WhatsApp

Mercedes-AMG One, nog in de testfase

Het is alweer vier jaar geleden sinds Mercedes haar AMG Project One lanceerde, een indrukwekkende hybride supercar met een V6 Formule 1-motor. Vier jaar lijkt misschien een lange tijd, maar voor de 275 gelukkige toekomstige eigenaars die er al voor hebben betaald, is het wachten de moeite waard geweest.

Met een prijskaartje van 2,7 miljoen euro biedt het project nummer één een geruststelling dat het niet in de vergetelheid is geraakt. Volgens de Britse media heeft het geen zin om te proberen er nog een te bemachtigen, omdat alle exemplaren al verkocht zijn. Na het vrijgeven van de eerste foto's en video's van de supercar op de openbare weg, kunnen we nu zien dat deze zich niet ver van een zeer exotische locatie bevindt: het beroemde Nürburgring-circuit! Het beest wordt getest en legt ongetwijfeld vele kilometers af op het circuit om die felbegeerde eerste plaats op de rondetijdenlijst te veroveren.

Ondertussen hebben sommige BMW's onlangs exorbitante prijzen behaald op veilingen. Dit toont aan dat de vraag naar high-performance auto's nog steeds sterk is en dat liefhebbers bereid zijn diep in de buidel te tasten voor de ultieme rijervaring.

In ander nieuws wordt er een facelift verwacht voor een compacte elektrische auto in het voorjaar van 2023. Het doel van deze update is om meer energie op te kunnen slaan en tegelijkertijd het gewicht van de batterij te verminderen. Het nieuwe uiterlijk van deze auto, die als het neefje van de Citroen Ami van de eerste generatie wordt beschouwd, is het resultaat van een ontwerpwedstrijd. Opel heeft plannen om deze vernieuwde auto te gaan produceren.

Elke dag ontvang ik een preview van de meest spannende auto's, reviews en nieuws. Het is altijd opwindend om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de autowereld.

  • Kia Soul: opnieuw en beter

  • De Audi A7 Sportback is een limousine 2.0

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Mercedes-AMG One, nog in de testfase