WhatsApp

Porsche 918 Spyder: bijna allemaal uitverkocht

De Porsche 918 Spyder was een hybride supercar die van 2013 tot 2015 werd geproduceerd door Porsche. De auto was een limited edition model met een productie van slechts 918 stuks, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar waren voor verkoop aan het publiek.

De 918 Spyder was een zeer snelle en krachtige auto met een 4.6 liter V8 benzinemotor en twee elektromotoren die samen een totaal vermogen van 887 pk produceerden. Het was een technologisch hoogstandje met zijn unieke hybride aandrijflijn en de mogelijkheid om in een elektrisch rijmodus te rijden.

Door de beperkte productie, hoge prijs en technologische innovatie was de Porsche 918 Spyder een auto die voornamelijk werd gekocht door verzamelaars en rijke liefhebbers van snelle auto's. Het is waarschijnlijk dat de Porsche 918 Spyder nu bijna uitverkocht is, aangezien er slechts 918 stuks zijn geproduceerd en de productie in 2015 is gestopt.

Porsche 918 Spyder bijna uitverkocht
De Porsche 918 Spyder is een productiemodel in beperkte oplage dat bijna volledig is uitverkocht. Porsche zal alleen symbolische 918-modellen maken. De productie van de Porsche 918 Spyder begon in september 2013. De Porsche 918 Spyder maakte zijn debuut in Frankfurt in september 2013. De productie begon in dezelfde maand. Porsche is van plan de auto in juli te produceren. Voltooide en leverde in 2015 918 modellen aan hun eigenaren. Tot op heden zijn er 30 limited-edition modellen geleverd aan eigenaren. Het gaat vooral om Amerikaanse eigenaren, maar er zijn al twee voertuigen geleverd aan Belgische klanten. 918 De Porsche 918 Spyder is een nieuwe hybride supercar van Porsche. Het bedrijf besloot slechts een beperkt aantal auto’s te produceren en koos voor het symbolische nummer 918. De auto werd pas in 2013 gelanceerd, maar klanten kunnen sinds 2011 bestellingen plaatsen. Nu, meer dan een jaar na de officiële lancering van de auto, is de limited-edition supercar bijna volledig uitverkocht. Volgens Porsche zijn er nog maar een paar beschikbaar. Dus als u nog steeds een Porsche 918 Spyder wilt bezitten, moet u opschieten en uw bestelling plaatsen. Dure hybride sportwagen Wie een Porsche 918 Spyder koopt, krijgt een snelle hybride sportwagen. Met 887 pk accelereert de auto in 2,6 seconden naar 100 km/u. De auto heeft ook een topsnelheid van 335 km/u. Die snelheid gaat gepaard met een laag brandstofverbruik: in theorie verbruikt de Porsche 918 slechts 3,1 liter per 100 kilometer. De auto heeft een gasmotor en een elektromotor. Met een puur elektromotor kan de auto een topsnelheid van 150 km/u bereiken. Om de motor op te laden, hoeft u deze alleen maar op een stopcontact aan te sluiten. Deze topspecificaties en het feit dat het een limited edition-model is, zorgen er zeker voor dat de auto een zeer hoog prijskaartje heeft. De basisversie heeft 768.026 euro gekost. Daarnaast kan de Porsche 918 Spyder gepersonaliseerd worden met extra opties. Deze opties zijn ook niet goedkoop. Hoogteverstelling voorwiel om de auto te beschermen tegen de hoogte van de asfaltweg? Bijna 9.000 euro extra. Kan een snellader de snelheid van de batterij van een hybride verdubbelen? Nog eens 20.000 euro. Markeer kleur? 47.500 euro. De nieuwe Porsche 911 De nieuwe Porsche 918 Spyder is niet langer het jongste lid van Porsche. Onlangs heeft Porsche gewerkt aan een nieuwe versie van de Porsche 911. Vorig jaar vierde de Porsche 911 zijn 50-jarig jubileum. Het model is in de loop der jaren niet veel veranderd. De 911 wordt beschouwd als het beroemdste model van de autofabrikant. Dus als u toch een Porsche 918 Spyder wilt bezitten, kunt u beter nu uw bestelling plaatsen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verkopen van uw huidige auto, u kunt uw auto dezelfde dag nog verkopen via auto-verkopen-belgie.com.

Deel dit artikel:

  • Nissan en Toyota: Grote terugroepactie

  • Het openbaar vervoer is populairder dan de auto in Brussel

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Porsche 918 Spyder: bijna allemaal uitverkocht