WhatsApp

Porsche test een abonnement om op elk moment van auto te kunnen wisselen!

Sinds begin juni test de Duitse fabrikant een pakket van € 2.899 per maand dat toegang geeft tot het hele assortiment. Heb jij er altijd van gedroomd om in een 911 cabriolet te rijden, maar heb jij ook een SUV nodig om jouw gezin te vervoeren en heb je er maar één in je garage? Wat een dilemma… Gelukkig heeft Porsche een oplossing. “Porsche Drive Flex” is een maandabonnement van € 2.899,- per maand waarmee je van auto kunt wisselen waar en wanneer je maar wilt. Concreet: U downloadt een app, kiest de auto die u wenst en deze wordt binnen twee dagen op het door u gewenste adres afgeleverd! Verzekering, hulp en zelfs het opladen van de batterij voor elektrische modellen, noem maar op!

Brandstof naast de warme versie…abonnement is inclusief 1.750 km per maand. Degenen die niet hebben gereisd, worden toegevoegd aan de volgende maand. Het recept wordt momenteel getest bij een tiental klanten in Hamburg, Berlijn en München. Porsche is niet de eerste die met deze “à la carte” oplossing op de proppen komt. Jaguar Land Rover lanceerde eind mei vorig jaar een soortgelijke dienst genaamd Pivotal in het VK. Maar hier is geen probleem om elke twee dagen een nieuwe auto te bestellen… Vond je dit artikel leuk? Wilt u het laatste automotive nieuws direct in uw mailbox ontvangen? Meld u nu gratis aan, net als 300.000+ autoliefhebbers voor u: De compacte elektrische auto krijgt naar verwachting in het voorjaar van 2023 een facelift.

Het nieuwe uiterlijk van de neef van de eerste generatie Citroën Ami is het resultaat van een ontwerpwedstrijd. Opel is van plan om het te bouwen… Het doel: meer energie kunnen opslaan en tegelijkertijd de massa van de batterij verminderen. Sommige BMW’s haalden torenhoge prijzen op recente veilingen! Elke dag zie ik de beste auto’s, recensies en nieuws…

  • Skoda Octavia G-TEC: snelll

  • Mazda MX 5: verre van natuurlijk

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Porsche test een abonnement om op elk moment van auto te kunnen wisselen!