WhatsApp

Online autotaxatie: Hoe, wat en waar?

Er zijn verschillende online tools beschikbaar die u kunnen helpen bij het taxeren van een auto. Deze tools gebruiken vaak informatie zoals het merk, model, bouwjaar, aantal kilometers en staat van de auto om een schatting te maken van de waarde van de auto.

Hier zijn een paar stappen om een online autotaxatie uit te voeren:

Zoek een online autotaxatie-tool. Er zijn verschillende websites en apps beschikbaar die u kunnen helpen bij het taxeren van een auto. Sommige populaire opties zijn:

Autotaxatie.nl

Autowereld.com

Nationaleautopas.nl

Voer de vereiste informatie in. De meeste online autotaxatie-tools vragen om informatie zoals het merk, model, bouwjaar, aantal kilometers en staat van de auto. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk van deze informatie heeft voordat u begint met het taxeren van de auto.

Volg de stappen op de website of app. Elke online autotaxatie-tool werkt op een andere manier, dus volg de stappen op de website of app om de waarde van de auto te bepalen.

Bekijk het resultaat. Nadat u de vereiste informatie heeft ingevoerd en de stappen op de website of app heeft gevolgd, zou u een schatting van de waarde van de auto moeten krijgen. Houd in gedachten dat dit alleen een schatting is en dat de werkelijke waarde van de auto op een bepaald moment kan afwijken van de schatting.

Houd er ook rekening mee dat online autotaxatie-tools vaak alleen een globale schatting geven van de waarde van een auto. Als u een nauwkeurigere taxatie wilt, kunt u overwegen om een taxateur in te huren of contact op te nemen met een dealer of garage om de waarde van de auto te laten bepalen.

Of u uw auto nu verkoopt of inruilt, het is altijd belangrijk om te weten wat uw auto waard is. U kunt erachter komen door te kijken naar de prijzen van auto’s van hetzelfde model en bouwjaar. Je kunt ook de online prijslijst van de auto gebruiken om de prijs te bepalen, maar dan moet je nogal wat informatie invullen.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Daarom is de eenvoudigste manier om een ​​auto online te beoordelen onze online evaluatietool. U ontvangt online de dagwaarde, inclusief alleen het merk, model en bouwjaar van uw auto. Dit is een schatting op basis van alle bekende informatie over uw auto.
Eventuele krassen in de lak en problemen met het schakelproces hoorden er zeker niet bij. Alleen beoordelaars kunnen dit soort gebreken beoordelen. Daarom raden wij u aan om voor een echte (gratis) taxatie van uw auto een ​​afspraak te maken.
Gratis auto-evaluatie op auto-sales-belgie.com
U kunt eenvoudig een afspraak maken bij een van onze 15+ vestigingen. Nadat u de huidige marktwaarde van uw gebruikte auto heeft berekend, kiest u een datum en tijd die u het beste uitkomen.
Lukt het niet in een week, ook prima, ook op zaterdag staan ​​we 6 dagen per week voor je klaar.
De taxatie van uw auto wordt uitgevoerd door een gediplomeerde taxateur en duurt een half uur. Dit is voldoende voor een volledige evaluatie van uw auto. Na zijn onderzoek heeft onze taxateur ook een korte proefrit gemaakt om een ​​volledige indruk te krijgen van de gebruikte auto.
Denk bijvoorbeeld aan rijgedrag, wegligging, (hand)rem- en pedaalbediening. Verderop op deze pagina zullen we uitgebreid ingaan op de punten die besproken zijn die de waarde van uw auto bepalen in onze autotaxatie. Hij zal u dan vertellen wat de getaxeerde waarde van de auto is.
U kunt de auto dan direct voor dat bedrag verkopen. Hieronder vindt u een lijst met hoogtepunten van auto-verkopen-belgie.com autotaxaties.

auto-verkopen-belgie.com auto evaluatie checkpoint

verfdikte:
Stuur- en rempedaalspeling
vloeistof
APK-vervaldatum
uitlaatsysteem
rem
contour diepte
airconditioning functie
Extra accessoires

Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Verkoop uw auto tegen een autotaxatie
Autotaxatiewaarde is de exacte waarde van uw huidige auto. Deze waarde zetten wij om in een gegarandeerd en vrijblijvend bod op uw voertuig. Het is dus geheel aan u om de auto na een taxatie al dan niet te verkopen.
Als u besluit uw auto te verkopen, regelen wij de inklaring voor u. Betalingen gebeuren via overschrijving en worden binnen enkele werkdagen op uw bankrekening bijgeschreven. Wilt u ook snel uit uw auto? Boek nu uw auto taxatie!
Het taxatierapport wagentje voorbereiden
Het taxatierapport van onze taxateur bestaat uit verschillende delen, die via een digitaal formulier naar het hoofdkantoor in Amsterdam worden gestuurd. Door foto’s en bevindingen van onze rijtesten te combineren, kregen we op deze manier het volledige beeld van de auto.
Alle gegevens worden vervolgens grondig geanalyseerd in Amsterdam op het hoofdkantoor en u ontvangt van de taxateur de prijs op die locatie – de waarde van de auto na taxatie.
Dit is de inruilwaarde of de waarde van de auto op basis van de huidige marktomstandigheden, prijzen en verwachtingen. Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend en aangezien elke gebruikte auto uniek is, verschilt de prijs van auto tot auto.
auto taxatie uiteindelijke prijs
De prijs afgeleid van deze taxatie is bij ons minimaal vijf dagen geldig. Hierdoor kunt u tijd besteden aan het vergelijken van wat andere leveranciers of autokopers uw auto kunnen aanbieden.

  • Dagwaarde auto: wat is dat?

  • Auto total loss: Volgende stap?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Online autotaxatie: Hoe, wat en waar?