WhatsApp

Waar kan ik mijn auto voor export verkopen?

Er zijn verschillende manieren waarop je je auto kunt verkopen voor export:

Via een dealer: Veel autodealers kopen ook gebruikte voertuigen op om ze te exporteren. Je kunt contact opnemen met dealers in je omgeving en vragen of ze geïnteresseerd zijn in het kopen van je auto voor export.

Online platforms: Er zijn verschillende online platforms waar je je auto kunt verkopen aan mensen die geïnteresseerd zijn in het importeren van voertuigen. Sommige populaire opties zijn eBay Motors, Autotrader en Cars.com.

Handelsbeurzen: Er zijn beurzen waar je je auto kunt laten zien aan internationale kopers die geïnteresseerd zijn in het importeren van voertuigen. Dit kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een grote hoeveelheid kopers.

Direct contact met importeurs: Als je weet dat er importeurs zijn in het land waar je je auto wilt verkopen, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in het kopen van je auto.

Via een exporteur: Een exporteur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het exporteren van goederen, waaronder voertuigen. Je kunt contact opnemen met een exporteur en vragen of ze geïnteresseerd zijn in het kopen van je auto voor export. Zij zullen de verkoop en de verzending van de auto regelen.

Op internet vind je tegenwoordig zoveel websites of advertenties die graag zo snel als mogelijk een auto willen kopen. Het liefst vandaag. Alles voor de export! De export van auto’s naar Oost-Europa is de afgelopen jaren een hot topic geworden voor autodealers. De onderhoudskosten zijn lager door de lagere kwaliteitsnormen van gebruikte auto’s. Koop tegen bulkprijzen 10 of 20 auto’s tegelijk, laat ze repareren in het land van bestemming en verkoop ze vervolgens aan particulieren.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Waarom auto’s exporteren?
Belgische auto’s zijn vooral populair omdat Belgische chauffeurs bekend staan ​​als betaalbaar.

Belgische auto’s behouden hun waarde beter dan andere landen, en als een auto beschadigd is of een ongeval heeft in België, kan deze snel tot “totaal economisch verlies” worden verklaard, terwijl dezelfde auto gemakkelijk kan worden opgeknapt in Oost-Europese landen.

exporteur van auto’s
Het maakt niet uit welk type auto je bezit, als je erin geïnteresseerd bent, kun je hem verkopen op auto-verkopen-belgie.com. Erkend auto export koper. Na een zorgvuldige en nauwkeurige taxatie door een erkend taxateur bepalen wij de exacte prijs van uw auto op basis van marktconforme prijzen. We hebben in totaal meer dan 1.500.000 auto’s gekocht in heel Europa, en we zijn discreter en nauwkeuriger geworden met elke auto die we kopen. Bekijk hieronder of uw auto geëxporteerd moet worden of dat u liever in België verkoopt.

auto merk
Verkocht aan auto-sales-belgie.com
Verhandelbaarheid in België
Aanvraag auto export

Voertuigen met WOK-melding

auto met grijs kenteken

voormalige huurauto

elektrische auto

taxi

Auto’s ouder dan 12 jaar

Mercedes Benz/BMW Oldtimers

Verkocht aan auto-sales-belgie.com

Voertuigen met WOK-meldingen: eenvoudig
Grijze kentekenplaatauto: eenvoudig
Pre-rent auto: makkelijk
Elektrische voertuigen: eenvoudig
Taxi: handig
12+ jaar oude auto: makkelijk
Mercedes Benz/BMW Oldtimers: Simpel

Verhandelbaarheid in België

Voertuigen met WOK-meldingen: niet zo eenvoudig
Auto’s met grijze kentekenplaten: niet zo makkelijk
Pre-rent auto: makkelijk
Elektrische voertuigen: eenvoudig
Taxi: handig
12+ jaar oude auto: niet zo makkelijk
Mercedes Benz/BMW Oldtimers: Niet zo makkelijk

Aanvraag auto export

Voertuigen met WOK-meldingen: eenvoudig
Grijze kentekenplaatauto: eenvoudig
Ex-leaseauto’s: niet zo eenvoudig
Elektrische auto’s: niet zo eenvoudig
Taxi: niet erg handig
12+ jaar oude auto: makkelijk
Mercedes Benz/BMW Oldtimers: Niet zo makkelijk

2. Hoeveel is mijn exportauto waard?
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
In België kunnen we een beetje verwend zijn als het om auto’s gaat. Een auto heeft hier en daar wat schade en verliest veel meer waarde dan in het buitenland, dus het is bijna eerlijk om te zeggen dat de waarde van de auto kwetsbaarder is dan de auto zelf. De factoren die de waarde van Belgische auto’s sterk beïnvloeden, gelden niet voor geëxporteerde auto’s.
Bulk export autokopers
Kopers van exportauto’s zullen uw auto niet onder de loep nemen. Voor velen maakt het niet uit wat voor auto’s ze kunnen exporteren, omdat ze exponentieel worden geëxporteerd. Koop elke 10 of 20 tegelijk voor een bepaald aantal auto’s. Het is een lucratieve deal voor zowel kopers als verkopers. In deze praktijk van het exporteren van auto’s worden vaak (soms) letterlijk “gebruikte auto’s” verkocht. Auto’s die in België moeilijk te verkopen zijn omdat er zoveel mee is gebeurd. Daarentegen zijn ze in het buitenland eenvoudig en goedkoop te repareren. En het feit dat auto’s in andere landen geen geschiedenis hebben, maakt het ook makkelijker voor auto-exporteurs om te sjoemelen, zoals kilometerstand of reparatiehandleidingen.
Uw auto is meestal van lage waarde voor autokopers die uw auto willen kopen voor auto-export. Ze willen zoveel mogelijk auto’s kopen tegen de laagst mogelijke prijs. Daarom bieden ze vaak lage prijzen voor uw exportauto.
Soorten auto’s geëxporteerd Welke soorten auto’s worden geëxporteerd? Eigenlijk kunnen dit verschillende exportauto’s zijn. Zo kan een bedrijfswagen die intensief gebruikt wordt door verschillende chauffeurs in België niet verkocht worden in België of is hij te goedkoop. Grotere auto’s ouder dan 10 jaar hebben relatief kleine motoren. Auto’s die meer kunnen verdienen aan de export omdat ze in het buitenland geschiedenis hebben verloren.

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

wokstatus
Probeer een wagen met WOK-status te verkopen in België. Zodra een voertuig bij een ongeval betrokken is, krijgt het een WOK-status (wachten op keuring). Deze status wordt gegeven door de verzekeringsmaatschappij of de politie, waarna het voertuig niet meer op de weg mag tot goedkeuring door een erkende monteur. Dan verdwijnt de WOK-status, maar blijft het WOK-bericht in het systeem. Daarom is het nooit mogelijk om zeker te weten wanneer de auto is verkocht en wat er precies met de auto is gebeurd. De waarde van een auto verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een auto met een WOK-melding is daarom niet geschikt voor de sloop, maar wel voor het exporteren van een auto.
3. Verkoop auto’s aan auto-sell-belgie.com voor export
In tegenstelling tot auto-exporteurs die de werkelijke waarde van uw geëxporteerde auto’s niet kunnen zien, kan auto-verkopen-belgie.com dat wel. Wanneer u op zoek bent naar de juiste auto-exportkoper, vindt u veel malafide prijzen

  • Op welke manier functioneert auto-export naar Afrika?

  • Wat houdt de auto recyclagepremie in?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Waar kan ik mijn auto voor export verkopen?