WhatsApp

Tweedehands Volvo verkopen: Hoe?

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om uw tweedehands Volvo te verkopen:

Bereid uw auto voor op de verkoop: Maak de auto schoon en zorg dat alle ruitenwissers, verlichting en andere essentiële onderdelen in goede staat verkeren.

Bepaal de waarde van uw auto: Gebruik websites die de waarde van tweedehands auto's bepalen, zoals Kelley Blue Book of NADA, om een idee te krijgen van hoeveel u voor uw Volvo kunt vragen.

Maak foto's van uw auto: Neem foto's van alle kanten van de auto, van binnen en van buiten, en maak ook foto's van belangrijke onderdelen zoals de motor en de banden.

Maak een advertentie: Maak een advertentie met informatie over uw Volvo, zoals het model, de leeftijd, de kilometerstand en de staat van de auto. Voeg de foto's toe aan de advertentie en geef ook de vraagprijs op.

Adverteer uw Volvo: Plaats uw advertentie op websites die zich richten op het kopen en verkopen van tweedehands auto's, zoals AutoTrader of eBay Motors. U kunt ook uw advertentie plaatsen in kranten of op sociale media.

Beantwoord vragen van geïnteresseerden: Als mensen interesse hebben in uw Volvo, zullen ze waarschijnlijk vragen hebben. Zorg ervoor dat u tijd heeft om deze vragen te beantwoorden en dat u alle relevante informatie heeft om aan de geïnteresseerden te geven.

Maak een proefrit met geïnteresseerden: Laat geïnteresseerden een proefrit maken met uw Volvo om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de auto voordat ze beslissen of ze het willen kopen.

Sluit de verkoop af: Als u een koper heeft gevonden die uw Volvo wilt kopen, sluit dan de verkoop af door het geld te innen en alle benodigde documenten te verstrekken, zoals het kentekenbewijs en de onderhoudshistorie van de auto.

Volvo, een veilig en stijlvol merk, is goed gepositioneerd in de markt. Met een beetje tijd en moeite zou de verkoop van uw Volvo geen probleem moeten zijn. Maar er zijn plaatsen die de verkoop kunnen belemmeren.
Uw gebruikte Volvo online verkopen is bijvoorbeeld een optie. Je zoekt naar een advertentiesite, betaalt voor een advertentie en wacht. Maar met zo’n 5.000 gebruikte Volvo’s die elke dag online komen, is het tempo van de verkoop niet gestegen.
Uw Volvo verkopen voor export? De Belgische auto-export loopt goed en ook Volvo behoort tot de top 10 van Nederlandse automerken. Auto’s zijn daar ook veel duurder door BPM. Daarom kan het verkopen van uw auto aan de grens tot aanzienlijke winsten leiden. Maar weer exporteren brengt veel werk met zich mee.
U kunt uw gebruikte Volvo ook verkopen of inruilen bij een autodealer. Dealers geven meestal niet het bedrag dat je auto echt waard is, maar aan de andere kant ben je er meteen van af. Zoals verkopen aan een autokoper of verkopen op een autoveiling.
Of u nu uw Volvo 940 of Volvo S60 wilt verkopen. Of misschien heeft u een S40 voor de deur staan ​​en wilt u die oude Volvo verkopen. Alles is mogelijk. Voordat u uw Volvo verkoopt, is het eerste dat u moet doen een autotaxatie laten uitvoeren.
Schat de waarde van uw Volvo-wagen op de website auto-sales-belgie.com door de waarderingstool in te vullen. De resultaten van de tool tonen de waarde van uw gebruikte Volvo-auto, ongeacht de huidige staat.
Nadat u deze gids heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken op de locatie voor een gratis waardebepaling.
Kies voor betrouwbare en probleemloze verkoop op auto-sales-belgie.com:

Tak gratis en vrijblijvende waardebepaling
Bieden op basis van marktwaarde
Binnen 24 uur te koop
Veilig geld overmaken naar uw bankrekening
Administratieve verwerking overnemen
U kunt niet alleen een gebruikte Volvo verkopen, we kunnen ook elke auto kopen

