WhatsApp

Verkoop van auto voor export doeleinden - auto-verkopen-belgie

Auto-verkopen-belgie.com biedt ook de mogelijkheid om uw auto te verkopen voor export. Dit betekent dat de auto wordt verkocht aan een koper in een ander land. Dit kan interessant zijn als de auto in België niet snel verkocht kan worden, of als de prijs voor de auto in een ander land hoger is.

Als u uw auto voor export wilt verkopen via auto-verkopen-belgie.com, kunt u de auto aanbieden op de website zoals u normaal ook zou doen. U kunt dan aangeven dat de auto voor export is en de website zal uw auto aanbieden aan exporteurs of importeurs in andere landen.

U moet wel rekening houden met enkele specifieke zaken bij verkoop voor export:

  • De exportdocumenten: De koper is verantwoordelijk voor het regelen van de exportdocumenten, maar u als verkoper moet er wel voor zorgen dat deze aanwezig zijn.
  • Transport: De koper is verantwoordelijk voor het transport van de auto naar het andere land, maar u moet wel zorgen dat de auto vervoerbaar is en dat deze op tijd klaarstaat voor transport.
  • Belastingen en heffingen: U moet ervoor zorgen dat alle belastingen en heffingen zijn betaald en dat er geen openstaande boetes zijn op de auto.

Auto-verkopen-belgie.com kan u helpen bij het regelen van deze zaken. Zoals bijvoorbeeld het controleren of de auto vrij is van schulden, het regelen van transport, het verzorgen van de exportdocumenten, etc.

Een auto verkopen voor export is niet eenvoudig voor een particulier: je moet eerst een betrouwbare autodealer in het buitenland vinden en vervolgens proberen je auto naar het buitenland te verschepen zonder hoge kosten te betalen. En als u niets van auto’s weet, is het voor autodealers gemakkelijk om uw exportauto te laag te prijzen. Als het veel tijd en moeite kost om een ​​gebruikte auto in het binnenland te verkopen, is het nog moeilijker om een ​​auto te exporteren. Er is echter een eenvoudige oplossing om uw auto te verkopen voor export: car-sales-belgie.com, een online autoverkoopplatform. Auto’s verkopen voor export – autoverkoop-belgie auto-verkopen-belgie.com is een online platform waar u als particulier gemakkelijk uw geëxporteerde auto’s kunt verkopen. Anders dan andere verkoopsites werkt auto-verkopen-belgie.com alleen met professionele autodealers. Uw exportauto wordt dus gekocht door een professional. Pre-screening en certificering van auto-export autoverkopers die toegang hebben tot ons platform. Controleer vervolgens elk jaar opnieuw. Op deze manier kunnen we de consument professionele en hoogwaardige export autoverkoopdiensten bieden.

Dankzij dit verkoopsysteem kunt u er ook voor zorgen dat de verkoop van uw exportwagen vlekkeloos verloopt. Aangesloten auto-exporteurs hebben gegarandeerde biedingen op uw auto. Dit betekent dat als u akkoord gaat met het hoogste bod, u ook daadwerkelijk de prijs krijgt die een exportkoper van gebruikte auto’s voor uw auto heeft geboden. auto-verkopen-belgie.com zorgt ervoor dat je geen vreemde cijfers tegenkomt en dat je geen oneerlijke en te lage prijzen tegenkomt, die vaak gebruikt worden bij auto-export voor je auto-export. Het kan erg omslachtig en frustrerend zijn om uw auto snel te verkopen voor export. Als u uw auto online verkoopt voor export, weet u niet met wie u later zaken gaat doen, of komt iemand die uw auto wil kopen op de afgesproken tijd langs om de verkoop af te ronden. Natuurlijk kunt u ook bij alle autodealers in uw omgeving terecht, al dan niet gespecialiseerd in de verkoop van auto’s voor de export, maar het kost veel moeite en tijd. Ook kan het weken of zelfs maanden duren voordat uw exportauto eindelijk is verkocht. Wij van auto-verkopen-belgie.com begrijpen dat u niet zoveel tijd heeft om uw auto te verkopen voor auto-export en dat u gewoon snel van uw auto af wilt. Nadat u zich heeft geregistreerd om een ​​auto te exporteren op auto-verkopen-belgie.com, wordt uw aanbod gecontroleerd en in een online autoveiling geplaatst.

Een van onze automakelaars kan contact met u opnemen om meer informatie op te vragen over de auto die u voor export verkoopt. Zodra uw geëxporteerde auto deelneemt aan een autoveiling, kunnen aangesloten autodealers en autokopers die gespecialiseerd zijn in de export van gebruikte auto’s bieden op uw auto. Omdat geïnteresseerde kopers tegen elkaar opbieden. Na afloop van de veilingtijd ontvangt u van ons een e-mail met het maximale bod voor uw auto. Als u wilt, kunt u via auto-verkopen-belgie.com uw auto in 1 dag verkopen. Registratie van exportauto’s en ontvangst van offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend. We brengen geen kosten in rekening voor het gebruik van het platform. Uw auto verkopen voor export via ons platform bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar u hoeft ook geen cent uit te geven. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij voor elk type exportauto de juiste koper vinden. Ieder model van elk merk wordt verkocht via ons platform. Onze automakelaars leggen dagelijks contact met aangesloten autodealers en komen in contact met auto-exportspecialisten die interesse hebben in uw auto. U hoeft niet zelf over de prijs van de auto te onderhandelen. Onze automakelaars doen dit voor u. Uiteraard houden zij rekening met uw verwachtingen.

Voordelen op een rij

Wilt u uw auto verkopen voor export? Schrijf je exportwagen dan zeker in op auto-verkopen-belgie.com. U verkoopt uw ​​exportwagen via ons platform. Wees veilig in een beveiligde online autoveiling. Snel en binnen een dag verkocht. Gratis en vrijblijvend, geen kosten of verplichting. Gratis, veilig en snel, dat zijn de drie kernwoorden van auto-verkopen-belgie.com. Ja. Daarnaast is de verkoop van exportauto’s via ons platform ook anoniem. Wij geven uw gegevens niet door aan biedende auto-exporteurs. Ze zien alleen details over uw exportauto. Zolang u het hoogste bod niet accepteert, geven wij uw persoonlijke gegevens niet door. Zodra u het hoogste bod heeft geaccepteerd, sturen wij uw gegevens door naar een sourcing specialist voor exportauto’s. U ontvangt van ons telefonisch meer informatie over de feitelijke kant van de verkoop en wij sturen u een e-mail met kopersgegevens. Hierdoor kunt u de verkoop zelf doen na onderhandeling met de koper van de exportauto. U ontvangt het bedrag van de geëxporteerde auto direct van de koper op het moment van de sleuteloverdracht. Betaling geschiedt meestal contant, maar u kunt ook met de koper een andere betalingswijze afspreken. Heeft u na verkoop van uw auto voor export nog vragen of opmerkingen? Ons after-sales team is telefonisch bereikbaar.

  • Inkoop auto - auto-verkopen-belgie.com

  • Uw auto ontvangt biedingen van erkende opkopers

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Verkoop van auto voor export doeleinden - auto-verkopen-belgie