WhatsApp

Waar kan je jouw tweedehands auto verkopen?

Er zijn verschillende manieren om een occasion te verkopen:

Via het internet: Er zijn tal van websites waar je een auto kunt verkopen, zoals Marktplaats, Autotrader en Autoscout24. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk en snel je auto aan een breed publiek kunt aanbieden.

Via een autodealer: Veel autodealers bieden de service aan om je auto in te kopen. Zo hoef je zelf niet op zoek naar een koper en heb je de zekerheid dat je auto snel verkocht is.

Via een particulier: Je kunt ook via het netwerk van vrienden, familie en kennissen op zoek gaan naar iemand die interesse heeft in je auto.

Via een autoveiling: Er zijn veilingen waar je je auto kunt aanbieden aan professionele handelaren. Dit is wel een wat minder gebruikelijke manier om een auto te verkopen, maar kan soms wel een goede optie zijn als je snel van je auto af wilt.

Uw gebruikte auto verkopen begint met het vinden van het juiste platform en beslissen hoeveel tijd u eraan wilt besteden en hoe snel u de auto wilt verkopen.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

U kunt gebruikte auto’s verkopen aan professionals of particulieren. De eerste garandeert een verkoop, de tweede garandeert de beste kans tegen de hoogste prijs, maar je hebt veel werk te doen.
De gelegenheid wordt steeds populairder. Ze gaan nu langer mee door de kwaliteit en veiligheid van de auto. Consumenten weten dit en kopen meestal geen dure nieuwe auto’s, maar kiezen voor gebruikte auto’s.

Wat is een gebruikte auto?
Een gebruikte auto is een andere term voor een gebruikte auto. Een gebruikte auto is een gebruikte auto die wordt verkocht. Voor dit voertuig is een kentekenbewijs afgegeven.

Gebruikte auto’s verkopen – Particulier
Een optie is om uw gebruikte goederen particulier te verkopen. Dit kan door advertenties te plaatsen op geclassificeerde sites of door te zoeken in uw kennissenkring.
Gebruikte auto’s worden steeds populairder. Is dit een voordeel voor jou?
De markt voor gebruikte auto’s blijft groeien. De vraag groeit langzamer dan het aanbod, waardoor een overvloed aan gebruikte auto’s is ontstaan.
Elke dag worden er ongeveer 5000 nieuwe advertenties toegevoegd. Daarom staat jouw occasion na een dag niet meer op de voorpagina. U betaalt ook voor advertenties. U betaalt voor advertenties of een bepaald bedrag aan commissie.
Nadelen van het verkopen van een gebruikte auto – particulier:

Verzadigde markt, je merkt het bijna niet
lang verkoopproces
Adverteren kost geld
Zelf de verkoop regelen: afspraak maken, proefrit regelen, onderhandelen, managen
vreemdeling aan de deur
betalingsrisico
Niet elke auto is gemakkelijk te verkopen

Gebruikte auto te koop – voor de profs
U kunt uw gebruikte auto ook aanbieden aan een autodealer. Je kunt hem alleen verkopen, maar je kunt ook je auto inruilen. Het voordeel van verkopen aan een dealer is de snelheid van verkopen.
Niet elk voertuig is even gemakkelijk in te ruilen of te verkopen bij een autodealer. Het vervangen van een Renault gebruikt bij een Peugeot-dealer levert minder geld op. Renault past niet in het assortiment van Peugeot-dealers. Dus hij doet je een “gunst” door je auto te kopen, dus het aanbod is laag.
Wanneer u een gebruikte auto inruilt, koopt u een nieuwe auto bij de dealer. Wanneer u uw oude inruilt, krijgt u weinig of geen korting op deze nieuwe auto. Denk je niet dat het erg winstgevend is?
Nadelen van het verkopen van een gebruikte auto aan een professional:

laag bod
Inruilauto’s hebben meestal weinig/geen kortingen
niet elke auto

Speciale methoden voor auto-gelegenheden
Niet elke auto is gemakkelijk te verkopen. Met name huurauto’s zijn meestal een speciaal geval. Er zijn bijvoorbeeld veel vooroordelen in eerdere bedrijfsauto’s, die de prijzen drastisch kunnen verlagen en u als verkoper teleurstellen.
Een huurauto is over het algemeen een intensief gebruikte auto die ondanks een relatief hoge kilometerstand in de meeste gevallen meerdere jaren mee kan.
Naast huurauto’s zijn kapotte auto’s niet erg populair als gebruikte auto’s. Waarom veel geld uitgeven aan een auto met een grote deuk in de bumper?
Het repareren van kleine (lak)schades is altijd aan te raden voordat u uw gebruikte auto in de verkoop zet. Dit kan leiden tot snellere verkopen en betere prijzen.
2. Bepaal de prijs van een gebruikte auto
Bij het verkopen van een gebruikte auto wilt u de best mogelijke prijs. Vraag je te veel? Dan krijgt u weinig of geen potentiële kopers en duurt het lang voordat uw auto is verkocht.
Vraag je te weinig? Dan is uw auto misschien snel verkocht, maar krijgt u niet de beste prijs! Zorg er dus voor dat u de exacte waarde van een gebruikte auto weet.
Met behulp van onze online taxatietool bepalen we de huidige waarde van elk voertuig op basis van merk, model, bouwjaar en kilometerstand. Dit toont alleen de werkelijke waarde van uw gebruikte auto.
Voor een juiste schatting inclusief de staat kom je naar de locatie.
Of het nu gaat om een ​​verhuur occasion of een auto die klaar is om gesloopt te worden, wij verwelkomen iedereen die een auto wil taxeren en/of verkopen.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
3. Verkoop vandaag nog uw gebruikte auto
Of het nu gaat om een ​​gloednieuwe auto of een gebruikte leaseauto, het verkopen van een auto voor een geweldige prijs kan nog steeds een uitdaging zijn.
Voor degenen onder u die hiervan houden, het internet staat vol met mogelijke manieren om uw auto voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen.
Voor anderen die op zoek zijn naar een balans tussen efficiëntie, betrouwbaarheid en een goede prijs, is auto-sales-belgie.com een ​​interessante optie.
Door de objectiviteit van deskundig onderzoek te gebruiken, krijgt u altijd de autoprijs die we verdienen.
Verder gaan we snel en vakkundig te werk: uw occasion kan binnen 24 uur nog aan ons verkocht worden en staat binnen twee werkdagen op uw rekening.
Wacht dus niet te lang en gebruik vandaag nog onze waarderingstool. Ontvang direct een prijsindicatie van de huidige waarde van uw auto in uw brievenbus, maak een afspraak met ons dichtstbijzijnde filiaal en ontdek hoeveel uw auto waard is.
auto-verkopen-belgie.com: Een gebruikte auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  • Voer eerst een waardebepaling uit voordat je je auto verkoopt

  • Tweedehands auto te koop

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Waar kan je jouw tweedehands auto verkopen?