WhatsApp

Ex leasewagen: Prijsindicatie en taxatie

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de prijs van een ex-leasewagen:

Leeftijd van de auto: Hoe ouder de auto, hoe lager de prijs.

Kilometerstand: Een hoge kilometerstand kan de waarde van de auto verlagen.

Staat van onderhoud: Als de auto goed is onderhouden, kan dit de waarde ervan verhogen.

Populaire merken en modellen: Sommige merken en modellen zijn populairder dan anderen en kunnen daardoor een hogere prijs opleveren.

Vraag naar het specifieke model: Als er veel vraag is naar het specifieke model dat je wilt verkopen, kan dit de prijs verhogen.

Om de waarde van je ex-leasewagen te bepalen, kun je gebruik maken van online hulpmiddelen zoals Kelley Blue Book of Autotrader. Je kunt ook een professionele taxateur inschakelen om de waarde van de auto te laten bepalen.

Doorloop de eenvoudige stappen van onze waarderingstool en ontvang direct uw eerste prijsindicatie per e-mail. Dit is een voorlopig waardeoordeel op basis van automerk, kilometerstand en bouwjaar. Zoals eerder vermeld, is dit slechts een indicatie.
Auto-verkopen-belgie.com is meer dan alleen details. Maak vandaag nog een afspraak met een van de dichtstbijzijnde vestigingen bij u in de buurt om uw auto te laten taxeren door onze experts. In tegenstelling tot veel autokopers richten wij ons niet alleen op uw kilometerstand.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

Onze monteurs controleren niet alleen de staat van de motor, uitwendige slijtage en eventuele roest, maar kijken ook naar de staat van het interieur van de auto. Zo vormen ze het meest complete beeld van uw auto en de huidige exacte waarde.
Verkoopt u huurauto’s in goede staat? Dan zal een doordachte offerte van onze experts zeker in uw voordeel werken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor eerdere huurauto’s: ook met uw huidige huurauto kunt u probleemloos bij ons terecht. En dit is nog maar het begin.
2. Snelle doorlooptijd en volledige service
We weten dat tijd een belangrijke factor is bij de verkoop van huurauto’s. Daarom zorgen wij voor een snelle en professionele afhandeling, efficiënt en zorgeloos.
Na het maken van een afspraak op een tijdstip dat u schikt, kunt u ervoor kiezen om uw oude huurauto binnen 24 uur aan ons te verkopen. Voor ons is de eerste date meestal de laatste.
Daarnaast zorgt auto-sales-belgie.com voor de uitschrijving en verwijdering van uw wagen. Als full-service bedrijf doen wij dit graag voor u. Hiermee onderscheiden wij ons van andere autoverkoopsites.
Is uw auto geen pre-lease auto maar een huurauto? Ook voor ons geen probleem: de procedure blijft eenvoudig.
Voordat u naar ons filiaal komt, dient u ervoor te zorgen dat u geautoriseerd bent door het verhuurbedrijf. De machtiging moet de datum, de plaats en het officiële zegel van het bedrijf bevatten en moet worden ondertekend door een vertegenwoordiger van het bedrijf.
Neem daarnaast een kopie van uw identiteitskaart of paspoort mee, evenals een kopie van de vertegenwoordiger van het bedrijf, en laat de rest aan ons over. Daarnaast maken wij het bedrag dezelfde dag nog naar u over zodat het na twee werkdagen op uw rekening kan worden bijgeschreven.

Een huurauto verkopen? Zorg ervoor dat u geautoriseerd bent door het verhuurbedrijf.

Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
Alle huurauto’s zijn welkom
Bij auto-verkopen-belgie.com kopen we niet alleen auto’s in goede staat: alle huurauto’s zijn welkom.
Voldoet uw huur- of ex-huurauto niet meer aan de huidige normen? geen probleem. In plaats van het te gebruiken voor autodemontages voor een kleine winst, hebben we deze auto’s grondig geïnspecteerd en weten we ze nog steeds te waarderen.
Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan en maak vandaag nog een afspraak met een van onze monteurs. Niet alleen om de kilometerstand van uw auto te evalueren, maar ook om ervoor te zorgen dat uw auto een goede prijs krijgt. Verkoop uw auto aan auto-sales-belgie.com.

  • Deze dingen moet je doen voordat je jouw auto verkoopt

  • Een gewonnen auto verkopen: Dit moet je weten!

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Ex leasewagen: Prijsindicatie en taxatie