WhatsApp

Maak gebruik van de beste service en de beste prijs bij de inkoop van occasions!

Het lijkt erop dat "occasion inkoop" verwijst naar het inkopen van tweedehands voertuigen van particulieren. Als je je tweedehands voertuig wilt verkopen aan een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop, kan het zijn dat ze specifiek geïnteresseerd zijn in bepaalde modellen of types voertuigen. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop om te vragen wat ze zoeken en of ze geïnteresseerd zijn in jouw voertuig.

Er zijn een aantal voordelen aan het verkopen van je tweedehands voertuig aan een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop:

Gemak: Het verkopen van je tweedehands voertuig aan een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop kan gemakkelijker zijn dan het verkopen aan een particulier of via een reguliere verkoopsite. Je hoeft je voertuig niet te verkopen aan de hoogste bieder en je hoeft ook geen afspraken te maken met potentiële kopers.

Snelheid: Als een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop geïnteresseerd is in je voertuig, kan het verkoopproces snel gaan. Je hoeft niet te wachten tot je een geschikte koper hebt gevonden en je hoeft ook geen tijd te besteden aan het verkopen van je voertuig.

Expertise: Als je je tweedehands voertuig verkoopt aan een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop, kan het zijn dat ze specialisten hebben die verstand hebben van verschillende types voertuigen en die je kunnen helpen bij het verkoopproces.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat je, als je je tweedehands voertuig verkoopt aan een bedrijf dat zich bezighoudt met occasion inkoop, mogelijk minder geld krijgt dan als je het rechtstreeks verkoopt aan een particulier. Dit komt omdat het bedrijf het voertuig zal moeten verkopen met winst, zodat ze geld kunnen maken.

Bij auto-verkopen-belgie.com onderscheiden we ons van andere tweedehands inkoopbedrijven door een vlotte service en transparantie. Binnen 24 uur kunt u op elk gewenst moment terecht in een van onze 15+ vestigingen voor een professionele beoordeling. Voer gewoon uw kenteken in en de huidige marktwaarde kan online worden berekend. Is dit gedaan en is het een indicatie van de daadwerkelijke koopprijs die je leuk vindt? Dan kunt u vandaag nog een professionele taxatie bij u in de buurt boeken.

Hoeveel is mijn auto waard?
Claim gratis de waarde van uw auto. Snel en gemakkelijk verkopen tegen de beste prijs!

