WhatsApp

Autohandelaren: Dit is hun taak!

Een autohandelaar is een professionele verkoper van nieuwe en gebruikte auto's. Autohandelaars kopen en verkopen auto's aan consumenten en andere bedrijven, en kunnen ook diensten aanbieden zoals financiering, verzekeringen en onderhoud. Autohandelaars kunnen zowel zelfstandige ondernemers zijn als werken voor een groot bedrijf. Sommige autohandelaars specialiseren zich in specifieke merken of types auto's, terwijl anderen een breder assortiment aanbieden.

Een auto verkopen gaat niet altijd van een leien dakje. U wilt zo snel als mogelijk van uw oude auto af, maar u wilt ook een redelijke prijs. U kunt ook voor verrassingen komen te staan ​​wanneer u uw advertentie weergeeft. Kopers kunnen bijvoorbeeld niet komen opdagen, of u wordt vaak gebeld door misdadigers om te onderhandelen, of er verschijnen onaangename karakters in uw advertenties. Alle spullen die je niet wilt of nodig hebt. Maar hoe verkoopt u uw auto snel en betrouwbaar zonder al te veel verrassingen? Wij bieden u een veilige en snelle manier. Via ons online platform wordt uw auto opgemerkt door duizenden autodealers. Wij doen het meeste werk, zodat u geen tijd verliest. Alle autodealers waar wij bij zijn aangesloten zijn dealers die al jaren met ons samenwerken. Wij bezoeken en inspecteren deze dealers meerdere keren per jaar. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw transactie niet onopgemerkt blijft, zodat u als verkoper ervoor kunt zorgen dat kopers betrouwbaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto te registreren op ons online platform en wij nemen het van u over.

Onze medewerkers werken 6 dagen per week voor vragen of opmerkingen over autoverkopen. Autodealers bieden op uw auto Het Belgische autoverkoopnetwerk bestaat uit honderden autodealers die verschillende voertuigen kopen. U kunt niet alleen nieuwe auto’s aanbieden, maar ook sloopauto’s en alles daartussenin. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto te registreren op onze website. Dit kan in drie eenvoudige stappen. Eerst vult u het merk, autotype, brandstof en bouwjaar in. U kunt dan een korte beschrijving van uw auto toevoegen. Ten slotte wordt u gevraagd om een paar foto’s van de auto toe te voegen. Na registratie verschijnt uw auto uiteindelijk op ons online platform, waar al onze aangesloten dealers offertes kunnen aanleveren. Deze biedingen gebeuren zeer snel, dus u kunt ons aanbod binnen 1 dag ontvangen. Het is dan geheel aan jou om het aanbod te accepteren.

Daarom zijn wij niet verplicht om u een aanbod te doen en bent u niet verplicht om te verkopen. Ook het inschrijven en verkopen van uw wagen via auto-verkopen-belgie.com is volledig gratis. Beheer Het laatste dat u waarschijnlijk wilt, is administratieve rompslomp in het verkoopproces. Wanneer u uw wagen registreert op auto-verkopen-belgie.com, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit papierwerk. We nemen niet alleen contact op met handelaren om een ​​goede prijs af te spreken. Ook nemen wij al het papierwerk voor onze rekening zodat de verkoop direct geregeld kan worden. De dealer haalt de auto ook bij u op op een tijdstip dat u schikt. Alle contacten verlopen dus soepel en nemen geen onnodige tijd in beslag. Deze service is 100% gratis en onze medewerkers staan ​​6 dagen per week voor u klaar voor al uw vragen en zorgen.

  • Dagwaarde auto berekenen: om deze redenen moet je het doen

  • Scooter verkopen: Zo doe je dat!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Autohandelaren: Dit is hun taak!