WhatsApp

Uw auto ontvangt biedingen van erkende opkopers

Erkende auto opkopers zijn professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het opkopen van gebruikte auto's. Ze bieden vaak een eerlijke prijs voor uw auto, afhankelijk van de staat van de auto en de huidige marktprijzen. Als u uw auto wilt verkopen aan een erkende opkoper, kunt u contact opnemen met een aantal bedrijven in uw omgeving en hun een beschrijving van uw auto geven, inclusief foto's, kilometerstand en eventuele reparaties die zijn uitgevoerd. Zij zullen dan een bod doen op uw auto.

Autokopers kunnen bieden op privéwagens via auto-verkopen-belgie.com. Dit is goed nieuws voor u. Heeft u een auto die u wilt verkopen? Registratie op onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Zodra uw auto is geregistreerd, wordt uw auto geplaatst in een beveiligde online autoveiling die alleen toegankelijk is voor gescreende en gecertificeerde autokopers. Kopers van geconnecteerde auto’s kunnen alleen gegevens van uw voertuig zien. Uw persoonlijke gegevens zijn niet toegankelijk. Dit maakt auto-verkopen-belgie.com een zeer veilig platform om je auto te verkopen. Dankzij onze anonieme werkwijze voorkomen we dat vreemde karakters bij je voordeur staan. En u bent er ook zeker van dat zodra u het hoogste bod accepteert, uw auto echt wordt verkocht en dat onze autokopers elk jaar van tevoren screenen en inspecteren. Zo weet u zeker dat u zaken doet met autokopers die zeer geïnteresseerd zijn in uw auto en alleen het juiste bod doen. De winnende autokoper ontvangt uw profiel pas nadat u het bod heeft geaccepteerd. U kunt dan met hem overleggen wanneer en waar u hem uw autosleutels kunt geven. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u contant geld en is de verkoop rond. auto-verkopen-belgie.com werkt samen met verschillende autokopers. Onze database met autokopers omvat zowel merkdealers als algemene garages, auto-exporteurs, kopers van autowrakken, schadespecialisten en kopers van gebruikte of gebruikte auto’s. Auto’s van elk type, of ze nu beschadigd zijn, jong of oud, kunnen worden verkocht via auto-verkopen-belgie.com. Voor onze autokopers is elke auto zijn geld waard. Stop dus met zoeken naar autokopers bij jou in de buurt en probeer ons platform gratis uit. Snel, veilig en 100% gratis autokopers zoeken is niet altijd makkelijk.

Er zijn ongetwijfeld veel kopers bij u in de buurt, maar die geven meestal niet de prijs die u voor uw auto zou verwachten. Uw auto online verkopen aan een particulier is ook geen gemakkelijke taak. U weet niet met wie u zaken doet en of de verkoop gegarandeerd doorgaat. Ook nemen deze autoverkooptips veel tijd in beslag. auto-verkopen-belgie.com biedt de ideale oplossing om uw auto snel en veilig te verkopen zonder zorgen. Om het hoogste en eerlijkste bod voor uw auto te krijgen, raden we u aan zo gedetailleerd mogelijk te zijn in uw voertuigbeschrijving. Hoe duidelijker en nauwkeuriger uw beschrijvingen, hoe hoger en nauwkeuriger autokopers zullen bieden. Vergeet niet een foto van de door u verstrekte auto toe te voegen. Op deze manier krijgen autokopers een realistischer beeld van uw aanbod. Advertenties met een of meer duidelijke foto’s krijgen over het algemeen hogere en betere biedingen dan advertenties zonder foto’s. Wilt u uw auto verkopen? Schrijf u gratis in op de website door de gegevens van uw auto in te vullen.

Na het registreren van uw auto zal ons team van professionele automakelaars uw aanbod controleren. Na het afronden van deze keuring wordt uw wagen op de online automarkt op auto-verkopen-belgie.com geplaatst. Alle opkopers van tweedehands auto’s kunnen daar bieden op uw auto. We kunnen dit doen omdat autokopers tegen elkaar moeten bieden. Na veiltijd een e-mail met uw autobod. Uiteindelijk beslist u of u het bod accepteert en uw auto verkoopt. Zodat je jezelf kunt beheersen. Bovendien is de registratie volledig gratis. Ook als u via auto-verkopen-belgie.com een geïnteresseerde autokoper vindt en uw wagen op deze manier verkoopt, hoeft u niets te betalen. Onze service is nog steeds gratis voor u. Autokopers willen uw auto! Op auto-verkopen-belgie.com vind je autokopers die geïnteresseerd zijn in alle soorten auto’s, ook die traditioneel moeilijk te verkopen zijn. Op ons platform kunnen personenauto’s, dienstauto’s en taxi’s worden verkocht. Autokopers zijn echter niet alleen geïnteresseerd in gebruikte auto’s. Ook andere motorvoertuigen zoals motoren, bromfietsen, stacaravans en vrachtwagens kunnen via auto-verkopen-belgie.com verkocht worden.

Onze automakelaars vinden voor elk voertuig een koper, in welke staat uw auto zich ook bevindt. Zeer oude roestvaten waarvan u denkt dat ze alleen geschikt zijn om te worden gesloopt, zullen ongetwijfeld worden verkocht. We hebben genoeg kopers van sloopauto’s en kopers van gebruikte auto’s in ons klantenbestand. Ook over het vervoer van de auto hoeft u zich geen zorgen te maken. De meeste autokopers in onze database hebben een manier om hun auto bij u thuis op te halen, zelfs als er niet meer mee kan worden gereden. Registreer uw auto hier en in 10 minuten bereikt u duizenden autokopers zonder ooit uw huis te verlaten. Op auto-verkopen-belgie.com is het verkoopproces volledig online. Dat betekent echter niet dat je alleen bent. Op onze locatie in Leuven staat een team van professionele automakelaars voor je klaar. Onze automakelaars helpen je graag verder met al je vragen over het auto-verkopen-belgie.com concept, aangesloten autokopers en algemene vragen over autoverkopen. Daarnaast staan ​​onze automakelaars ook in contact met autokopers. Op deze manier kunnen ze namens u onderhandelen om de beste prijs voor uw oude auto te krijgen. Verkoop ook uw camper of stacaravan via ons. auto-verkopen-belgie.com kan veel voor je doen. Hier zetten we nogmaals de voordelen op een rij:

  • Veilig: Bied uw auto anoniem aan in een beveiligde online veiling
  • Gratis: Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de site
  • Geen verplichtingen: Geen kosten en geen verplichtingen 

  • Verkoop van auto voor export doeleinden - auto-verkopen-belgie

  • Autoveiling: auto-verkopen-belgie.com

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Uw auto ontvangt biedingen van erkende opkopers