WhatsApp

Het is zover: een YouTuber heeft de ongevalsdetectie van de nieuwe iPhone getest

Tijdens de meest recente keynote presentatie van Apple werd er met veel spanning uitgekeken naar de onthulling van de nieuwe generatie smartphones en verbonden horloges. Apple, de Silicon Valley-gigant, kondigde met trots aan dat de iPhone 14, samen met de Apple Watch SE, 8 en Ultra, levensreddende functies zou hebben in het geval van auto-ongelukken. Een nieuwe set sensoren in deze apparaten zou zelfs in staat zijn om te detecteren of iemand betrokken is geweest bij een ongeluk, waarna er automatisch een noodsignaal naar hulpdiensten wordt gestuurd.

Natuurlijk kon het niet lang duren voordat iemand deze nieuwe functie in reële omstandigheden wilde testen. Het TechRax YouTube-kanaal plakte de iPhone 14 Pro op de hoofdsteun van een Mercury Grand Marquis en simuleerde enkele ongeluksscenario's. Tot grote verrassing werd de valse positieve functie geactiveerd. Een lovenswaardige prestatie van Apple. Gelukkig zijn er YouTubers die deze functie graag testen en de resultaten delen met hun volgers.

Het artikel eindigt met een uitnodiging aan lezers om zich gratis te abonneren op de nieuwsbrief en zo het laatste nieuws uit de automotive wereld direct in hun mailbox te ontvangen. Het doel van dit nieuws is om autoliefhebbers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en spannende verhalen in de auto-industrie.

Naast het technologische nieuws is er ook aandacht voor de autowereld. Er wordt vermeld dat sommige BMW's recentelijk recordprijzen hebben behaald op veilingen, wat genoeg is om mensen te verbazen. Het artikel verwijst ook naar het nieuwe uiterlijk van de nieuwste generatie Citroën Ami, dat het resultaat is van een ontwerpwedstrijd. Opel heeft plannen om deze compacte elektrische auto te gaan produceren en wordt verwacht dat deze in het voorjaar van 2023 een facelift zal krijgen.

Als auteur van het artikel ben je dagelijks getuige van de beste auto's, lees je recensies en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in de auto-industrie. Het delen van deze passie met meer dan 300.000 autoliefhebbers is een doel op zich.

  • Cooper SD: Een Mini

  • Recente auto's

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Het is zover: een YouTuber heeft de ongevalsdetectie van de nieuwe iPhone getest