WhatsApp

Opel verkopen? Wij helpen!

Als u hulp nodig hebt bij het verkopen van uw Opel, zijn hier enkele dingen waar u rekening mee kunt houden:

Maak de auto presentabel: Zorg ervoor dat de auto er netjes uitziet voordat u hem te koop aanbiedt. Was de auto en verwijder eventuele vlekken of vuil. Als de auto niet goed onderhouden is, kan dit de verkoopprijs verlagen.

Geef informatie over de staat van de auto: Als u de auto te koop aanbiedt, geef dan duidelijke informatie over de staat ervan. Vermeld de kilometerstand, eventuele reparaties die zijn uitgevoerd en de algehele conditie van de auto.

Bepaal een realistische verkoopprijs: Voordat u de auto te koop aanbiedt, kunt u kijken naar vergelijkbare auto's die te koop worden aangeboden om een idee te krijgen van wat een goede verkoopprijs is. Onthoud dat de staat van de auto, de kilometerstand en de leeftijd ervan invloed kunnen hebben op de verkoopprijs.

Kies een verkoopmethode: Er zijn verschillende manieren om uw Opel te verkopen, zoals via een autohandelaar, een online platform of aan een particulier. Kies de methode die het beste bij u past en waarmee u het meeste geld kunt krijgen voor de auto.

Zorg ervoor dat u alle benodigde papieren heeft: Als u de auto verkoopt, moet u de koper alle benodigde documenten geven, zoals het kentekenbewijs en de onderhoudshistorie. Zorg ervoor dat u deze bij de hand hebt voordat u de auto te koop aanbiedt.

Waar begin je bij het verkopen van een gebruikte Opel Is er een mogelijkheid om je eigen auto te verkopen of naar een dealer te gaan en een gebruikte Opel te verkopen?

hoeveel kost mijn auto?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Particuliere verkoop klinkt misschien leuk, maar alleen als je tijd genoeg hebt en een proefrit wilt maken en boeken.
Een Opel verkopen bij een dealer kan makkelijk zijn, maar dealeraanbiedingen zijn vaak laag. Alsof hij je auto aan het kapen is. Weet dat uw auto vaak meer waard is dan wat de dealer biedt.
Verkoop uw Opel snel en 100% gratis
Op zoek naar een middenweg? Zelf redelijke prijzen regelen, maar zo min mogelijk, dan is auto-sales-belgie.com een ​​interessante optie.
Met auto-sales-belgie.com hoeft u niet te betalen voor advertenties en hoeft u nooit te onderhandelen.
Waarom is het verkopen van uw Opel op auto-sales-belgie.com de juiste keuze?

Gratis en vrijblijvende service (online lopende evaluatie en brancheevaluatie)
Reserveringen en verkoopmogelijkheden binnen 24 uur
Gegarandeerde deal voor uw auto
Maak het afgesproken bedrag veilig over op uw bankrekening
Geen transferkosten of verhuiskosten
Nummer één autokoper in België
Alle Opel-modellen welkom – Opel Sloop, Opel Hybrid, Opel Financiering, Schadewagen

Ontdek de huidige waarde van uw Opel door snel onze online taxatietool in te vullen. Boek binnen 24 uur om de beste verkoopprijzen voor uw Opel-evenement te vinden.
2. Geschiedenis van fiets naar auto en Opel
De geschiedenis van Opel begon in 1862 in Hessen, West-Duitsland. Het bedrijf produceerde aanvankelijk naaimachines tot 1886 toen het fietsen begon te produceren.
Dertien jaar later ontwikkelt en produceert Opel in hoog tempo voertuigen, variërend van tweewielig tot vierwielig. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in de auto-industrie.
In 1929 werd het Duitse bedrijf gekocht door het Amerikaanse General Motors en geproduceerd onder de naam Chevrolet. Tot voor kort waren de Duitsers in Amerikaanse handen totdat de Franse PSA-groep, vooral bekend van Citroën en Peugeot, in 2017 besloot het bedrijf over te nemen. – Het beroemde Duitse merk van mijn blijft in buitenlandse handen!
3. Populaire Opel-modellen

