WhatsApp

Tweedehands auto te koop

Er zijn verschillende manieren om een tweedehands auto te koop te vragen:

Via het internet: Je kunt een advertentie plaatsen op websites zoals Marktplaats, Autotrader en Autoscout24. Zorg dat je een duidelijke omschrijving geeft van de auto, inclusief foto's en eventuele bijzonderheden.

Via sociale media: Plaats een bericht op je eigen sociale media kanalen of in groepen waar mensen tweedehands spullen verkopen.

Via een autodealer: Sommige autodealers bieden de service aan om je auto in te kopen. Als je de auto bij een dealer verkoopt, hoef je zelf niet op zoek naar een koper en heb je de zekerheid dat je auto snel verkocht is.

Via borden: Plaats een bord met "Te koop" en de belangrijkste kenmerken van de auto in de buurt van je huis of op een drukke plek. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een auto jouw aanbod zien.

Via familie, vrienden en kennissen: Vertel je netwerk dat je een auto te koop hebt en vraag of ze het door willen geven aan mensen die misschien geïnteresseerd zijn.

Uw auto te koop aanbieden lijkt in eerste instantie misschien eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. De reden is duidelijk: we willen allemaal de beste prijs voor onze auto’s, maar kopers willen niet te veel betalen voor hun auto’s wanneer ze kopen. Helaas is de vraag waar deze prijs te vinden is niet eenvoudig te beantwoorden.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Een autoverkoopwebsite lijkt misschien een goed idee, maar u zult vaak teleurgesteld zijn. Door het brede aanbod van dergelijke sites betekent dit ook dat je moet concurreren met bedrijven die ook aanbiedingen op deze sites hebben.
Een advertentie als deze klinkt misschien makkelijk, maar wachten op antwoorden, het beantwoorden van vragen en het organiseren van een proefrit kost veel meer tijd dan je zou willen. Ook moet je de prijs verlagen als je auto weinig interesse heeft. Dus aan het einde van de rit ben je niet per se goedkoper uit, maar je verspilt wel veel tijd.
Koop een auto, alleen beter!
Daarom werd auto-sales-belgie.com opgericht. Een gebruikte auto kopen is het enige wat we doen. Het gaat goed met ons. Wij kopen uw auto binnen 24 uur voor de verkoop, ongeacht het merk of de staat van uw gelegenheid.

Het enige wat u hoeft te doen is onze taxatietool in te vullen om de huidige waarde van uw auto te achterhalen. Op basis van autotype, leeftijd en kilometerstand is dit wat uw auto op papier waard is.
Maak dan een gratis afspraak om uw auto te laten taxeren. Zo kunnen wij de aanschafwaarde van de auto bepalen. Deze taxatiewaarde is de werkelijke waarde van uw auto.

auto-verkopen-belgie.com gaat verder dan de basis: wij zijn van mening dat de waarde van een te koop staande auto alleen kan worden bepaald door een uitgebreide taxatie door een professionele taxateur. Daarom kijken onze medewerkers niet alleen naar de staat van de motor, maar ook naar het interieur en exterieur van de auto.
Op basis van hun onderzoek, ervaring en kennis van de huidige automarkt bieden zij u een prijs die past bij uw auto en de staat ervan. Zo maken we tweedehands auto kopen eerlijk en transparant.
Accepteert u dit aanbod? Dan is uw auto verkocht! Ook maken we het geld dezelfde dag nog naar je over, zodat het twee werkdagen later op je rekening staat. Eenvoudig, betrouwbaar en snel.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Schroot- en schadeauto’s die u wilt verkopen
Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen van gebruikte auto’s. Zeker bij auto’s die op het eerste gezicht moeilijker te verkopen lijken. Auto’s die klaar zijn om te worden gesloopt, zijn moeilijk te verkopen via advertentiesites.
Particuliere kopers wachten niet op auto’s die ze niet meer gebruiken. Aan de andere kant kopen handelaren ze graag zo snel mogelijk. Soms vanwege onderdelen of export. Eigen auto uitgangen zijn niet erg interessant.
U kunt uw auto dus opsturen naar een bedrijf dat tweedehands auto’s inkoopt. Dan regelen zij de uitrit van de auto en bent u van uw auto af. In België neemt het aantal verschillende bedrijven dat adverteert “een gebruikte auto willen kopen” gestaag toe.
Auto-export is populair, maar alleen te koop. Bij auto-verkopen-belgie.com heb je het grote voordeel om internationaal te opereren, vanuit maar liefst acht Europese landen! Dat merk je aan de prijs van je auto.
Via welke kanalen zijn de volgende te koop staande auto’s makkelijk te verkopen?

auto-sell-belgie.com
autodealer
privé verkoop site

Auto’s van 12 jaar en ouder

jaar auto

auto heeft onderhoud nodig

licht beschadigde auto

afgekeurde auto

bedrijfswagen

auto-sell-belgie.com

Eenvoudig: auto’s 12 en hoger
Simpel: Jahreswagen
Makkelijk: auto’s die onderhoud nodig hebben
Simpel: licht beschadigde auto
Moeilijkheidsgraad: afgekeurde auto
Simpel: bedrijfswagen

autodealer

Moeilijkheidsgraad: auto’s van 12 jaar en ouder
Simpel: Jahreswagen
Makkelijk: auto’s die onderhoud nodig hebben
Simpel: licht beschadigde auto
Moeilijkheidsgraad: afgekeurde auto
Moeilijkheidsgraad: bedrijfswagen

privé verkoop site

Moeilijkheidsgraad: auto’s van 12 jaar en ouder
Simpel: Jahreswagen
Moeilijkheidsgraad: auto’s die onderhoud nodig hebben
Moeilijkheidsgraad: Licht beschadigde auto
Simpel: afgekeurde auto
Moeilijkheidsgraad: bedrijfswagen

3. Alle voertuigen zijn welkom!
Wilt u een auto verkopen? Iedereen die een nieuwe wagen wil, kan zijn oude wagen gebruiken op auto-verkopen-belgie.com. U wilt uw klassieke auto verkopen, maar kunt geen koper vinden voor uw unieke en kostbare auto?
Bij auto-verkopen-belgie.com weten we ook hoe we uw wagen moeten beoordelen. Of het nu gaat om het nieuwste model of een model dat al lang niet meer leverbaar is, auto-sales-belgie.com geeft u de prijs die u verdient voor een te koop aangeboden auto.
Dankzij ons duidelijke tweedelige verkoopproces zijn we in staat om voor elk voertuig de juiste waarde in te schatten. “Hoe verkoop ik mijn auto?” De vraag behoort nu tot het verleden.
“Hoe kan ik mijn auto snel en gemakkelijk verkopen?” is de enige vraag die er echt toe doet. Ook deze vraag kunt u het beste beantwoorden door te kiezen voor de snelle en betrouwbare service van auto-verkopen-belgie.com.
Kiest u voor ons, dan verzekeren wij u dat elk voertuig gegarandeerd een snelle afhandeling krijgt tegen een doordachte prijs. Voldoet uw te koop staande auto misschien niet meer aan de eisen van vandaag, is hij echt slooprijp?
Kom langs voordat u uw auto inlevert tegen de laagste autodemontageprijs. Dan bieden wij u ook een redelijke prijs voor uw sloopauto. Bij ons is elke auto meer

  • Waar kan je jouw tweedehands auto verkopen?

  • Je auto verpanden en toch blijven rijden?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Tweedehands auto te koop