persoonlijke service
U wordt op de locatie ontvangen met koffie terwijl de beoordelaars aan het werk zijn. Een keuring van de gebruikte auto resulteert in ongeveer een half uur in een definitieve offerte voor uw auto en wij kopen deze ter plaatse in. U ontvangt direct een vergoeding en een kopie van het koopcontract. Onze service is in heel Europa hetzelfde en als resultaat hebben we meer dan 1.000.000 auto’s in Europa gekocht! Dankzij ons internationale dealernetwerk kunnen we auto’s altijd de scherpste prijzen op de markt aanbieden. Een tweedehandswagen kopen bij auto-verkopen-belgie.com was dus nog nooit zo makkelijk!
Als u van uw gebruikte auto af wilt, kunt u uw auto verkopen aan een particulier. Je neemt alles in eigen handen en bepaalt zelf de prijs. Je maakt een advertentie en plaatst deze voor een gelegenheid op een website samen met een paar goede foto’s. Als je een goede auto in goede staat hebt, zal de reactie komen. Maar het probleem begint omdat er meer gebruikte auto’s te koop zijn dan je zou denken. Nadat u uw advertentie heeft geplaatst, krijgt u meestal veel telefoontjes en e-mails. Niet elke koper zal even serieus zijn, en misschien krijg je zelfs te maken met oplichters. Reageer niet meteen op iemand die uw auto voor de verkoopprijs wil kopen zonder een gebruikte auto te zien. Het is absoluut een leugenaar: niemand koopt een auto zonder te onderhandelen en proef te rijden.
Dit brengt ons naar de volgende stap. U vindt een koper, maar ze willen ook een proefrit maken en afdingen. Maak altijd een proefrit zodat u de staat van uw auto kent. Bereid u ook voor op onderhandelingen door te lezen over de ervaringen van andere autobezitters. Voordat je het weet, heb je te maken met een sluwe handelaar die zal afdingen. Geen zin om het hele circus te kijken? Ga dan naar onze taxatietool om een ​​afspraak te maken. We hebben de gehele aankoop van een gebruikte auto geregeld, wat veel tijd heeft bespaard.
Gratis online evaluatie Gratis online evaluatie Merk Kies merk Model Kies model Bouwjaar Kies bouwjaar Gratis schatting nu
2. Het grootste tweedehands aankoopbedrijf van België
Het heeft geen zin om uw auto particulier te verkopen als uw auto zwaar beschadigd is en total loss is verklaard. Hetzelfde geldt voor het verkopen van afgekeurde auto’s. Je verkoopt hooguit veel onderdelen. Je kunt hem ook naar het autokerkhof brengen, maar meer van je auto krijg je daar niet. Het kan ook zijn dat u uw auto online zet en kopers helemaal niet enthousiast zijn omdat er weinig vraag is naar het type gebruikte auto dat u bezit. In beide gevallen kunt u uw auto verkopen voor export. Het type auto dat u bezit is in het buitenland soms nog populair. Voor een auto die totaal financieel verlies is verklaard, is het soms toch de moeite waard om uw auto in het buitenland te laten repareren. Er is sprake van een totaal economisch verlies wanneer de reparatiekosten hoger zijn dan de huidige marktwaarde. Zijn deze reparatiekosten in het buitenland relatief laag, dan is het repareren van de auto nog steeds erg aantrekkelijk. U kunt zelf het uitrijden van uw auto regelen. Hiervoor moet je de nodige papieren regelen en moet je auto verzekerd zijn bij BA. Aan het zelf regelen van de export zijn kosten verbonden. Als u uw auto ook aan ons verkoopt, kunt u al deze kosten en alle administratieve handelingen vermijden met ons volledige aanbod van tweedehands auto-aankoopdiensten.
Auto’s leasen en financieren

Bereken gratis de waarde van uw auto
Meer dan 1 miljoen klanten geloven het. Auto’s beoordelen en verkopen: zo makkelijk mogelijk!

Wij zijn een full-service bedrijf en streven ernaar om voor elk mogelijk verkoopprobleem een ​​oplossing te bieden. U kunt bijvoorbeeld niet zomaar een huurauto particulier verkopen, en evenmin een financieringsauto. Zoek gewoon een koper en hij betaalt de lening voor je af bij de bank. We kopen gebruikte lease-auto’s en gefinancierde auto’s als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Om uw huurauto te verkopen, moet u een volmacht van uw werkgever bij zich hebben met daarop de datum, locatie, bedrijfsstempel en handtekening van de werkgever. Ook moet u zijn identiteitsbewijs en een kopie van uw eigen identiteitsbewijs, zoals een paspoort of identiteitsbewijs, meenemen. Het financieren van de gebruikte aankoop van een gebruikte auto is anders. Na een schatting gaan we met u om de tafel om het openstaande bedrag te bespreken. Wij taxeren uw auto en trekken het bedrag dat u nog aan de bank moet betalen van de prijs af. Wij regelen de betaling met de bank en u ontvangt het resterende bedrag. Zo bent u in één keer van uw auto af en kunt u lenen.
3. Verkoop uw auto aan een gebruikte koper
Kies Gemak en bezoek auto-sales-belgie.com. Wij zijn experts in het kopen van gebruikte auto’s en zorgen ervoor dat het aankoopproces van een auto soepel verloopt. U bent direct van uw auto af en wij zorgen voor de administratieve afhandeling. We kopen uw auto zelfs als u hem aan niemand meer verliest, zelfs als deze niet is afbetaald. We hebben een oplossing voor iedereen die snel een gebruikte auto wil verkopen tegen de juiste prijs.

  • Auto-verkopen-belgie.com is de inkoopexpert voor Ford-auto's

  • Wie is geïnteresseerd in de aankoop van mijn auto?

Auto verkopen?

“ Zo helpen we elkaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken..”

Sergej Dergatsjev
Sergej Dergatsjev, Zaakvoerder
Maak gebruik van de beste service en de beste prijs bij de inkoop van occasions!