WhatsApp

Auto verkopen: zo doe je het!

Er zijn verschillende manieren om uw auto te verkopen in België. Hier zijn enkele opties:

  • Verkoop uw auto aan een particulier via een online platform zoals 2dehands.be of Autovlan.be. Dit is vaak de snelste manier om uw auto te verkopen, maar u moet zelf de prijs onderhandelen en de verkoop regelen.
  • Verkoop uw auto aan een handelaar. Dit is vaak sneller dan verkopen aan een particulier, maar u zult waarschijnlijk minder geld krijgen dan wanneer u uw auto aan een particulier verkoopt.
  • Verkoop uw auto via een veiling. Dit is een optie als uw auto een hogere waarde heeft en u snel van de auto af wilt.
  • Bied uw auto aan aan ons, wij helpen u bij het verkopen van uw auto, wij kopen uw auto zelf op of helpen u bij het vinden van een koper.

Het is belangrijk om te onthouden dat u, als verkoper, verantwoordelijk bent voor het aantonen van de juiste documenten, zoals de keuringsbon en de registratiepapieren.

car-sell-belgie Je hebt ongetwijfeld gehoord van car-sell-belgium. Misschien heb je een bericht op Facebook gezien of erover gehoord van een kennis. Is het niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is met autoverkopen en wat er feitelijk in België gebeurt? We vertellen je er graag meer over! Op auto-sales-belgium kunt u snel en veilig uw gebruikte auto verkopen aan professionele autokopers. De verkoop is volledig online. Na het inschrijven van uw wagen op auto-sales-belgium, hoeft u zelf niets meer te doen. Wij vinden betrouwbare kopers voor u. Zo bespaart u tijd, voorkomt u dat tientallen bezoekers uw auto willen zien en bent u in een mum van tijd van uw auto af! Uw auto online verkopen Het bijzondere aan de Belgische autoverkoop is dat, zoals u hierboven al zei, het hele verkoopproces online gebeurt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de gegevens van uw auto in te vullen op auto-sales-belgium en enkele goede foto’s te uploaden. Het wordt altijd aanbevolen om de auto te wassen voordat u foto’s maakt.

Een schone auto inspireert geïnteresseerde kopers om een ​​bod uit te brengen en eventuele krassen of beschadigingen zijn beter zichtbaar, zodat er direct een realistisch bod kan worden gedaan. België is alleen zichtbaar voor ons netwerk van erkende autodealers. Na een grondige inspectie door ons team hebben zij toegang tot ons verkoopplatform. Via het platform kunnen ze bieden op geregistreerde auto’s. Zodra een professionele koper een bod uitbrengt, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Aanbiedingen zijn permanent. U bepaalt zelf of u uw auto voor die prijs wilt verkopen. Zodra u het bod accepteert, brengen wij u in contact met de koper. U kunt dan met hem afspreken wanneer en waar hij de auto kan ophalen. Tijdens de herroepingstermijn betaalt de koper je het overeengekomen bedrag direct. We proberen een offerte te krijgen voor elke geregistreerde wagen op auto-sales-belgium. Helaas werkt dit soms niet. Om u verder te helpen, doen wij zelf een taxatie van uw auto. Op die manier weet u de prijs die u kunt vragen wanneer u uw auto elders te koop aanbiedt. auto-verkopen-belgie.com is uw betrouwbare partner voor de verkoop van gebruikte auto’s, stacaravans, caravans, gebruikte auto’s, vrachtwagens, fietsen of schadeauto’s. U registreert uw voertuig en wij zorgen voor een snelle en veilige taxatie en verkoop aan professionele kopers.

  • Auto verkopen: Hier heb je hulp

  • Auto's kopen: Wij doen het!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Auto verkopen: zo doe je het!