WhatsApp

Dagwaarde auto berekenen: om deze redenen moet je het doen

De dagwaarde van een auto is de waarde die de auto heeft op de dag van vandaag, inclusief eventuele accessoires en uitrusting. Het wordt vaak gebruikt als basis voor verzekeringen, financiering en verkoop. De dagwaarde van een auto kan variëren afhankelijk van de staat van de auto, de kilometerstand, de leeftijd en het merk. Er zijn verschillende online tools beschikbaar om de dagwaarde van een auto te berekenen, zoals de NAP, de BOVAG of de RDW.

Actuele autowaarde Een groot ddel van de Belgen heeft een eigen auto. Je kunt het meenemen om kinderen op te halen, boodschappen te doen of zelfs mee te nemen naar je werk. Misschien onderzoekt u het nu niet, maar het kan de moeite waard zijn om de huidige waarde van uw auto te kennen. Er zijn verschillende redenen. De waarde van uw auto neemt af met de leeftijd. Niet alleen leiden verouderde mechanismen tot prijsdalingen, mogelijke schade en defecten kunnen ook een aanzienlijke impact hebben op de prijs. Als u bijvoorbeeld de huidige waarde van uw auto kent, kunt u beter een nieuwe verzekering afsluiten. Maar hoe bepaal je de prijs van een auto? Zoals eerder vermeld zal de leeftijd van de auto een van de meest prijsbepalende factoren zijn. De situatie is helaas niet voor elk model of merk hetzelfde. De waarde van sommige merken daalde snel omdat ze niet populair waren op de tweedehandsmarkt. Andere merken zagen kleinere dalingen. Dit kan zijn omdat ze duurzame modellen worden genoemd, of vanwege de vraag naar modellen in buitenlandse gebruikte markten.

Soms heb je geluk en krijgt je automodel de modestatus en gaat de huidige waarde van je auto zelfs omhoog. Denk aan de originele Citroën DS of de Volkswagen Kombi. Vaak betekent een oude auto ook een auto met een historie. Kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, kunnen de prijs beïnvloeden, evenals een stroeve transmissie of een beschadigde stoelverwarming. De leeftijd en het gebruik van uw auto is van invloed op de prijs. Bij intensief gebruik daalt de waarde van uw auto sneller dan wanneer u de auto alleen voor weekendtrips gebruikt. Misleidend genoeg weet je vaak niet hoeveel deze factoren de prijs beïnvloeden. Taxatie via dealernetwerk. Als u de waarde voor u laat beslissen, bezoekt u maximaal twee of drie dealers. We werken elke dag samen met duizenden autodealers. Hierdoor hebben we genoeg ervaring opgebouwd om u de meest nauwkeurige schattingen te kunnen geven. Bij auto-sales-belgie.com houden we rekening met alle parameters die de prijs beïnvloeden. We kijken hoeveel de gemiddelde dealer bereid is te betalen voor uw model en geven. Ook als u een auto klaar heeft staan ​​om naar de begraafplaats te gaan, kunnen wij u toch een goede prijs geven. Veel dealers kopen versleten auto’s om reserveonderdelen te verwijderen of een premie te slopen. Waarde binnen 1 dag bepaald

Met auto-verkopen-belgie.com bepaalt u snel de waarde van uw auto, vaak zelfs binnen 24 uur na inschrijving. De waarde van uw auto wordt door onze erkende dealers gratis geschat. U hoeft hiervoor niet eens de deur uit. U kunt uw auto gratis en geheel vrijblijvend op onze website registreren. Dan voegt u ook enkele foto’s van het voertuig toe aan het dossier en laat u de rest aan ons over. Onze dealers laten u via een online veiling weten hoeveel zij op uw auto willen bieden. Dealers bieden in deze veiling tegen elkaar en het zal alleen maar in uw voordeel werken. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail of telefoontje met deze aanbieding. Mocht u naar aanleiding van deze aanbieding nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Deze kunnen je 6 dagen per week helpen. U kunt te allen tijde zonder vragen of opmerkingen contact opnemen met onze medewerkers. Jaarlijks worden op deze manier duizenden auto’s geschat.

  • Inruilwaarde auto: Zo maak je daar gebruik van

  • Autohandelaren: Dit is hun taak!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Dagwaarde auto berekenen: om deze redenen moet je het doen