WhatsApp

De waarde van mijn Ford

Om de waarde van je Ford te bepalen, kun je gebruikmaken van een online dagwaardecalculator. Deze calculators maken gebruik van verschillende gegevens zoals het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en eventuele schade om een schatting te maken van de huidige waarde van de auto. Ook kun je de dagwaarde opvragen bij garages, dealers of websites die zich richten op de verkoop van tweedehandsauto's. Het is echter belangrijk om te realiseren dat de dagwaarde slechts een indicatie is en dat de daadwerkelijke waarde kan variëren.

Ford, als Amerikaanse autofabrikant, is een van de grootste automakers ter wereld. De populariteit van Ford-modellen strekt zich uit over de hele wereld, inclusief België. In feite neemt Ford de 8e plaats in op de lijst van meest populaire automerken, een indrukwekkende positie.

Het principe van vraag en aanbod is van toepassing op de autowereld. Auto's die in hoge vraag zijn, hebben van nature een hogere waarde. Door populaire auto's online aan te bieden, kunnen hogere prijzen worden gevraagd. Op de website is het mogelijk om snel de waarde van jouw Ford-voertuig te bepalen. Volg enkele eenvoudige stappen om een nauwkeurige schatting te verkrijgen:

  1. Vul de Taxatietool in om de huidige marktwaarde van je Ford-voertuig te bepalen. Deze waarde houdt rekening met het merk, model, bouwjaar en kilometerstand, maar niet met de algehele staat van het voertuig.
  2. Boek een gratis en vrijblijvende afspraak bij een filiaal. Deze afspraken zijn snel gemaakt en binnen 24 uur kun je een evaluatie hebben. Na een taxatie van ongeveer een half uur ontvang je een schatting van de marktwaarde van je Ford, gevolgd door een offerte.

Wat betreft de waardeontwikkeling van bepaalde Ford-modellen, is het belangrijk op te merken dat de waarde van gebruikte auto's nooit constant blijft. De waarde wordt beïnvloed door diverse factoren, zoals het bouwjaar, de fabrikant en het type auto. De afschrijving is het bedrag dat de waarde van een auto elk jaar vermindert. Door deze afschrijvingen af te trekken van de inruilwaarde, wordt de dagwaarde berekend.

In de tabel worden enkele populaire Ford-modellen, zoals de Ford Fiesta 1.0 Ecoboost, Ford KA 1.2 en Ford Focus 1.0, vergeleken. De waardeontwikkeling laat zien dat deze modellen in waarde zijn gedaald over de jaren.

Voor een nauwkeurige taxatie van je Ford, vul snel de online taxatietool in op de website. Een afspraak kan worden gemaakt op auto-sales-belgie.com voor een taxatie van je voertuig.

  • Mijn Nissan: Wat is de waarde?

  • Mijn Fiat: Zoveel is het waard

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
De waarde van mijn Ford