WhatsApp

Voor Jaguar moet je kiezen

Jaguar is een Brits automerk dat bekend staat om zijn luxe en sportieve auto's. De modellen van Jaguar zijn ontworpen met een focus op prestaties, stijl en technologie. De huidige modellen van Jaguar omvatten de XE, XF, XJ, F-TYPE en F-PACE. De F-TYPE is een sportwagen met een krachtige motor en een dynamisch ontwerp, terwijl de F-PACE een luxe SUV is met een indrukwekkende wegligging en een ruim interieur.

Jaguar heeft ook een aantal elektrische en hybride modellen, zoals de I-PACE, die een uitstekende acceleratie en een groot bereik biedt. De I-PACE is een van de eerste volledig elektrische SUV's op de markt.

Over het algemeen, als je op zoek bent naar een luxe en sportieve auto, dan is een Jaguar een goede optie om te overwegen. Echter, het is belangrijk om te vermelden dat de aanschaf van een auto afhangt van persoonlijke voorkeur en budget.

berijd een jaguar
Is het jouw droom om in een Jaguar te rijden? Met de Jaguar Heritage Driving Experience kan deze droom werkelijkheid worden zonder dat u een Jaguar hoeft te kopen. De autofabrikant kocht in juli veel Jaguar van een verzamelaar en stelde deze tegen betaling beschikbaar aan het publiek. In juli kocht Jaguar 543 modellen van een Britse tandarts die Jaguar ophaalde. Laat het publiek ze testen in plaats van ze in een museum te plaatsen. Vanaf volgende maand kunnen fans van het luxemerk in de auto’s rijden dankzij de Jaguar Heritage Driving Experience in Warwickshire, Engeland. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit een aantal betaalde pakketten die hen de kans geven om in een klassieke Jaguar te rijden. 11 Programma’s Jaguar-fans kunnen kiezen uit 11 verschillende pakketten. Pakketten variëren in prijs van £ 95 (€ 120) tot £ 2.000 (€ 2.523), afhankelijk van het gereden model en de duur van het pakket. Het duurste pakket duurt één dag en geeft je de kans om de Jaguar-geschiedenis opnieuw te beleven in 9 verschillende modellen. Met het voordeligere pakket heb je recht op 30 tot 60 minuten klassiek rijplezier van luxe merken. De testritten zijn allemaal uitgevoerd op een 80 hectare groot testterrein. Omdat sommige van de oudere generaties waardevol waren, besloot Jaguar deze zeer waardevolle auto’s te kopiëren en het publiek ermee te laten rijden. De Jaguar werd herbouwd door een team van ingenieurs die exclusief voor de Heritage Experience werkten. Online boekingspakketten kunnen behoorlijk prijzig zijn, maar voor echte Jaguar-fans die hun eigen Jaguar niet kunnen betalen, is dit de perfecte gelegenheid om deel te nemen aan een proefrit en in hun favoriete auto te rijden. Wie geïnteresseerd is om deel te nemen aan de Jaguar Heritage-rijervaring, moet eerst een vlucht naar het VK boeken. Het plan is alleen hier beschikbaar en alleen op vaste data. De eerste proefrit vindt medio november plaats, de laatste staat gepland voor eind april. Het is onduidelijk of de hoeveelheid beschikbare data zal toenemen. Collectie tandartsen Jaguar kocht de collectie van een Britse tandarts die een grote collectie luxe auto’s verzamelde voor privégebruik. De collectie omvat 543 auto’s, waarvan vele Jaguar. Andere merken in de collectie zijn Bentley, Mini Traveller en Humber. De man reisde 35 jaar de wereld rond om klassieke Britse (sportwagen)auto’s te kopen en terug te brengen naar het Verenigd Koninkrijk. In de loop der jaren heeft hij een collectie van £ 100 miljoen verzameld. Toen de tandarts zijn collectie in april te koop aanbood, wilde hij dat de auto’s in het VK zouden blijven waar ze thuishoorden. In juli bood Jaguar aan om de serie te kopen. Wilt u toch uw eigen Jaguar bezitten? Verkoop dan je oude wagen op auto-verkopen-belgie.com.

Deel dit artikel:

  • Omzet Peugeot en Citroën stijgt

  • In Vlaanderen ontbreekt het vertrouwen in zelfrijdende auto's

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Voor Jaguar moet je kiezen