Opel doet het goed op de Belgische markt. In 2018 veroverde het merk een marktaandeel van 6,3% met 34.420 registraties. In 2019 nam Opel ook de eerste plaats in de autoverkoop in.
De meest populaire Opel-modellen van de afgelopen jaren zijn de Opel Corsa en de Opel Astra. Dankzij een goede pers en aantrekkelijke prijzen hebben Opel-wagens grote stappen gemaakt in België. In maart 2018 werd het een bestverkocht model.
De Opel Astra staat ook op de vierde plaats. Maar het echte nummer één Opel-model is de Opel Corsa. 11e op de lijst van best verkochte auto’s van 2018, met 8.277 verkochte eenheden.
Uitstekende prestaties van de Duitse autofabrikant. Met modellen van relatief goedkope maar overtuigende kwaliteit wist het merk een gewillig publiek aan te trekken.
De Opel Astra is een compacte sportieve vijfdeurs sedan met een centrale lagere positie. Bovendien is het een zeer betrouwbare en uitstekende gebruikte auto die zeer populair is op de markt voor gebruikte auto’s.
De prijzen voor de kleine vijfdeurs Opel Corsa beginnen bij € 12.000. Er zijn ook plannen om de compacte Corsa als volledig elektrische auto aan te bieden.
De Opel Carr is een mini sedan vanaf € 10.000. Goedkoop voor een kwaliteitsauto. Dit spreekt natuurlijk ook tot zijn populariteit. Kleine auto’s (vanwege de korte afstanden en de verstedelijking) zijn altijd populair geweest in België.
Als u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om een ​​Opel Corsa te verkopen, is het gemakkelijk om een ​​Opel te verkopen.
opel elektrisch
Geen enkel merk mag vergeten worden, zelfs Opel niet. Opel is ook spannend.
Van alle elektrische Opel-modellen valt de Opel Ampera-e op. Deze elektrische auto van Opel stond in 2019 in de top 10 van elektrische auto’s in België.

“Tegen 2024 zullen we elektrische versies van alle modellen zonder uitzondering aanbieden – zegt Michael Röchler (Opel CEO)”

4. Opel op de tweedehandsmarktDe PSA Group heeft duidelijk de harten en geesten veroverd van Belgische kopers van gebruikte auto’s. De Franse autofabrikant Peugeot is de op drie na grootste markt voor gebruikte auto’s in België. Slechts drie merken zijn beter: Renault, Opel en Volkswagen.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Selecteer merk Selecteer merk Selecteer model Selecteer model Selecteer jaar Jaar Selecteer jaar Jaar Gratis offerte nu
Op de Belgische tweedehandsmarkt worden momenteel meer dan 10.000 Opels verkocht. Tweederde daarvan zijn de populaire Astra- en Corsa-modellen. Daarnaast werden ook de Opel Meriva en Opel Zafira verwelkomd door de Belgische onderhandelaars.
Populaire modellen op prijsklasse
Als je het uitsplitst naar prijs, is het verbazingwekkend dat de helft van de Opels voor minder dan € 5.000 van eigenaar kan wisselen. Dit komt door de relatief lage prijzen van Opels nieuwe producten en de populariteit van kleine en middelgrote modellen.
De mid-range Vectra en compacte MPV Zafira zijn ook verkrijgbaar tegen lage prijzen. Dus als je een van deze Opel-modellen wilt verkopen, moet je rekening houden met de stevige concurrentie en relatief kleine onderhandelingswinst. Voor de meeste Opel-bezitters lijkt een moeilijk koopje je op zijn best een paar honderd euro op te leveren, en waarschijnlijk meer voor je gemiddelde BMW.
In het middensegment (€ 5.000 – € 10.000) domineert de (iets jongere) Opel Astra-e opnieuw.

  • Lease-auto verkopen: Dit zijn de bijzonderheden

  • Autozwendel: Zo herken je het!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Opel verkopen? Wij helpen!