WhatsApp

Sloopwaarde auto berekenen

De sloopwaarde van een auto is de waarde die een sloopbedrijf of een andere partij zou willen betalen voor het voertuig als het voor sloop bestemd is. De sloopwaarde van een auto is meestal lager dan de verkoopwaarde van een werkend voertuig, omdat het voertuig na sloop niet meer gebruikt kan worden en alleen nog waarde heeft voor de onderdelen en materialen die eruit gehaald kunnen worden.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de sloopwaarde van een auto, zoals het merk en type van het voertuig, de leeftijd van het voertuig, de staat van de onderdelen en de vraag naar deze onderdelen op de markt. Ook de brandstofsoort kan van invloed zijn op de sloopwaarde, aangezien bepaalde brandstofsoorten waardevoller kunnen zijn voor sloopbedrijven.

Om de sloopwaarde van uw auto te bepalen, kunt u contact opnemen met een sloopbedrijf in uw regio of online zoeken naar sloopwaardetabellen voor verschillende merken en modellen. Houd er wel rekening mee dat de sloopwaarde die u op deze manier bepaalt, niet noodzakelijkerwijs de werkelijke sloopwaarde is die u zou kunnen krijgen als u uw auto aan een sloopbedrijf zou verkopen. De sloopwaarde kan ook variëren afhankelijk van de specifieke staat en omstandigheden van uw voertuig.

Bij de sloop wordt de waarde van uw sloopauto berekend op basis van de sloopprijs. Hoewel er meestal meer werkende onderdelen op uw auto zitten!

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Wilt u meer dan de sloopwaarde van uw auto? De beoordeling van autowrakken is cruciaal bij het bepalen van de waarde van autowrakken. Met auto-verkopen-belgie.com bepaalt u direct de sloopwaarde via een online taxatie.

Wat is een sloopauto? Wanneer is uw auto een sloopauto? Het antwoord is simpel: een auto die meer kost om te repareren dan de huidige marktwaarde, is een auto die schroot kan worden: een sloopauto.

2. Bereken de schrootwaarde van de auto
Met uw auto naar het autokerkhof gaan behoort tot het verleden. Want bij auto-verkopen-belgie.com weten we dat het slopen van een auto meer oplevert dan schrootwaarde.

De eerste stap bij het berekenen van de schrootwaarde van een auto op auto-verkopen-belgie.com is de evaluatietool. Vul deze in en ontvang een indicatie van de actuele waarde.
Doe dan een self-assessment en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw auto. Voeg wat foto’s toe. Hierna ontvangt u een vrijblijvende eindverkoopprijs en kunt u uw auto direct verkopen.

De waarde van de eerste stap van onze waarderingstool is een schatting van de huidige marktwaarde. Voer een zelfbeoordeling uit om de werkelijke waarde te achterhalen.

Waar verkoopt u uw sloopauto?
Waar krijg je het meeste geld voor afgedankte auto’s en besteed je de minste tijd? Hier zijn de voor- en nadelen op een rij:

auto-sell-belgie.com

Gratis online taxatie
Een auto kopen met een verlopen jaarlijkse keuring
Gratis verwijderen
een sloopauto kopen
Onmiddellijke betaling

autodealer

Geen gratis online schattingen
Geen auto kopen met verlopen keuring
geen gratis verwijderen
Koop geen sloopauto’s
geen onmiddellijke betaling

Stortplaats

Geen gratis online schattingen
Een auto kopen met een verlopen jaarlijkse keuring
geen gratis verwijderen
een sloopauto kopen
Betaal direct de sloopwaarde

