelijk zichtbaar.

2. Beste gezinsauto volgens auto-sales-belgie.com
Of u nu op zoek bent naar een goedkope gezinsauto, een grote gezinsauto of een zuinige gezinsauto, u wilt altijd dat het de beste gezinsauto is.
Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met uw budget. Hoeveel wil je en hoeveel mag je uitgeven aan een nieuwe auto? Er zijn fiscale voordelen voor zuinig rijden, maar het kopen van zo’n auto is veel duurder. Koopt u een nieuwe auto of een gebruikte auto? Aangezien het afschrijvingspercentage de eerste jaren erg hoog is, kunt u de eerste 2 jaar een afschrijvingspercentage van ongeveer 40% verwachten. Een gebruikte auto is dus een stuk goedkoper en misschien geen slechte optie. Daarom somt auto-verkopen-belgie.com veel goede gezinsauto’s op. Een auto die nu tot gezinsauto is verklaard en een paar jaar geleden een auto is aanbevolen. Zo kunt u zien of u op zoek bent naar een nieuwe gezinsauto of op zoek bent naar een gebruikte gezinsauto.
Beste auto’s voor gezinnen met baby’s

Audi Q7
Volvo XC90

beste auto voor honden

Schitterend landgoed van Skoda
Kia Soul

De beste auto’s voor grote gezinnen

Volvo XC40
Volvo XC90
Audi A3 Sportback

De beste auto’s voor kleine gezinnen

Renault Captur 1.2tce
Skoda Yeti
Volkswagen Golf 7

Volvo XC40 1.5 t3 115kw
Volvo XC40: Stijlvol interieur en exterieur, zeer comfortabel om te rijden en biedt veel ruimte. Maar een van de belangrijkste aspecten van de Volvo XC40 is de veiligheid die deze auto te bieden heeft. Als gevolg hiervan werd de Volvo XC40 uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2018. De Volvo XC40 is uitgerust met een stalen veiligheidsrooster, dat een stevige scheidingswand vormt tussen de passagier en de bagageruimte. Ook heeft de auto een opklapbare trekhaak zodat u comfortabel met de caravan of fiets achter de auto kunt reizen. De Volvo XC40 wordt geleverd met weerbestendige vloermatten die de auto beschermen tegen water en vuil, zodat je op een regenachtige dag met de kinderen naar het bos of het strand kunt gaan.

Nieuwprijs: EUR 38.995,-
Aantal zitplaatsen: 5
Koffervolume: min 460 liter / max 1336 liter.
ISOFIX-aansluitpunt: ja
Categorie: Kleine SUV
Hoofdgadget: klaar voor wifi
Rijbaanvertreksensor met correctie
Vermijd hulp
brandstoflabel :D
Verbruik: totaal 6,3 l/100km
Stadsfietsen 7,6 l/100km
Buiten fietsen 5,5 l/100km

Specificatie

nieuwe prijs
€ 38.995,-

aantal zitplaatsen
5

bagagevolume
Min 460 liter / Max 1336 liter

ISOFIX-aansluitpunt
Ja

klas
kleine SUV

belangrijkste gadget
WiFi klaar
Rijbaanvertreksensor met correctie
Vermijd hulp

brandstoflabel
d

consumeren
Gecombineerd 6.3L/100km
Stadsfietsen 7,6 l/100km
Buiten fietsen 5,5 l/100km

Audi Q7

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

De Audi Q7 is een 5-zits auto met de mogelijkheid om uit te breiden naar 7 zitplaatsen en is een van de weinige auto’s die 3 babyzitjes op de middelste rij kan passen en is voorzien van ISOFIX bevestigingspunten. Het is ook mogelijk om 2 stoelen op de derde rij te plaatsen. De Audi Q7 is een dure auto. Ruimtegebrek zal de Audi Q7 echter niet snel tekort komen, want de auto heeft maar liefst 890 liter bagageruimte. Daarom is dit een echte gezinsauto.

Nieuwprijs: 88.000 euro (benzine)
71.000 euro (diesel)
Aantal zitplaatsen: 5 tot 7
Kofferbakvolume: Min 890 liter / Max 2075 liter
ISOFIX-aansluitpunt: ja
Categorie: SUV
Klok

  • Roadtrip Beste reisapps

  • Verkoop tweedehands auto documenten

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Beste gezinsauto