2. Uw Volvo verkopen?
Het Zweedse merk Volvo, opgericht in 1926, begon niet met het verkopen van auto’s zoals veel automerken destijds, maar als fabrikant van kogellagers.
De naam Volvo komt van volvere, wat ‘ik rol’ betekent in het Latijn. Niet alleen de kogellagers rolden van de productielijn, maar ook de auto’s en andere voertuigen die later in productie gingen.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Veiligheid voorop: Volvo heeft een aantal belangrijke veiligheidsinnovaties. De driepuntsgordels die we allemaal in onze auto hebben? Uitgevonden in 1959 door Nils Bohlin, een Volvo-ingenieur.
Deze innovatie is een doorbraak in de autogeschiedenis. De overlevingskans bij het dragen van een gordel is 50% hoger dan bij het niet dragen van een gordel. Bovendien krijgt elk model momenteel 5 sterren in de EuroNCAP-test.
Dit is het moment om uw Volvo te verkopen. De auto waarmee u hoogstwaarschijnlijk veilig kunt werken en uw gezin kunt vervoeren. Koop je hierna weer Volvo of kies je deze keer voor een ander merk?

2018

Verkoopcijfers België: 20.155
Marktaandeel België: 3,7%
Europese verkoopcijfers: 317.838

2017

Verkoopcijfers België: 18.024
Marktaandeel België: 3,32%
Europese verkoopcijfers: 283.496

2016

Verkoopcijfers België: 18.611
Marktaandeel België: 3,46%
Europese verkoopcijfers: 254.057

jaar
Verkoopcijfers België
Belgisch marktaandeel
Europese verkoopcijfers

2018
20.155
3,7%
317,838

2017
18,024
3,32%
283.496

2016
18,611
3,46%
254.057

Volvo staat helaas niet in de top 10 van meest populaire automerken in België. Het Zweedse automerk staat op de 13e plaats, maar de verkoop stijgt, met Volvo nu al nummer één van de wereld.
Top 5 gebruikte Volvo-auto’s
Volvo heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Hieronder zijn onze top 5 Volvo modellen. Dit zijn de modellen die Volvo momenteel verkoopt.
Heeft u een van de volgende modellen? Als u uw Volvo wilt verkopen, heeft u geluk!
Volvo V40
Volvo V40, een sportieve hatchback waarbij veiligheid voorop staat. Dit voorbeeld heeft een stadsveiligheidsfunctie. Een copiloot die zo nodig ingrijpt om een ​​aanvaring te voorkomen of te verminderen. De copiloot identificeert automatisch andere voertuigen, mensen en grote dieren.
De auto is ook voorzien van parkeerhulp, adaptieve cruisecontrol, dwarsverkeerswaarschuwing en Volvo On Call om het rijden met deze auto nog aangenamer te maken. Volvo On Call is uw persoonlijke assistent en vertelt hulpdiensten zelfs automatisch waar u zich bevindt als u een ongeluk krijgt. Is het bruikbaar?
En de auto is uitgerust met voetgangersairbags. Bij een aanrijding bedekt de airbag de motorkap en de A-stijl van de auto om letsel voor voetgangers of fietsers te verminderen!
Volvo V60
Dankzij de ruimte (5 zitplaatsen) is de Volvo V60 de perfecte gezinsauto en ook inzetbaar als hybride stationwagen. De bagagecapaciteit is maximaal 529 liter. En het volume is uit te breiden tot 1364 liter.
Je handen zitten vol tassen, wil je profiteren van de ruimte? Geen probleem: met Keyless Drive opent u de achterklep eenvoudig door uw voet onder de bumper te plaatsen.
Houd iedereen veilig met City Safety en Lane Keeping Aid, waarbij stuur- en remhulp ingrijpen als uw voertuig op het punt staat de weg te verlaten. Mocht je toch uitstappen, dan is de auto ook nog voorzien van een Run-off Road. Het is een speciale constructie in de voorstoelen die klappen opvangt.
Maak je geen zorgen over parkeren, maak je geen zorgen over autorijden. De Volvo V60 heeft alle functies die het rijden veiliger en aangenamer maken: Pilot Assist fungeert als uw copiloot en Park Assist helpt u de auto in de krapste ruimtes te manoeuvreren.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
Volvo XC60

Een innovatieve SUV

  • Verkoop jouw Renault nu!

  • Auto wegdoen: hoe en waar?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Tweedehands Volvo verkopen: Hoe?