WhatsApp

Porsche classics worden voorzien van extra service

Porsche biedt extra service voor klanten met klassieke Porsche-voertuigen. Deze service kan onder andere onderhoud en reparaties omvatten, evenals de beschikbaarheid van originele onderdelen en accessoires. Sommige dealerships hebben zelfs speciaal opgeleide technici die gespecialiseerd zijn in het werken aan klassieke Porsche-voertuigen. Bovendien Porsche Classic-programma biedt ook restauratie- en opknapdiensten voor klanten die hun klassieke Porsche-voertuigen willen laten herstellen naar hun originele staat. Dit is een manier voor Porsche om zijn klanten te blijven ondersteunen met hun klassieke voertuigen, zelfs als deze al jaren oud zijn.

Porsche Classic krijgt extra service

Eigenaren van Porsche-klassiekers worden verwend met Porsche voor extra service. Meer dan 70% van de auto’s is nog op de weg. Daarom heeft Porsche besloten om centra op te richten waar Porsche-bezitters met klassieke modellen of klassieke auto’s kunnen genieten van extra diensten. Deze aanvullende service is beschikbaar in ongeveer honderd Porsche Classic Centers wereldwijd. Dit zijn Porsche-dealers die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van klassieke auto’s. Porsche Classic Partners hebben toegang tot tot 52.000 originele reserveonderdelen voor oudere generaties. Classic Partners onderhoudt, restaureert en restaureert ook klassieke modellen van luxe merken. Porsche Classic Centers wereldwijd Porsche heeft wereldwijd ongeveer honderd Classic Centers. Het eerste centrum werd in 2012 geopend in Frankrijk. Kort daarna opende het bedrijf klassieke centra over de hele wereld. In België is er momenteel een Porsche Classic Centre in Drogenbosch. De motivatie van het bedrijf voor het opzetten van dergelijke centra is dat er veel oudere modellen zijn die vandaag de dag nog steeds op straat te zien zijn. 70% van de Porsches rijdt nog steeds op de weg.

Dit grote aantal geeft de kwaliteit aan die luxe merken zoeken. Om deze kwaliteit te behouden heeft het merk een aantal centra opgericht die gespecialiseerd zijn in het onderhoud en de reparatie van de oudere modellen van het merk. Alleen de experts zijn aan het werk Om volledig aan de wensen en verwachtingen van de klanten te kunnen voldoen, heeft het bedrijf een speciaal trainingsprogramma ontworpen voor de medewerkers van het Porsche Classic Centre. Het personeel is opgeleid om klanten optimaal te bedienen in de klassieke modus. De centra zijn ook zo opgezet dat vaste klanten zich meteen thuis voelen en het gevoel hebben dat ze op de juiste plek zijn om een ​​probleem op te lossen of hun auto te onderhouden. In het centrum, door het bedrijf gekozen als het Porsche Classic Center, is er een speciale ruimte voor het tonen van oudere modellen.

Daarnaast geeft het centrum technische informatie en zijn ook de nodige reserveonderdelen op voorraad. Fans van het merk kunnen uiteraard nog steeds bij Porsche Classic Partners terecht voor nieuwe modellen. Oudere klanten Populair De extra service van Porsche is goed nieuws voor eigenaren die hun klassiekers intact willen houden, zodat ze deze later tegen scherpe prijzen kunnen verkopen.Oudere auto’s zijn erg populair op de tweedehandsmarkt en de waarde hangt af van de staat van de auto. De prijs van een goed onderhouden oude auto kan erg hoog zijn, maar dat schrikt echte autoverzamelaars niet af. Oldtimers worden beschouwd als een investering die later geld kan opleveren. De populairste oldtimers onder de Belgen zijn de Fiat 500, Volkswagen 500, Mercedes 190SL en de Ford “Tin Lizzy” of Model T. Het meest populaire model van de 911. De prijzen voor dit model lopen sterk uiteen, van 10.000 euro tot honderdduizenden euro’s.

  • De andere zijde van bedrijfsvoertuigen: een alternatieve kijk

  • Opel doet terugroepactie

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Porsche classics worden voorzien van extra service