Dienen
autodealer
Stortplaats
auto-sell-belgie.com

Gratis online taxatie

Een auto kopen met een verlopen jaarlijkse keuring

Gratis verwijderen

een sloopauto kopen

Onmiddellijke betaling

3. Bereken de schrootwaarde van uw wagen op auto-sales-belgie.com
Hoe bepalen wij de sloopprijs van uw auto?
Op basis van de informatie die u verstrekt in de online taxatie en zelfbeoordeling, stellen onze experts de definitieve verkoopprijs voor uw auto op.
Tegen deze prijs kunt u direct verkopen. Het enige wat je hoeft te doen is een terugreis boeken.
Als u besluit te verkopen, kunt u contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt. Wij zijn er om al het papierwerk te regelen en direct geld over te maken.
Dus vergeet het berekenen van de restwaarde van uw auto of de schrootprijs van de autosloperij. auto-verkopen-belgie.com is het adres voor alle sloopauto’s.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
Welke auto’s kan ik bij jullie achterlaten?
In onderstaande tabel ziet u een overzicht van welke auto’s wij wel en niet kopen. Eigenlijk elke auto, maar met beperkingen.
We accepteren bijvoorbeeld geen wrakstukken zonder wielen, of alleen framedelen (auto’s gedemonteerd) of auto’s die volledig zijn uitgebrand.

Rijdt uw auto niet meer? Het spijt ons dat we deze niet kunnen accepteren!

Als je deze auto’s op een autokerkhof aanbiedt, kun je er meestal weinig mee.
Daarnaast kunnen wij ook gebruikte schadeauto’s, sloopauto’s, total loss auto’s waarvan de contante waarde door verzekering is gedekt of afgekeurde auto’s die niet meer door de keuring komen, inkopen.

auto-sales-belgie.com aankopen:

Controleer op verlopen auto’s
totaal verlies van voertuig
beschadigde auto
een sloopauto kopen
geen autowrak

auto merk
We kopen

Controleer op verlopen auto’s

totaal verlies van voertuig

beschadigde auto

een sloopauto kopen

auto wrak

4. Verkoop sloopauto’s op auto-sales-belgie.com
Afvalauto’s verkopen? De beste manier om een ​​gebruikte auto te verkopen is via auto-verkopen-belgie.com.
Op het autokerkhof is de prijs die u voor uw auto krijgt meestal niet veel meer dan de schrootprijs, of een schatting van de output van een enkel onderdeel.
Maar aangezien deze ook gebruikt worden en van sloopauto’s, kun je geen hoofdprijzen verwachten.
Wat krijg je van sloopauto’s op auto-verkopen-belgie.com? Doe een gratis online taxatie en kom erachter!

Online beoordeling en zelfbeoordeling
ontvang definitieve verkoopprijs
Boek en verkoop geïmproviseerde afspraken

Begin vandaag nog met uw gratis online taxatie en verkoop uw sloopauto voor de beste prijs!

5. Veelgestelde vragen

Vraag: Wat is een sloopauto?
A: Het antwoord is simpel: een auto die meer kost om te repareren dan de huidige marktwaarde, is een auto die klaar is voor de sloop: een sloopauto.

V: Hoeveel kost mijn auto op de sloop?
A: Het hangt sterk af van de staat van uw auto en welke onderdelen er nog beschikbaar zijn voor de sloper. U ontvangt in ieder geval alleen schrootprijzen. Bereken eerst met onze gratis online taxatie hoeveel uw auto nog waard is en kijk welke sloopauto’s u gratis van ons kunt krijgen.

V: Wat krijg je voor het kopen van een sloopauto op auto-sales-belgie.com?
A : U komt er snel achter met onze gratis online schatting. Vergeet niet dat de auto nog moet kunnen rollen. Vul uw autogegevens in en doe een zelfbeoordeling. Hier kunt u aanvullende informatie geven over de staat van het voertuig, inclusief enkele foto’s. U ontvangt dan van ons de definitieve verkoopprijs van de gesloopte auto.

Schrootwaarde bepalen

  • Mercedes: een vergelijking tussen toen en nu

  • Catalogusprijs belangrijk: Waarom?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Sloopwaarde auto berekenen