Wagenpark KBC autolease

Ik begrijp dat je graag wilt weten wat de gemiddelde leeftijd is van een wagenpark waarbij de leeftijd van de auto's bijna ouder dan 10 jaar is. Het is echter moeilijk voor mij om een specifiek antwoord te geven op deze vraag, omdat ik geen informatie heb over het specifieke wagenpark waarover je het hebt. Het zou helpen als je me wat meer informatie zou kunnen geven, zodat ik je beter kan helpen.


De leeftijd van het Belgische team neemt gestaag toe. Volgens Febiac is de gemiddelde leeftijd 9 jaar en 5 dagen. De gemiddelde leeftijd van een auto is dus bijna meer dan 10 jaar! Ter vergelijking: in 2011 was dat bijna 8 jaar.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

De oude auto werkt prima. In 2018 zijn er maar liefst 657.341 occasions verkocht. Een jaar geleden waren er 661.146 mensen. Het is dus iets gedaald. Er worden meer gebruikte auto’s verkocht dan nieuwe auto’s. In 2018 werden 549.632 nieuwe voertuigen verkocht.
2. Veiligheid van auto’s ouder dan 10 jaar
We zien dat de gemiddelde leeftijd van het Belgische wagenpark ouder wordt, kunnen we ook concluderen dat de veiligheid van de wagens stabiel is? Kan er geconcludeerd worden dat wagens ouder dan 10 jaar net zo veilig zijn als nieuwe? Of rond die tijd?
In 2017 voerde de Belgische reisorganisatie Touring crashtests uit op oudere modellen (meer dan 10 jaar oud) en nieuwe modellen van een bepaald merk. Volgens Touring-resultaten? Koop geen auto die ouder is dan 10 jaar.
Ze gebruikte een oude Volkswagen uit 1983 en een Volkswagen uit 2012 en liet beide auto’s crashtesten. Bij een botsing met dezelfde muur zijn de resultaten compleet anders.
Bij een Volkswagen uit 1983 werden het stuur, het dashboard en de cabine tijdens het testen vernield, terwijl dit bij nieuwere modellen intact blijft. Crashes van oudere modellen zijn waarschijnlijk fataal.
Traxio, de federatie van de auto-industrie, noemde het onzin. Als de oude auto voldoet aan de technische veiligheidsnormen en de technische keuring in orde is, kan de auto gemakkelijk de weg op.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
3. Oude auto’s hebben financiële middelen
Steeds meer zakelijke rijders kiezen voor oudere zakelijke voertuigen, die uiteindelijk goedkoper zijn. Aan de andere kant is er helaas een grotere kans op uitval en reparatie.

Diverse voordelen (VAA)
Een auto van de zaak die ook privé kan worden gebruikt, maakt deel uit van je salarispakket. Dit zorgt ervoor dat elke vorm van belastbaar voordeel ontstaat. BIK is het bedrag dat maakt dat uw belastbaar inkomen stijgt. Zo betaal je als zakelijke rijder geen RSZ-bijdragen, maar wel roerende voorheffing.
De BIK van de bedrijfswagen wordt berekend volgens de volgende formule: nieuwwaarde x 6 : 7 x CO2-factor
Bij de berekening van dit bedrag wordt rekening gehouden met de leeftijd van de auto. De nieuwwaarde kan vanaf het 2e jaar van de auto met 6% dalen en na 5 jaar tot 30%.
Hoe ouder het busje, hoe goedkoper het is. Bedenk dat je geen auto moet kiezen die zwaar vervuilt.
Dus als je toegang hebt tot minder technische gadgets en software, dan is Younger misschien iets voor jou. Houd er rekening mee dat gebruikte auto’s al meer slijtagegevoelig zijn dan nieuwe auto’s, en natuurlijk is er meestal geen garantie. Wees dus voorbereid op eventuele reparatiekosten.

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

Verzekering Betaal niet te veel voor een goedkope auto. Auto’s ouder dan 10 jaar hebben een relatief lage huidige waarde, wat ze zo interessant maakt om toe te voegen. Omdat de waarde van een auto zo laag is, is het belangrijk dat u niet te veel betaalt.
Is uw auto van 15 jaar oud nog volledig omnium verzekerd? Dan betaal je misschien te veel. Allsecur raadt bijvoorbeeld aan om alleen BA te gebruiken om een ​​auto te verzekeren. Oververzeker niet en betaal niet te veel!

4. Taxatie auto ouder dan 10 jaar

De meningen zijn verdeeld of je een auto moet kopen die ouder is dan 10 jaar. In ieder geval kunnen wij van auto-verkopen-belgie.com u helpen de waarde van uw oude wagen te evalueren.
Ten eerste kunt u een online taxatietool gebruiken om de huidige marktwaarde van uw auto te berekenen. Bent u benieuwd naar de werkelijke waarde van uw auto? Laat dan onze experts een kijkje nemen.
Zij inspecteren uw auto grondig en geven binnen een half uur een schatting. Nu u de waarde van uw auto kent, kunt u bijvoorbeeld controleren of u niet oververzekerd bent!
Bezoek snel auto-verkopen-belgie.com voor een gratis schatting van een auto ouder dan 10 jaar.

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Wagenpark KBC autolease