WhatsApp

Op zoek naar een autosloperij? Laat uw sloopauto eerst taxeren.

Het is inderdaad verstandig om je auto te laten taxeren voordat je besluit om het naar de sloop of autosloperij te brengen. Door je auto te laten taxeren krijg je een beter idee van de waarde ervan, wat je kan helpen om een beter besluit te maken over wat je ermee wilt doen. Er zijn verschillende manieren om je auto te laten taxeren, zoals door een professionele taxateur of door het invullen van een online taxatieformulier. Het is ook mogelijk om de waarde van je auto te achterhalen door de verkoopadviesprijzen van vergelijkbare auto's te vergelijken op websites zoals Autotrader of Marktplaats. Als je besluit om je auto naar de autosloperij of sloop te brengen, is het belangrijk om te onthouden dat de meeste sloperijen de waarde van je auto bepalen op basis van het gewicht van de metalen en andere materialen die ze kunnen recyclen, in plaats van de waarde als verkoopbare auto. Dit betekent dat de waarde van je auto bij de sloperij vaak lager zal zijn dan wat je ervoor zou kunnen krijgen als je het zou verkopen.

auto-verkopen-belgie.com is een internationaal autobedrijf en we hebben een uitgebreid netwerk door heel Europa. Hierdoor zijn onze taxateurs goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de automotive markt. Bovendien weten ze door hun kennis, ervaring en expertise hier perfect mee om te gaan. Waar anderen alleen afgedankte onderdelen van oude auto’s zien, zien zij een kans. Wij bevinden ons in een unieke positie om uw auto naar het buitenland te kunnen exporteren voor verkoop of reparatie.

Auto’s die hier gesloopt gaan worden, gaan vaak jaren mee na een kleine reparatie in een ander land. Dit brengt 2 belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste is het hergebruik van voertuigen goed voor het milieu. Hoe sneller we een auto afbreken, hoe eerder we een nieuwe kunnen bouwen.
Door onze auto’s zo lang mogelijk te gebruiken, stoten we zo min mogelijk schadelijke stoffen uit. Ten tweede is het goed voor je portemonnee. Als een sloopbedrijf uw auto voor een minimale prijs overneemt en vervolgens verwijdert, houden wij uw auto intact. Op deze manier kan de auto toch verkocht worden, behoudt hij zijn waarde voor ons, zodat wij u een betere prijs kunnen bieden.

Verkoop je auto

Veel gebruikte auto’s voldoen niet meer aan de huidige normen, maar zijn niet klaar om naar het autokerkhof te worden gebracht. Auto-sales-belgie.com heeft een interessante optie voor bezitters van deze auto’s.
Gebruik onze kennis en ervaring van de internationale automarkt in uw voordeel en verkoop uw auto voor een prijs die u niet zomaar op een sloopauto kunt krijgen. Door gebruik te maken van een efficiënt en duidelijk taxatieproces is uw auto ook binnen 24 uur aan ons verkocht. Wacht dus niet tot morgen, maar gebruik vandaag nog onze online waarderingstool. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze erkende taxateurs om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. In deze eco-bewuste tijden is weggooien niet een optie. Verkoop uw sloopauto dus gemakkelijk, snel en betrouwbaar aan auto-verkopen-belgie.com.

  • Taxeer jouw afbraak auto eerst

  • Op welke manier verloopt het proces van het inkopen van een schadeauto?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Op zoek naar een autosloperij? Laat uw sloopauto eerst taxeren.