WhatsApp

Auto-verkopen-belgie bereikt mijlpaal

België is een belangrijke markt voor de verkoop van auto's in Europa. Elk jaar worden er miljoenen auto's verkocht in België, en er zijn meerdere grote spelers in de markt, zoals Volkswagen, Peugeot, Renault en Ford. In recente jaren hebben elektrische en hybride auto's een grotere marktaandeel gekregen in België, en dit heeft geleid tot een groei in de verkoop van deze soort auto's. In 2020, werd er voor het eerst een mijlpaal bereikt in de verkoop van elektrische auto's in België, met meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Dit is een aanzienlijke stijging in vergelijking met de verkoop van elektrische auto's in 2019. De overheid speelt ook een rol in de groei van de verkoop van elektrische auto's door fiscale voordelen aan te bieden voor de aanschaf van deze voertuigen. Dit is een positieve ontwikkeling voor de industrie en de milieu-impact van de transportsector in België.

Mijlpalen voor auto-verkopen-belgie.com

auto-verkopen-belgie.com bereikte in september een nieuwe mijlpaal. Eind vorige maand is via de website van de autoverkoop de 10.000e auto van 2014 verkocht. Het online verkoopplatform auto-verkopen-belgie.com is sinds 2008 actief in België. Sinds 2011 heeft het bedrijf een fysieke winkel gevestigd in Leuven. Het bedrijf verkoopt gemiddeld 10.000 auto’s per jaar. Dit jaar werd dat recordaantal in september bereikt, drie maanden eerder dan gepland. Een nieuw verkoopconcept op auto-verkopen-belgie.com stelt particulieren in staat hun auto gratis te verkopen. In tegenstelling tot andere (auto)verkoopsites werkt auto-verkopen-belgie.com enkel met erkende autodealers die een offerte kunnen maken op de aangeboden wagens. Een team van automakelaars die in contact staan ​​met autodealers staat klaar om de consument te helpen. auto-verkopen-belgie.com is elke dag bereikbaar en garandeert haar gebruikers een vlotte en vlotte verkoop van tweedehandswagens. Het unieke en succesvolle auto-verkopen-belgie.com is een uniek concept dat steeds populairder wordt bij gebruikers. Dit is te zien aan het grote aantal autoverkopen in 2014. Eerder dit jaar werden in 2014 naar verwachting 10.000 gebruikte auto’s via het platform verkocht. In september was dat aantal echter al bereikt.

Vincent Stevens, medeoprichter van het bedrijf, zegt dat het succes van de autoverkoopsite zit in het gebruiksgemak, de anonieme werkwijze, de snelle verwerking en de mogelijkheid om verschillende soorten auto’s te registreren. “Consumenten zijn terughoudend om met kopers over de prijs van hun voertuigen te onderhandelen. Bovendien kunnen ze niet garanderen dat door elke autodealer in de buurt te bezoeken of potentiële kopers aan de deur te ontmoeten, hun auto’s snel zullen verkopen. Daarom kiezen ze er steeds vaker voor om verkopen hun voertuigen online en laten de onderhandelingen over aan onze automakelaars. Het platform heeft sinds 2006 150.000 consumenten geholpen hun auto’s te verkopen. De voertuigen die worden aangeboden op auto-verkopen-belgie.com zijn afkomstig van particuliere verkopers die willen dat auto’s via het platform worden verkocht aan professionele autodealers. Elk jaar, meer dan 10.000 auto’s worden verhandeld op auto-verkopen-belgie.com. Dit aantal zal de komende jaren toenemen. “We verwachten dit jaar meer dan 15.000 auto’s te verkopen in België”, optimistische Stevens van auto-verkopen-belgie.com is onderdeel van Dealerdirect en werkt met 8.000 gecertificeerde kopers uit Nederland, Duitsland en België.


  • Goed nieuws voor Gent dankzij de productie van de Volvo V40

  • De andere zijde van bedrijfsvoertuigen: een alternatieve kijk

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Auto-verkopen-belgie bereikt mijlpaal